Звездни компромати-133

• 66 257
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
И аз го гледах. Доколкото разбрах ще има още доста предавания.  hahaha

# 631
  • Cyprus, Пловдив
О,да,имах неблагоразумието да го гледам  #Crazy Формата е по-скоро комедиен  hahaha
Забелязах,че се пробва една особа,която се пробва и в Х-фактора,тази,която падна от сцената  Crazy
А ето тази:
http://www.youtube.com/watch?v=eUWiJV91B-4&feature=related

# 632
  • София
А като харесвате Мис Русия, гледате ли "Пътят към короната 2", защото ние снощи попаднахме на него и щяхме да умрем от смях.
Какво представлява това нещо "Пътят към короната"? Къде го дават, риалити ли е, какво е?

# 633
  • Бургас
tonkabonka,става дума за кандидатките за Мис България 2012, как преминават през кастинги,подготовка,жури,съвети и т.н.

# 634
Ама то кандидатки да видиш... не, не просто трябва да се гледа, защото сега ако кажа, че бяха откровени крокозъбели, някой ще ме обвини, че съм долна завиждачка  Mr. Green Ама не съм...  Laughing Ето това са компромати, макар и не звездни. А журито съвсем се вписва във формата - Теди Велинова (ужасна ми е...), някакъв чики-рики... тотал щета!

# 635
  • София
Мацки, няма ли да кажете най-после къде го гледате това с миските??? По кой канал???

# 636
  • София
Е къде го гледате де, дайте и на нас някакво линкче... Laughing

В Хотнюза току що четох, че:
"Учудени някои нейни приятели я попитаха дали изобщо знае в кой месец е, на което госпожа Божинова отвърна, че прекрасно знае, но с Валери планирали бебето им да се появи в осмия месец. Лекарите посъветвали да отложат операцията за деветия, което явно не се нрави на Николета."

Е как така ще планираш детето ти да се роди в 8-мия месец???

# 637
  • Cyprus, Пловдив
ТВ7  Peace
Аз освен тази Теди Велинова (подкрепям,че е ужасна  Peace ) другите,дори не знам кои са,какви са  Wink
Леле,ако това е истина,просто Николета ми надмина всички помисли за нея Simple Smile

# 638
  • I want it all and I want it now.
Ето го
http://www.youtube.com/watch?v=oOhn6eme-lg но е от 2011 но може да се добие представа за предаването.

# 639
Карчева, аз трих преди малко заради тебе, сега е твой ред...  Трябва под лупа да се следим, че да не се повтаряме.  Joy
Момичета не се трийте,особено ако сте една след друга,пак е интересно ,който иска да прескочи. А за ДжейЛо бихте ли уточнявали,че е без онова леке,че без малко да я пропусна  Laughing  Hug

# 640
Шегичка с Мегън Фокс при Елън. Май го видя на някоя от камерите как застава зад нея или го очакваше, не мога да преценя  Grinning.

Джей Ло ми се струва много по-усмихната и щастлива откакто е с Каспър, че чак взе да ми става приятно да й гледам снимките  Peace.

На Анджелина крачетат са като клечки... Crazy.

# 641
  • София
А за ДжейЛо бихте ли уточнявали,че е без онова леке,че без малко да я пропусна  Laughing  Hug
Кафенце  Joy Ще го имам предвид, че и аз не харесвам онзи лигльо.

# 642
  • където ми харесва
Стефания Колева щяла да играе Пеги Бънди в нашия вариант на Женени с деца....
Аз колкото пъти гледам рекламата, и все си мислех, че е точно тя Rolling Eyes

# 643
  • ...край Дунава

Може ли линк към рекламата?

# 644
  • където ми харесва

Може ли линк към рекламата?
http://vbox7.com/play:8122b35902

Общи условия

Активация на акаунт