Звездни компромати-133

• 67 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Какъвто и избор да е направила за стайлинг и прочее няма да коментирам, но жената може да пее и това е, за разлика от цялото стадо в Пайнер.

без звук я погледнах за малко  Blush не мога да й коментирам изпълнението, само стайлинга  Hug
А иначе, че може да пее по принцип, може.

# 451
Инфо без снимки:

Певица - Преслава
Певец - Илиян
Албум - Галена
Песен - Джена "Да те бях ранила"
Хит на лятото - Анелия "Проба-грешка"

# 452
  • ...край Дунава

А иначе, че може да пее по принцип, може.

Това ми беше мисълта Flutter

# 453
  • До сърцето...
Това дали е вярно?  newsm78 дано да е поредната жълтина...
Мария Игнатова разкара Рачков

махнете тирето

# 454
Андреа беше ужасна...оранжева,напълняла доста и ужасно сложен силикон.

# 455

Относно красотата на Сарачинова, която беше зачекната по-горе, смятам и намирам Ирина за много красива дама. Другите неща свързани с нея не се наемам да ги коментирам.

# 456
В кой съд се гледа делото Алисия-Божинов? Софийски градски ... ? Искам да проверя нещо.  Peace

Това ли? - Божинов би Алисия в делото за сина им
... нечия безумна глава е родила гениалната идея, че едно дете може да бъде пренасяно като куфар всеки месец между две държави.... колкото и да живеем в свят без граници, ми се струва малко недомислено....

# 457
В кой съд се гледа делото Алисия-Божинов? Софийски градски ... ? Искам да проверя нещо.  Peace

Това ли? - Божинов би Алисия в делото за сина им
... нечия безумна глава е родила гениалната идея, че едно дете може да бъде пренасяно като куфар всеки месец между две държави.... колкото и да живеем в свят без граници, ми се струва малко недомислено....
Нечия безумна глава го е измислила и сигурно е приела някое подкупче, за да го направи факт...Валерко вместо да даде парите за сина си.......

Скоро станах свидетел на коментари за цената на сватба в днешно време.....не знаех, че средностатистическа сватба, без изхвърляния вървяла около 20 000лв, хората искат скромна рокля, до 500лв........в този род на мисли, Валери и Николета правиха мега сватба, поне по техните критерии, гости спящи в 4 звезден хотел, незнам каква рокля...........сигурно им е излязло 6 цифрена сума...........за сватба и лиготии( почивки, пътешествия с новата му жена) не му свидят парите, а да осигури бъдещето на синът си му се струват много харчовете.......глупав самодоволен младеж.......на мястото на Алисия ще го гоня до дупка, и ще го съдя в някоя цивилизована държава......а синът ми да общува с нещо подобно на Николета, никога не бих допуснала, това си е психическа травма и тормоз за детето Mr. Green
ВИП Мен-а изяви ли се в ''Черешката на тортата''?

# 458
Не смятам, че това е плейбек:

http://vbox7.com/play:3498d761ff

# 459
Андреа каква награда взе? май много са я пренебрегнали, тя напоследък нали все страда, колко й пречат и не я оценяват....

# 460
Николета е обиждала  малкия Валери и това е причината Алисия да не желае да се срещат с Николета.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4624751

Относно издръжката на малкия Валери, бих казала че е направо цинична, имайки предвид че Николета дава повече пари за 1 рокля. Въобще съм на мнение че в случая е играл солиден подкуп.

# 461
писала съм и по-назад по повод издръжката - тя се определя не само възоснова на доходите, но и на разходите за едно дете. освен това принципа е, че родителят при когото остава детето също му осигурява долу-горе същата сума за живот. не бащата да дължи сума, която да включва всички разходи за него, а майката нищо. много американски филми гледате, тук е България, съвсем различно е.

# 462
# 463
 Е нали Николета досега не е виждала Валери-младши, как го е обиждала. Пък и чак толкова куха да е, да обижда дете на 4г...

# 464

Общи условия

Активация на акаунт