За Пролет силно ФЕВРУАРчето копнее, навънка иска вече да щурее-29

• 34 341
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Евридика, как ще си измъчваш така душицата - хем ще си ги месиш, хем няма да ядеш?! Аз не мога така, не случайно избягвам да купувам сладки неща - има ли ги вкъщи - унищожавам ги! А има хора със заредени шкафчета, дето си седят сладкишите, бонбоните, шоколадите .... Е, при нас това не може да се случи.
Вярно, че кафето сутрин ми не е така сладко, без постовете на "Дейзи", а аз си мислех, че са развалили кафето?! Мила, как сте с Йоанчо?
Мъро е страхотен, Мари, оправяйте се и бързо израствайте тези бронхити и бронхиолити, и всякакви такива гадости.
А пък Явор много обича кака си - така и се хвърля на прегръдки, чак я събаря на земята понякога. Това си е истинска, чиста и неподправена обич! Така ми се иска да я запазят и занапред...
Ох, това гадно време, с този вятър  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 661
Добро утро  Hug Благодаря за закусчицата и кафенцето  Hug
Да не чуе дявола клоним към подобрение. пу-пу! Praynig
Като гледам и долен резец е подут и кътник. Ни витамини помагат, ни кърма, ни герданчета  - лепва що вирус има  Tired
Евридика, това твойто на кошмар ми клони  Laughing
У нас двамата не се бият. Мариян се оптива от време на време да го наложи, но като цяло се гушкат и се обичат  Heart Eyes
Прегръдки за Мъро и да оправя спазъма  Praynig

# 662
Добро утро!

За протокола,тази сутрин съм много по-добре  Party
Зелда,казвай бързо кой ни прави компания на кафето тази сутрин?Само аз ли не го виждам? Crossing Arms
За бутането на ръката-същата работа е и при нас сега.Храненето се е превърнало в кошмар.Или ми бута ръката,или върти глава,или се надува да кашля. Crazy
Дани,какви сънища ви гонят с Лили  hahaha.
А това за козунаците,ааз едва ли ще се стърпя да не си чупна  Embarassed.
Лорис е като кума Лиса-хитрува  Hug.
Мари,давай по-честичко "пране"  Hug
Ади,как е Венци?

Изпивам 1 кафе и почвам.

# 663
Момичета  Hug трогнахте ме от сърце, но повече се засрамих, че толкова дълго време не смогвах да пиша, а нямам никаква основателна причина  Embarassed просто ми е нещо кривнало напоследък и нямам никакво настроение  Sad

Първо искам да поздравя Бенджи за рождения ѝ ден, на голяяяяяяма патерица, за което се моля да ме извини   bouquet Пожелавам ѝ преди всичко да е здравичка и винаги много щастлива и обичана   bouquet
Честит празник и на сладура в бобената шушулка, който онзи ден беше именниче малко  Party Лори да ти е винаги здравичък и все така будно и палаво детенце  Hug
Извинявам се на всички, чийто поводи пропуснах   bouquet

Булче така се радвам, че отново си сред нас  Hug Hug Hug Ти, всъщност, винаги си била, но много ни липсваха заредените ти с позитивизъм постове  Hug Моля се от цялото си сърце, скоро да намериш изход от трудния период, през който ти и твоето семейство минавате  Hug
Момичета, горда съм, че ви познавам  Hug Hug Hug Вие си знаете защо  Wink

Мари ти знаеш, че не спирам да мисля за малкия ти сладур и много ми е мъчно като чета за тези ужасни спазми, които го мъчат... направо незнам как издържаш на този постоянен кошмар  Cry ще стискам палци скоро да се похвалиш с напълното му оздравяване  Hug

Много мъничета ги мъчат зъбчета  Cry Заредете се с търпение, момичета... и това ще мине... аз само това си повтарям и някак си ми помага да не изпадам в по-големи дупки  Confused

Иначе Йоани вече посъбра смелост и започна да се пуска по-малко, но мнооооого предпазливо. Харесал си е една голяма, тежка футболна топка, която от изправено положение се навежда и я вдига напълно сам, което за вашите мъници може да не е вече голямо постижение, но аз искрено му се радвам колко стабилен е вече. Не съм му правила пита още, че се пуска само, когато съм срещу него и незнам как ще го накарам да тръгне по белия чаршаф... Днес стават точно 4 месеца откакто пожела да го водим за ръчичка да ходи...
Разходките продължават да са ни кошмар и това вече напълно ме довършва... ама няма повече да ви се оплаквам... аман и от мен

Чела съм всичко, мислено отговарях на всички, но сега всичко ми е изхвръкнало от главата. На всичкото отгоре днес за първи път се оциклих след близо две годишна пауза и ми едноооооо  Close

Да питам нещичко - трябва ли родителите да имат сключен брак, за да кръстиш детето си  newsm78

Най-тържествено обещавам да се постарая да бъде по-редовна  Naughty Hug

Обичам си ви всичките   love001

# 664
Дейзи  Hug Hug Hug

Цитат
Да питам нещичко - трябва ли родителите да имат сключен брак, за да кръстиш детето си
НЕ .

# 665
Айде и аз да се разпиша...
Всички болнички да оздравяват! HugС това пролетно чистене и разходките в хубавото време не смогнах дори да ви чета.
При нас нищо ново,освен че с каката сега точим едни сополи и гърлото боли,иначе дребчо е добре.Навън само иска да ходи и като не стане на неговата посока се гъзури,дърпа си ръката от моята и цвили като магаре. CrazyВ къщи пък настава неистов рев от гърнето,дори не иска да седне на него та незнам как ще се учим да махаме памперса. #CrazyКаката не ми е била толкова проблемна,за сметка на сега обаче с поведението си... Crossing Arms
И на всички с поводи и без поводи   bouquet   bouquet   bouquet

# 666
Дейзи, щяхме да пускаме кучетата да знаеш!  Hug

Навън само иска да ходи и като не стане на неговата посока се гъзури,дърпа си ръката от моята и цвили като магаре.

