Къде в Пловдив??? - 30

• 85 059
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Оп-ааа лекичка рекламка пак Sunglasses Laughing

Е то на Вас угодия няма,хем питате,хем като Ви отговорят било реклама!Ами дори и да е реклама какво от това,нали искате да знаете дали се предлагат нови неща за деца в града  newsm78
......

Много е хубаво, че в Пловдив ще има нещо ново, но това го знае всеки във форума, защото от 2 месеца подписа на Ерин си беше реклама. От днес вече го няма. А аватара...?
Рекламата във форума не е разрешена, но за някой явно правилата не важат!
Ей, к'во ли ще се получи от темата, ако всеки собственик на заведение, сладкарски цех или фризюрски салон започне да се рекламира  тук............? newsm78
Вероятно повечето от пишещите в темата сте и клиентки- лошо няма, но сигурно си плащате за всичко?!
В другите теми за това отдавна да беше банната, но тук явно минава.
Вероятно имате някакви лични "дразги" с Ерин,но моля те не с този тон и какво му е на аватара-красота   Peace и там ли ще говориш за реклама???Не го приемай като заяждане,ама да знаеш,че ти и правиш по-голяма реклама  Laughing  Laughing

# 136
  • Майничка
... но това го знае всеки във форума, защото от 2 месеца подписа на Ерин си беше реклама. От днес вече го няма. А аватара...?...

Ами приеми, например, че някои хора може да сме се възползвали от опцията да блокираме показването на подписи и да се случва да не знаем за явно всеизвестни събития.

# 137
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате добър детски фризьор.

Никога не съм чувала за такъв, а много би ми се искало да намеря, измислила съм едно нещо, но ми трябва фризьор с подход към децата и навит да се занимава.
В други градове имаше детски фризьорски салони, но не просъществуваха дълго, защото им беше объркана концепцията. Но ако има човек да работи със сърце и душа, моля да се напише тук в темата!
Точно това и аз исках да кажа.Когато големия ми син беше по-малък много рядко някоя фризьорка искаше да го подстриже.Много бил шавал и се изнервяли.Сега е голям и стои но малкия още не съм го подстригвала а му е време,че често го бъркат с момиче Grinning 

# 138
  • Пловдив
popy1979,и аз не знам детски фризьор.Преди години имаше салон срещу Новотела-имаше детско столче конче и телевизор с детски.Така подстригваха малчовците.Но сигурно салона,вече го няма.
Пробвала ли си сама да го подстрижеш?Повечето майки май така се справят

# 139
popy1979,и аз не знам детски фризьор.Преди години имаше салон срещу Новотела-имаше детско столче конче и телевизор с детски.Така подстригваха малчовците.Но сигурно салона,вече го няма.
Пробвала ли си сама да го подстрижеш?Повечето майки май така се справят

на мен ми хрумна една идея, защото момчето ми се подстригваше при една фризьорка, която имаше коте и то го залисваше и тя понеже беше спокойна и добра душа, успяваше да свърши работата /това откакто беше двегодишен до ден днешен/
тогава ми хрумна една идея - със специални детски столчета /каквито имаше едно време на италианската уличка/, аз съм ги виждала в чужбина, с аквариуми, с таралежче, с коте
но най-важното е, задапаратното устройство, виждала съм много сърцати фризьорки, но никоя с ентусиазъм да работи с деца

# 140
...
Вероятно имате някакви лични "дразги" с Ерин,но моля те не с този тон и какво му е на аватара-красота   Peace и там ли ще говориш за реклама???Не го приемай като заяждане,ама да знаеш,че ти и правиш по-голяма реклама  Laughing  Laughing

Нищо лично!
Абе, момичета за вас правила-та нищо ли не значат?
Ееееееееееее, като го приемате за реклама, освен да се "помоля"  за хонорар Joy Joy Joy

