Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 813
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
ЛУ МАМИ, браво за намалението и на теб Hugмай от пълнолунието се задейства свалянето Laughing
Вие как ще празнувате утре, че аз още умувам?   bouquet
А пък аз ще лунувам Laughing Hug

# 76
Лу, за 28 дни средно се свалят 13 килограма. Това е оптимален период, тъй като главната цел на диетата е сериозна детоксинация на организма, която изиксква повече време. Губенето на килограми е страничен ефект. Simple Smile

Захранването при мен е доста опростено и не зависи от това колко време съм спазвал диетата. Първият ден за обяд имам 1 среден домат и половин краставица. За вечеря-картофена салата
с 1-2 картофа, малко зехтин и магданоз. На вторият ден за обяд имам салата от заленчуци, като за вечеря добавям и пресно домашно изпечен пълнозърнест хляб. На третият ден правя зеленчукова супа и след това се храня нормално 2 пъти на ден. Важно е да се спре храненето след като се почуства лека тежест. По време на захранвенето не се яде месо, риба, млечни произведения, пържени храни, продукти направени от бяло брашно и рафинирана захар, алкохол, цигари, кафе. Не се пие нищо друго освен билков чай и вода. Надявам се да не съм изпуснал нещо. Simple Smile

# 77
jedira знаеш ли че и аз си мислех същото,пълнолунието определено помага за свалянето на килцата.
Аз също ще плодувам утре и няма да празнувам,защото на женското парти което отказах ще има доста забранени неща и мнооого алкохолец.....за това аз съм в къщи Crossing Arms!
Alex благодаря за изчерпателния отговор, ще опитам да продължа и аз 28 дни на режима,само се страхувам от изтощение на организма,припадъци и т.н.
За момента се чувствам добре и това е най важното.
Днес също съм само на ананас около 600 гр.до момента и 2 чая.
Пожелавам лека вечер на всички ииии....много приятни изненади утре,аз моите си ги знам и съм мнооого доволна Embarassed.
mamamishi губиш ми се нещо,очаквам те за отчет....

# 78
Вечерен привет!Днес ми е 10-ти ден и смятам да е последен,от утре захранвам бавно и полека.За сега отлагам зелевата супа за след седмица.При мен резултата е минус 3кг.,остават ми още 2 за сваляне.Много ви се радвам на хъса,ентосиазма и въобще всички сте адски готини и темата е страхотна,затова ще продължавам да ви чета.Успех момичета!

# 79
  • у дома
ще опитам да продължа и аз 28 дни на режима,само се страхувам от изтощение на организма,припадъци и т.н.

Лу, според мен няма основание за притеснение от периода, още повече ако си приемаш достатъчно течности, а и плодове.
Преди 6 години точно по това време правих плодуването около 32-33 дни (така си бях намислила, че трябва), после се захранвах още 20 дни... Чувствах се идеално. Няма да крия обаче, че една сутрин ми стана малко зле като си взимах душ, но това при мен идва от адски ниското кръвно.. Затова съм се научила - със ставането, пия поне чаша вода и съм ок Simple Smile

Днес ми е 10-ти ден, досега съм доволна. При захранването обаче ще го карам по-постничко, че все пак са Велики пости Simple Smile

# 80
Лу, за 28 дни средно се свалят 13 килограма.
Alex L, това колко се сваля е много индивидуално, по принцип мъжете са облагодетелствани и свалят по-бързо, това е доказан факт Peace
Аз съм на 17-ти ден плодове, а съм свалила едва 6кг, няма как за останалите 10дни да сваля още 6, а и не очаквам подобно чудо Wink
При мен свалянето съвсем намаля, свалям по 200г на ден и се чудя дали изобщо има смисъл да продължавам, иначе пречистващия ефект е невероятен, ще си изкарам до 20 дни и после май ще захранвам, не ми е трудно, не ми е омръзнало, но основната ми цел е сваляне, ако продължа да свалям ще изкарам още 10дни да ми станат 30, ще видим Rolling EyesИска ми се още 1-2кг да смъкна и тогава да спра, но ако ще ги мъча 10дни... Tired
Днес ще използвам пълнолунието и ще съм на сок портокал и грейпфрут, заредила съм хладилника и ще правя фрешове LaughingДа видим какъв ще е ефекта утре Mr. Green
mamamishi, успех със захранването, пиши тук, аз се плаша от този момент и може да си продължа гладуването само за да отложа още малко захранването, пиши да си обменяме опит и за захранването, моля те Hug Hug
*Ел,Alex, и аз постя до Великден, какъв ви е плана след диетата, аз мисля да ползвам схемата на 90-дневната диета, като в белтъчния ден ще хапвам соя, иска ми се да задържа сваленото и по възможност да продължа да свалям с някакъв режим, който да ми създаде правилни навици на хранене Rolling Eyes
Радвам се, че се събрахме такава групичка на една вълна, това много мотивиращо действа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
ЧЕСТИТ 8ми МАРТ МОМИЧЕТА!!!!БЪДЕТЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ,КРАСИВИ И НЕОТРАЗИМИ!!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ПОЖЕЛАВАМ,ПЪЛЕН С МНОООГО ИЗНЕНАДИ!!!
Отчет: днес още 0.300гр.паднаха.До момента: 9дни- 4кг.Не е това което очаквах ,но продължавам докато видя 7 на кантара Hug.
Пожелавам един позитивен и слънчев ден на всички Hug!

