Звездни компромати-133

• 66 236
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
На мен въпросната щерка от двете й реплики в репортажа от "На кафе" много ми "заприлича", доколкото някой прилича на нещо с плик на главата, на Маринела, която участваше в Стар Машин, тя учи в НАТФИЗ и май е точно в този клас. Нямам търпение да разбера дали съм права...
Преди малко като четах статията за Женени с деца в БГ, пишеше, че щерката ще я играе, студентка от НАТФИЗ, от класа, който натирил преподавателя си Веселин Ранков? Защо така? Някой знае ли нещо по въпроса?

# 676
# 677
Тук ги има полуфиналистките за МИС БЪЛГАРИЯ- само две момичета не ми изглеждаха криви в лицата, дзано е от снимките http://www.facebook.com/missbulgariaofficial?sk=photos

# 678
  • София
Тук ги има полуфиналистките за МИС БЪЛГАРИЯ- само две момичета не ми изглеждаха криви в лицата, дзано е от снимките http://www.facebook.com/missbulgariaofficial?sk=photos
Ауууууууу, Три момичета има симпатични, но останалото е в рубриката who let the dogs out.

# 679
  • Варна и...духом на Босфора
Алесандра Амброзио ще е гост в Беяз шоу,от 23 часа на живо по турския Канал Д.

# 680
В момента дават по Нова Черешката на тортата с Иван Христов, готви в къщата с която живеят с Ирина, очертава се да е интересно!

# 681
В момента дават по Нова Черешката на тортата с Иван Христов, готви в къщата с която живеят с Ирина, очертава се да е интересно!
Благодаря, че сподели, бях забравила........то само Ирина, Ирина, второто начало в живота ми, от както съм се родил.... ooooh!този ВИП Мен е обсебен.....не разбрах къщата под наем ли е, или е тяхна? Нали сам трябваше да готви, какво прави Иринчето там?
Хе хе-хареса ми как каза на Ирина, като го потупа по рамото: "Избърса ли се хубаво в мен'' hahaha, личи му АСЦ и планетките в Дева.

# 682
  • До сърцето...
Тя - мнооооого ме дразни!!!  #2gunfire  (в това предаване)

Ооо, не!!! Иван в края като започна да ни разказва "вълнуващата" си история, направо се  Sick.
Лигльо!!!
Лика-прилика са си!

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 20:45 от Radika

# 683
 Тя изглежда като негова майка.

# 684
Личи си почерка на Ирина, цветовете в кухнята са любимите и в кафявата, бозава, бежава, гама Rolling Eyes. И вечерта била под знака на любовта, всички само това повтарят, и Нешка ме изненада, уютен дом личало си, че имало любов Crossing Arms, от нея не очаквах, всички само повтаярт и се опитват да ни натрапят ГОлямата ЛИБОВ....Вип Мена показа и някакво списание, как било пълно със статии за Станция Нова......рейтинг , рейтинг гонят, трябва да се извлекат дивиденти от новата либов.........
Охоооооо, Вихра вече не ехарманлийката .......оплюта, а е съпругата ми.......говорят пак за него и любовта му, другите да го разберат.......сравнява се с тях, но Ели Гигова хубаво му каза, че нямат общо

# 685
О, не, пак ще разкаже историята Shocked Не е ли мега досадно вече?

# 686
Любов, любов и пак любов и драма smile3555

# 687
Как може да се излага така тоя човек

# 688
  • София
Съчувствам на гостите, че са въвлечени в това! ooooh!

# 689
Охо, пак Вихра захапа, обиден и бил, какво нямало да и прости......ВИП МЕН< ВИП МЕН, яко прякорче му измислихме в предишната тема, който не знае: ВИП МЕН= Ваню Иринкин, Путю Маринкин.
И от Нешка Робева не очаквах подобни слова..........разочарова ме.
Моите аплодисменти за Ели Гигова, защити Вихра тактично........ а Иван, пак се излага, но този път не толкова грубо.
Той нямало да прости на Вихра, да се моли един ден Ава да му прости, че като гледам как се е подкарал с простотийте и публичното излагане..........

Общи условия

Активация на акаунт