Звездни компромати-133

• 67 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не го е споделяла. Когато пишеше, че си е махала ребра, също така се твърдеше, че си е удължавала краката.  Joy

# 91
Нина Добрев ако това е тя, то никак не ми харесва в ханша, малко като амфора е.

такава талия според мен се постига само с махане на ребра

Имам абсолютно същата структура - слаба талия и широк ханш. Не съм си махала ребра  Crazy

# 92
  • Варна
Не го е споделяла. Когато пишеше, че си е махала ребра, също така се твърдеше, че си е удължавала краката.  Joy

Това е било в някой жълт вестник. За удължаване на краката  е глупост  Rolling Eyes, но за ребрата, не мисля че беше измислица. Ще се поразровя, че ми стана интересно.

# 93
  • в Tara
Нина Добрев ако това е тя, то никак не ми харесва в ханша, малко като амфора е.

такава талия според мен се постига само с махане на ребра

Имам абсолютно същата структура - слаба талия и широк ханш. Не съм си махала ребра  Crazy
и аз съм със същата Wink ребрата са ми всичките на място

# 94
  • София
Антония Петрова в "На кафе" - гледайте, заслужава си.  Mr. Green Mr. Green
С две думи - с рижава коса и оправдавания по въпроса с кожите с думите, че и другите носели кожи.  ooooh!
Много ми е интересно вашите обувки от плат ли са,или чантите или на децата ,какви купувате?Или кожени якета- какви?В монента цвета на косата и е мног актувален-момичето си е ок.

Ами не са от плат, но то ние не сме били и Мис България, на която каузата и е защита на диви животни  Wink.

Трите най-големи гафа на Оскарите
Деси Слава обвинява Софи Маринова в манипулирано спечелване на Евровизия. Деската го е приела много вътрешно.

# 95
Намирам тънката талия и "широкия" ханш на Нина за много женствени, не разбирам защо всяко хубаво нещо у някого непременно трябва да е резултат от интервенция  Crazy

# 96
Моите обувки са от кожа, да, ама не на пухкави диви животинки.

# 97
  • София
Не я познавам лично, но Глория си е махала ребра.
Видяла си епикризата, така ли?

Не, тя си прави операциите в Щатите. Mr. Green
Всъщност беше толкова отдавна, че не помня подробности, тя не го ли беше споделила сама?
Последното, което чух преди години по повода, беше в едно интервю на Глория по тв-то, където заплаши, че ако още някой в пресата публикува подобно нещо, ще го осъди. Каза, че много лесно ще докаже в съда, че нищо не си е махала.
За мен това си е една съвсем нормална крушовидна структура и много обикновени неизвестни момичета имат такава рязко изразена талия, без да са махали никакви ребра.

Нина е много хубаво момиче!  Peace

# 98
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Намирам тънката талия и "широкия" ханш на Нина за много женствени, не разбирам защо всяко хубаво нещо у някого непременно трябва да е резултат от интервенция  Crazy
На мен са ми леко несиметрични, не на обсъжданата снимка, а в сериала, наистина извивката е прекалено рязко очертана, но също не виждам причина да са резултат на интервенция Peace

Относно кожата- нося обувки само от естествена кожа, но те се правят от телешка такава основно. Телетата така или иначе ги ядем, докато една чинчила се убива само и единствено заради кожата.

# 99
  • Варна
Последното, което чух преди години по повода, беше в едно интервю на Глория по тв-то, където заплаши, че ако още някой в пресата публикува подобно нещо, ще го осъди. Каза, че много лесно ще докаже в съда, че нищо не си е махала.
За мен това си е една съвсем нормална крушовидна структура и много обикновени неизвестни момичета имат такава рязко изразена талия, без да са махали никакви ребра.

Нина е много хубаво момиче!  Peace

Ами надявам се да успее да осъди някого. Laughing
Всъщност тази и крушовидна структура изведнъж се появява през '98 година мисля, след турнето и в Щатите, заедно със силиконовия бюст. Thinking

# 100
  • София
Ами надявам се да успее да осъди някого. Laughing
Всъщност тази и крушовидна структура изведнъж се появява през '98 година мисля, след турнето и в Щатите, заедно със силиконовия бюст. Thinking
Ааа, аз не говорех за крушовидната структура на Глория, а по принцип.  Peace Глория много отслабна след раждането, някъде четох, че тежи 50 кг., а си е височка. За мен е нормално при това ниско тегло да има тънка талия, иначе хич не я харесвам визуално и като певица.
В моминските ми години имах разлика м/у талията и ханша 40 см., доста неестествено изглеждаше и ме беше срам, че съм с такава структура крушовидна.  Blush Ех, ся да се върнат тия времена.  Laughing

# 101
  • София
Честно, не искам да споря, ама на животните им е точно все едно с каква цел ги убиват - за месо или кожа или кокали. Резултата за тях е един и същ  Peace
И да не е тотален офф - познавам жени с огромни задмици и невероятно тънка талия, структура си е.

# 102
Тъй като аз не мога да се похваля с такъв тип фигура като на Нина Добрев,
мога да похваля кумата ми - тя е точно с такава талия и ханш, без грам намеса дори спорт . 

# 103
Запис от мен Hug

# 104
Запис от мен най-после след 100 изпуснати теми Tired Не съм ги чела, не знам дали няма да се повторя, тъй че .. само запис.

Общи условия

Активация на акаунт