ИзклЪОчен комЪОтър в прЪвУписТно ШекмеЧе промУтиран от Политко Месаря - 67

• 31 951
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Цитат
В най обикновенни хартиени кашони и всеки ден се исипват на земята ,и си играйме само на събиране и исипване,..................................... са наредени по секциата и по рафтове.

Цитат
Ве4е сме насабрали доста

И на теб ти се насАбра много / всичко в последните ми постове е от една и съща потребителка/ , така че спирам ве4е!!  Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 11:07 от Dartanian

# 361
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Поздравление за новородено бебе
Цитат
Да ви е жива и здрава мабката и много да ви радва!
Цитат
  със детски смях

Цитат
Министарство на Здравеопазването
тюфкат
опътването

# 362
Цитат
шерифите, учитилите

Цитат
и за на пред ще е така

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 12:29 от ИрПуц

# 363
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

В този ред на мисли се сетих, че някойси,  изпращайки картичка от  Parish,   писал, че посетил гробището "Перла 6"
  Shocked

Гробището ме разсмя със сълзи.  Joy

# 364
  • в пералнята
Цитат
Аз мисля, че тия сложни и никому ненужни букви, като "Ъ", "Я", "Й", "Щ", "ЬО", "ЙО", който тека и тека никои вече не знае каде да напише, и каде да не напише, е краино време да се примахнат от балгарскиа език.
На никои не са претриабвали вообште! Сажелиавам.

# 365
Цитат
Аз мисля, че тия сложни и никому ненужни букви, като "Ъ", "Я", "Й", "Щ", "ЬО", "ЙО", който тека и тека никои вече не знае каде да напише, и каде да не напише, е краино време да се примахнат от балгарскиа език.

Ох, като гледам и "И", "А", "Ъ", "Е" също са излишни, според поста. Laughing

# 366
  • София

Местожителство:

Цитат
shumen/veliko tarnovo
Цитат
софия

# 367
  • гр. София
Цитат

smile3544 smile3544 smile3544

"ЙО" било буква... Винаги можеш да научиш нещо ново  Confused

# 368
  • в тристайна гарсониера :)
Цитат

Scream
Цитат
ще му биеш дуспата

# 369
  • София
Цитат

smile3544 smile3544 smile3544

"ЙО" било буква... Винаги можеш да научиш нещо ново  Confused

И "ЬО" също...  newsm09 Аз предлагам направо да се прИмахнат и сложните букви "Ц", "Ч", "Ю"... и т.н и т.н. .... Абе я направо нова азбука да си измислим! С около 10-ина букви в нея... Ама не повече.  ooooh! ooooh! ooooh!
Зимна роза, стихотворението в подписа ти е уникално! Моите поздравления за него!

# 370
  • София/Варна
Цитат
Забравих да оточня
Като знам че вече ходим, повече разбира ме
Днес изпеках нов хляб
следа форума
А отдерно и бягането за фелмата

# 371
  • гр. София
MelindaD, благодаря Simple Smile Обожавам Николай Лилиев! Така прекрасно-тъжен е. Чувствам това, което пише, много близко до мен самата.

# 372
Класика в жанра - омолявам и месност. И двете в официални съобщения в общински сайт.

# 373
Цитат
после се чувстваш като идеот
  Shocked  Shocked

# 374
  • Велико Търново
Цитат
да изкочи               никък зле

ОСфия                    татуровките

през ноща               актьорсо майсторство

брадясъл                  по – късно

на веднъж               от колкото

С изключение на последните три, при които съставните думи съществуват и отделно, така че няма как да го отчете като грешка, всички останали проверката на правописа на Мозилата ми ги подчерта с червено. Значи не е толкова трудно да не се допускат, ама...

Общи условия

Активация на акаунт