Ние сме така постоянно, хич и не иска да даде ръка и си хваща пътя и хич не го е еня има ли някой с него, няма ли!  ooooh!

За кръщаването на детето няма нужда да имат брак родителите, но пък трялва май да са кръстени или бъркам ... За кръстника съм сигурна де, че аз като кръщавах племенника и си носих кръщелното.  Peace Всъщност сега се сещам, че снахата пък се кръсти накуп с другия племенник.

# 667
Като стана дума за кръщене,да ви кажа,че ММ иска да го кръстим барабар с децата  hahaha.Представете си картинката  Joy

# 668
Стани,тъкмо ще е забавно.. Joy
Ние ще ги кръщаваме живот и здраве лятото и двамата.Незнам кой повече ще се цупи от попа обаче. CrazyОт сега взех да се оглеждам за тоалети за кръщенето.И като си представя колко пари ще заминат лошо ми става.

# 669

Ние ще ги кръщаваме живот и здраве лятото и двамата.Незнам кой повече ще се цупи от попа обаче. CrazyОт сега взех да се оглеждам за тоалети за кръщенето.И като си представя колко пари ще заминат лошо ми става.

Ние за това решихме да е в много тесен кръг-ние и кръстниците (те са семейство с 2 деца на 7 и 1 г).В църквата ще дойдат само нашите (моите родители),а за тези на ММ вероятно пак ще важи старата история,така че...
По този повод моля за съвет всички,които вече са минали по този път,но и останалите:Какъв подарък да вземем за кръстниците?Те са хора,които мога да кажа,че имат всичко.Питах искат ли нещо конкретно,но за жалост-не ме ориентираха.

# 670
Малко е изтъркано, но пък си е класика: икона!  Peace
Според мен това е най - подходящия подарък в случая. Може някаква на Св. Мина, знам че е покровител на семейството.

# 671
Мария, с риск да съм досадна ама... защо не  идете в Сандански  newsm78. ЦУШ за всички, болни да няма Naughty. Днеска ми е едно такова...

# 672
Аз кръстих дете с неженени родители  Simple Smile Тъй де-попът го кръсти, аз кръстница. И накрая попълваме кръщелното тримата с майката и аз и попът (наборче беше Mr. Green ) гледа различни имената на родителите  "ааамаха вие не сте ли женени бе" (цитирам!!!) и тя „ми не“ и той “хубава работа, а какво чакате" и тя го отряза с "ми няма пари за сватба"  hahaha и така остана...
На мен нищо не ми подариха, а аз и не очаквах. Икона звучи добре.
Пък на Благовещение заведох Симчо на църква да погледа (пък и има и пързалка, люлка, пейки и гълъби в двора на църквата  Mr. Green) и купувам свещи и нашият ги вижда и вика "ам"...за солети ги взе  hahaha
Дейзи хубаво се разписа, че дет вика Пчеличката щяхме да пускаме хрътките  Hug
бягам, утре пак дано сваря да попиша Hug

# 673
За "лека нощ":

Червената Шапчица стои на улицата и се опитва да хване такси. До нея спира лимузина, прозореца се отваря и един мъж пита:

- Къде отиваш, Червена Шапчице?

- Ами, бързам за радиото. Баба има рожден ден и искам да я поздравя!

- Чудесно, красавице! Аз съм директор на радиото. Качвай се в колата и аз ще те уредя!

Качва се Червената Шапчица в колата и радостно заявява:

- Ах, колко съм ви благодарна, готова съм да направя всичко за вас.

Мъжът това и чакал, отбил колата в близката горичка, разкопчал си панталона, извадил оная работа и казал:

- Давай, Шапчице!

- Ох, аз... не знам, ах колко се срамувам... за първи път ми е... много съм притеснена...

- Спокойно, бе! Всички се стесняват първия път. - успокоява я мъжът.

- Е, добре тогава! - съгласява се Червената Шапчица. Хваща инструмента, навежда се към него, въздъхва тежко, отваря уста и казва:

- Скъпа бабо...

Joy Joy Joy

# 674
За "лека нощ":

Червената Шапчица стои на улицата и се опитва да хване такси. До нея спира лимузина, прозореца се отваря и един мъж пита:

- Къде отиваш, Червена Шапчице?

- Ами, бързам за радиото. Баба има рожден ден и искам да я поздравя!

- Чудесно, красавице! Аз съм директор на радиото. Качвай се в колата и аз ще те уредя!

Качва се Червената Шапчица в колата и радостно заявява:

- Ах, колко съм ви благодарна, готова съм да направя всичко за вас.

Мъжът това и чакал, отбил колата в близката горичка, разкопчал си панталона, извадил оная работа и казал:

- Давай, Шапчице!

- Ох, аз... не знам, ах колко се срамувам... за първи път ми е... много съм притеснена...

- Спокойно, бе! Всички се стесняват първия път. - успокоява я мъжът.

- Е, добре тогава! - съгласява се Червената Шапчица. Хваща инструмента, навежда се към него, въздъхва тежко, отваря уста и казва:

- Скъпа бабо...

Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

samo tova pro4etoh, utre pove4e Wink

Общи условия

Активация на акаунт