Къде в Пловдив??? - 30

• 85 079
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
 miraluba   bouquet

# 151
Момичета, имам въпрос към мамите в Тракия - може ли да ми обясните къде се намира мястото за подаване на документи за детска кухня?
Говорих по телефона с една дама, която вдигайки слушалката каза "Слънчев рай?..."
Обясни ми, че е някъде между яслите Пламена и Десислава, но в яслата Слънчев рай ли да отида, в някой блок ли, в някаква будка не можах да разбера.

И още един въпрос - нови пролетна неща започнаха ли да зареждат по детските магазини? Интересува ме за седем годишно момче. По-специално долнища на анцузи с обрана кройка, най-добре с връзки на кръста. Като за бракувана солета  Laughing
И маратонки разбира се, качествени, на добри цени  Mr. Green

# 152
Като за бракувана солета  Laughing

представям си какво е като търсите дънки, моето е същото и само определени модели на определени марки му стават
за анцузите докато носеше /сега в училище са само дънки/ - на зара само моделите му бяха по мярка

детската кухня се намира вътре в яслата /отзад в двора има шублерче/, документи се подават при уважаемата госпожа челебиева, директор на яслата

# 153
Смайл - извинявай, че чак сега ти пиша, дано не е късно. Обувките са били само 1 чифт, само един номер - 40. Затова са били намалени - на 30лв. И са били адски удобни, така каза моята приятелка Laughing

Мире - да, от металните, ама и да не са метални, нямам претенции - просто търся нещо красивичко, където да държа домашно приготвените бисквити. Напоследък взех да правя разни бисквитки и меденки за малкия, че сме на вълна "тестено", но се оказа, че нямам нищо подходящо, където да ги съхранявам, съответно се скапват, и ... Търсих в няколко големи вериги магазини, в Джъмбо търсих по празниците (нали имат всякакви джунджурии) - нямаше дори нищо подобно...

# 154
Не съм сигурна за тази тема ли е въпроса ми, но да попитам - как да стигна от математическата гимназия до МОЛ Пловдив? Пеша или с градски транспорт? Hug

Хващаш автобусна линия 10 /изглеждат като маршрутки/. Спира точно на мола.

# 155
Аз пак с питане за заведение.  Crazy Препоръчайте ми ресторант с музика. Приятелка ще празнува имен ден. Повечето ресторанти са с жива музика, но пускат само народни песни, а тя не иска само народно.  Peace

Smile,
препоръчвам ресторант Рубаят - бишвия Руски клуб. На няколко пъти вече ходим там и сме много доволни. Има жива музика, но не е народна - пиано, саксофон, китари, барабани и певица, но музиката е съвременна (нещо подобно на музика на пиано бар). Това, което ни харесва също е, че цените на яденето са нормални, а цената на алкохола е на заводска цена (заведението е собственост на Винекс Преслав). Само, че е доста пълно всяка вечер и може би предварителна резервация е наложителна.

# 156
И какво? Никой ли не е виждал чайник в домашните потреби?
Много мразя да влизам в такива магазини, та определено ще ми е от полза да съм ориентарина и  направо да взема.
Тези дни се утрепахме да пием чай и понеже го правя за цялото семейство, в малките канички не става. А с тенджерките ми омръзна на уливам  Crossing Arms.

# 157
  • Пловдив
Стеф, купи си една кутия метална с бисквити вътре и после си ползвай кутията...
Аз имам така две и си съхранявам разни неща, не ми е хрумвало да сложа домашните сладки вътре...като правя нещо го държа в една йена с капак...Но е идея за кутийките...

БиРенкА, анцузи може да видиш на Кимекс /магазинчето сега са го преместили точно срещу Общината/, но мисля, че са комплекти само...Долнища купувам от една асеновградска фирма "Еско" /фирменото й магазинче се намира на ул. Ф. Македонски зад Медлайн/, но на Кимекс са по -тесни и прибрани като модел...

За матем. гимназия и Мола - разстоянието изобщо не е много - дето ще чакаш по спирките, за същото време ще стигнеш и пеша.  Peace

# 158
  • Пловдив
Стефи, и аз като Бенджи бих ти предложила да си купиш метална кутия със сладки, която после да използваш за твоите си Simple Smile

# 159
И какво? Никой ли не е виждал чайник в домашните потреби?
Много мразя да влизам в такива магазини, та определено ще ми е от полза да съм ориентарина и  направо да взема.
Тези дни се утрепахме да пием чай и понеже го правя за цялото семейство, в малките канички не става. А с тенджерките ми омръзна на уливам  Crossing Arms.

Естествено, че има  Mr. Green Избор има в новото Лекси на втория етаж при домашните потреби /обикновени, розови, жълти, зелени, със и без свирки/.
По-добри ще намериш в Карфур и Кауфланд - аз там харесах тези със свирка. Те ми изглеждаха от по-добър материал /не тенекия/ и си бяха и по-скъпи  Peace

# 160
Drozi , ще погледна. Хипермаркет ми е удобно, защото покрай другото ще вземем и това. Че само като вляза в тия социалистически домашни потреби и се втрисам. Много ми е тягостно в тези магазини.
Само Рино прави изключние.

# 161
  • Пловдив
Чай не е добре да се запарва в метален съд, ако ще е метален, поне да е емайлиран...

# 162
Кутии с бисквитки, страхотни- на Дисни, има в големите хипермаркети. А още по-големи ще пуснат по Великден- с козунаци вътре. Grinning В Метро със сигурност поне.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 12:17 от MrsS

# 163
  • Бг
*vera, хубави емайлирани чайници, мисля, че са руски, а не китайски има в базарчето до "Слънчеви лъчи" в Кичука. Не знам обаче дали те устройва. Има по-малки и по-големи.

# 164
*vera, хубави емайлирани чайници, мисля, че са руски, а не китайски има в базарчето до "Слънчеви лъчи" в Кичука. Не знам обаче дали те устройва. Има по-малки и по-големи.

Мога да се метна. Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт