На Криси няма да е кой-знае какво. Тоалетите също няма а са нещо особено. Да си е кръстено детето, да си има ангелче. Другото е все тая
Подарък за тях ... ще се скрия под стола и ще кажа, че не сме давали. Може вторият път да се реваншираме и си мисля, че икона е много добър избор.
Айде може да го преработим със свекървата вътре

Венци го пиши за рекордите на Гинес!

дано не е сериозно и бързо я преборите настинката
ама е голям сладурчо Венци
пу-пу...
дано въздуха, както казваш, им се отрази добре, в което не се съмнявам
иначе твоя Крисун отдавна съм го признала за дете с огромно въображение за пакости
сигурно изобщо не ти е лесно, но аз искрено се радвам на такива будни и живи дечица, така че да ти е здравичък, пък другото бели кахъри 

дано са ти превели парички, че голямо мъчение да не знаеш кога да разчиташ и на без това символичното майчинство
а какво стана с кучето? дано да е спряло да ви тормози 
дано, де
иначе с гърнето имаме епизодични успехи, но аз не си и давам много зор
баба ми е работила навремето в ясла и само ми повтаря, че е много важно детето да има изградени навици да стои на гърне, но пък след това, което прочетох в книгжката на детския психолог спрях да се впрягам толкова...
, обаче дребният буквално ми пие мозъчето всеки ден - невероятно диване е, от беля на беля, а след всяка върви и се смее, все едно нищо не е станало. Вчера скача с краката и с главата напред от дивана, като преди това търча прав по него от единия до другия му край. Навън е голяма фурия - доскоро се хвърляше напред да вземе всеки боклук, който види (нали проходихме на студа вкъщи и явно беше решил, че както вкъщи си лази и се хвърля за играчките, така и навън може), сега вече се хвърля на колене (дето вика една бъдеща майка на площадката: Ама той е като рок-звезда!). Ужас ви казвам. Вашите момченца такива ли се бесове? А говорят ли вече нещо? Ние сме много зле - ам-ам, тате (което е пате), ба-ба, та-та и това е общо взето. 

Бобчо да мине да докладва.
.
.
.Прането е страхотно и НЕ типично 

моето е те такова същото! Баш както си го описала. Днес следобед вече падна от масата в бързане да се дръпне да не би да го хвана ...
Този резултат е само, и единствено благодарение на ВАС! Аз съм като ударена от мълния, честно ви казвам! От 2-3 дни мисля какво и как да кажа и нищо не ми се струва достатъчно за това, което правите вие и други мои приятели. Не знам дали сте засичали вестниците - и там има зов за помощ за мен и това е инциатива на приятелка. Вярвайте ми ценя не само парите, които сте превели, а и разпространяването на информацията и съпричастността! Защото ако сега някой мой приятел ми каже, че има нужда от пари за здраве, аз нямам и стотинка да му дам, но това няма да ме направи по-лош приятел. Аз съм един от хората, които най-добре разбират от собствен опит какво е да нямаш пари! Благодаря ви! Не е достатъчно, никак даже, но в момента не знам как мога да се реванширам.
, а и баво(браво) придружено с пляскане на ръце. От животните казва звуците : бау бау, няу(това е мяу), муууууу, папа, цъка с език за конче, там (хипопотам
)