# 141
да, бе, нищо
тя не спи да ме дебне и пише на модератори, после нищо лично #Crazy
стига, бе, мери, спри се вече
откога почна да ти пука за правилата, които 2 години нарушаваше, рекламирайки собствения си магазин?
банална си вече, на никой не му е интересно, не разбра ли

# 142
  • Майничка
Ерин, не бяха на италианската уличка, а на "Отец Паисий" столчетата с кончета и прасенца, там, където сега е галерия Сариев. Laughing
Скрит текст:
Част от детските ми кошмари беше този фризьорски салон, една редица ревящи и пищящи хлапета, натикани в прекалено тесните столчета, като в сегашните пазарски колички, извиват се, мятат се, а яките лелки са забърсали първоначалните захаросани усмивки, пъхтят и викат "Стой мирно, че ще ти отрежа ухото!". Tired Face

# 143
  • Пловдив
Нищо лично!
Абе, момичета за вас правила-та нищо ли не значат?
Ееееееееееее, като го приемате за реклама, освен да се "помоля"  за хонорар Joy Joy Joy

Мери,изтърка ти се песента и я пееш само ти.
Но пък за хонорар трябва още да поработиш-така че дерзай  Grinning

Гаргамела,твоя разказ за детското подстригване в недалечното ни минало ме разби.Интересна картинка ще да е била

# 144
http://www.instore-kids-corners.com/lang-en/news.html?start=25

истински големите детски центрове имат такава част, фризьорите идват в определени дни и часове /обикновено са фризьори, които си работят с големи, но обичат децата/
след фризурата следва нещо приятно за детето
има мнооого тънкости, но има няколко години до реализирането му  Simple Smile /дано останат деца в българия дотогава/

Ерин, не бяха на италианската уличка, а на "Отец Паисий" столчетата с кончета и прасенца, там, където сега е галерия Сариев. Laughing

забравила съм, ех, старост, нерадост

# 145
Определено ме бъркаш с друг потребител.
Не пиша във форума от 2 години.
Явно някой ме е изпреварил да извести модератора, но при теб явно манталитет - вярно, не вярно - важното е да се пише!
Оооооооо и подгласничката ♥Elfita♥  се появи.

А като не ви е интересно, прескачайте. Peace 

# 146
Аз подстригвах сина ми около шест месеца, но беше голям зор - има много гъста коса, а и на мен ми се глезеше. От миналото лято ходим в най-обикновен салон, от старите, в мъжкото подстригване - много се впечатлява и много слуша. Имат си столче дървено, мизерно е, но съм много доволна. Ние, разбира се, сме около него и го забавляваме, няма как иначе да му задържиш вниманието - няма три години... Grinning

# 147
Фризьорка с подход към децата и много добра на мъжко е Керана. Работи в салон на Петьофи 13а мисля беше номера, обаче забравих името на салона. От гроздовия пазар към Пожарната, пресечката в ляво, след първия легнал полицай. Подстригва и двете ми деца. Големия изпитваше ужас от машинката. Вървяла е след него да го дооформя, че не искаше да седи повече на стола. Мина му и страх, и всичко вече, но само при Керито и съгласен да се подстригва.

# 148
Не съм сигурна за тази тема ли е въпроса ми, но да попитам - как да стигна от математическата гимназия до МОЛ Пловдив? Пеша или с градски транспорт? Hug

# 149
  • Пловдив
Не съм сигурна за тази тема ли е въпроса ми, но да попитам - как да стигна от математическата гимназия до МОЛ Пловдив? Пеша или с градски транспорт? Hug
Тръгваш по Солунска в посока медицинските общежития. Излизаш на кръстовище - павирано (Царевец) и хващаш наляво към Пещерско шосе.
От кръстовището на Царевец и Пещерско тръгваш надясно докато стигнеш до Т-образно кръстовище със светофари. На същото се намират ХЕИ-то и Аптечно. Тръгваш в посока север и след 5 мин. си пред МОЛ-а.

Общи условия

Активация на акаунт