Това е лично мое мнение разбира се. Поли е певица с добри възможности да кажем. На Евровизия се явяват и много по-слаби изпълнители, но понякога дръпват напред. А Поли не можа. Защо? Защото песента й беше тъпа и некомерсиална. Тук във форума на доста места срещнах много позитивни мнения за миналогодишната песен. Оставам настрани факта, че лично на мен изобщо не ми харесва, но песента изобщо не беше напомпана и комерсиална. И затова и не успя. Някой беше писал по-рано, че Евровизия е конкурс за масите. Точно така е. Каква певица е Руслана? Обаче "Wild Dances"... Комерсиал отвсякъде. Онази туркинята Сертаб Ернар, Елена Папаризу с "My number one", представителят на Турция, който 2007 се нареди преди Елица и Стунджи - всички са с подобно леко етно и най-вече комерсиално звучене. Затова и спечелиха. Според мен песента на Софка ще има успех. Хванали са вълната на така популярния в момента румънски денс, има заряд в нея и мисля, че ще се хареса на масите. Не говорим колко е стойностна, съдържателна като текст и др. Но има потенциала да бъде харесана от голям кръг от хора. Лесно смилаема е - колко хора писаха вече, че въпреки че не им харесва особено, им се е набила в съзнанието и неусетно си я тананикат. Това е основното, на което се залага от... да кажем десетилетие - не много сложен текст, простичка мелодия, танцувална, игрива, стабилна ротация по медиите - ето ти хит. Има една песен, за която си давам ясната сметка, че е пълна плява, но не ми излиза от съзнанието и неусетно се усещам, че първоначалната критичност, с която я гледах, сега вече е избледняла. 
Чалгарите тогава се подвизаваха по кръчмите, безименни и неизвестни, пеещи "кавъри" на сръбския турбофолк. Но това не значи, че я е нямало, аз помня как се разпространяваха касетки (аудио!) записани с ужасно качество в някой ресторант.
Чалгарите тогава се подвизаваха по кръчмите, безименни и неизвестни, пеещи "кавъри" на сръбския турбофолк. Но това не значи, че я е нямало, аз помня как се разпространяваха касетки (аудио!) записани с ужасно качество в някой ресторант. Препоръчани теми