# 82
  bouquet  Честити 8-ми март, мили дами!  bouquet

Пожелавам Ви да бъдете здрави и щастливи!
Да бъдете уважавани и обичани!

# 83
Аз сякаш забавих темпото: тази сутрин кантарът показа 69.800 (т.е. 300 гр. по-малко от вчера сутринта). Но пак се радвам - все пак паднах под 70 кг  Joy
Дано да мръдне още малко Simple Smile

# 84
Честит празник на всички плодчета!Бъдете много обичани!
Много ви се радвам на успехите , това че не пиша не означава че не ви чета.Скоро ще се включа и аз, че последния път се поизложих.

# 85
  • Sofia
Честит празник! Щастливи, обичани и слаби  Laughing да сте!  bouquet

Аз вчера попрецаках нещата, но не откъм ядене, а обратното. Цял ден нищо не съм пила, яла и малко се дехидратирах сякаш, устата ми пресъхна. Днес ще се наливам доста поне с течности, че ще взема да си докарам нещо лошо. Иначе съм свалила 200 гр днес, общо за 10 дни - 3.8кг. Лека-полека може би ще стане.

jedira, вместо да продължаваш твърде дълго време с диетата, ми се струва по-добре след месец пак да направиш примерно 1 седмица на плодчета и така докато си доволна от кг. Поне аз така ще процедирам, ясно ми е, че отведнъж няма да падне всичко, то не е и реално. А по време на захранването още се сваля така или иначе.

Много гот ми е, коремът ми е със 7 см по-малък отколкото преди почти месец, ханш и бедра с по 3 см, влязох си в един пуловер, фръц-фръц.  Laughing

# 86
  • у дома
Привет на всички, и от мен честит празник   bouquet  bouquet  bouquet

Като гледам и аз забавям темпото - от понеделник не мърдам до днес, което и е много странно защо Simple Smile Но пък този кантар, който ползвам, не мери грамовете, тъй че Simple Smile

jedira, аз наистина не съм мислила как ще продължавам постите...Но както го изчислявам, ако докарам 30 дни плодуване (до към 27 март мисля), после още 20 дни захранване смятам да направя - бавно и постепенно - като така ще се вържа и с постите, живот и здраве.
И с това ще приключа. След Великден, евентуално вече само на зеленчуци повече и разбира се пак ограничения, за да не се насвяткам обратно с килограмите  Laughing
Засега важното е ден по ден да си изпълнявам плодуването, а надявам се малко да се затопли, че да тръгна към стадиона, че единствено съм съгласна на тичане и плуване - фитнеси и други подобни въобще не ги отразявам Simple Smile

Хайде, успех на всички и хубав ден!

п.п. Днес още не съм вкарала плод и се чудя дали да не лунувам, амааа ще видим!

# 87

Слагам обяд, тъкмо си направих сок от грейпфрут, дотук за днес още нищо друго Grinning
Шунка, май така ще направя, само ще изкарам до неделя на плодчета, защото тогава ми е 20-ти ден, а и имам по-малко от килце да видя 7-ица, та се надявам да я видя дотогава Wink
Ел, за постите и аз така правя някакви сметки, ще ми се да съм на точно определен режим, защото иначе на хляб и картофи много се качва по време на постите Blush
Ще видим, ще го мисля още няколко дни, току-виж се размърдали килцата в правилната посока сега след пълнолунието Mr. Green

# 88
  • у дома
за постите и аз така правя някакви сметки, ще ми се да съм на точно определен режим, защото иначе на хляб и картофи много се качва по време на постите Blush
Ще видим, ще го мисля още няколко дни, току-виж се размърдали килцата в правилната посока сега след пълнолунието Mr. Green

Ааа, за постите - никакъв хляб и картофи Simple Smile
Зеленчукчета само - ще излязат марулки, пък и краставици и доматки има, моркови, зеле - хич не ща да вкарвам въглехидрати Simple Smile

# 89
Честит 8-ми март, дами!

Днес ми е 11-ти ден. За 10 дни съм свалил 6.5 кг.Grinning BMI в момента ми е 25. Остават още 7кг за 18 дни. Rolling Eyes
   Jedira, знам че при всеки е различно, но разликата не би трябвало да е толкова голяма. За 10 дни е нормално да се свалят 5кг. Колкото първоначалното тегло е по-ниско, толкова и свалянето е по-малко. Аз не пия повече от 1,5 литра течности (95% е билков чай без мед) и консумирам около 600-700 гр. сочни плодове на ден. Не правя фрешове. Сутрин и вечер взимам по-продължителни душове. 20 дни е малко за добро прочистване на организма. Някои токсини започват да излизат от организма след 20-ия ден.
   Не виждам защо не трябва да се приемат прясно домашно изпечен пълнозърнест хляб и печени картофи в разумно количество след диетата. Тялото има нужда от тях.
   След Великден няма да съм на диети. Всички останали диети губят смисъла си след подобна диета. Просто ще спазвам някои основни принципи на разделното хранене. До обяд само чай и плод. Ще внимавам с някои храни съдържащи повече мазнини и захар. Имам електронен кантар отчитащ през 100 гр, който ми е постоянно под ръка. Simple Smile Нормално е да се качат няколко килца, които ще сваля в началото на август. Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 16:49 от Alex L

Общи условия

Активация на акаунт