Къде в Пловдив??? - 30

• 85 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Само да уточня, че не съм запозната много с хомеопатията. Сестра ми е много притеснителна и неуверена, наскоро в училище им изнасяли лекция за хомеопатични препарати, сега ще я придружавам. Не знам какви са видовете хомеопатия, така че се надявам да ме ориентирате. Търсих в сайтове, ама един няма, който да е хубаво структуриран.  ooooh! А за тези неща (притеснителност, страх и т.н.), може ли сами да назначаваме хомеопатичните лекарства и къде да търсим кое за какво се използва?

Не,не Naughty В никакъв случай самопредписание!Опасно е дори и да не звучи точно така.За да се ограмотиш,моля прочети тук...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0

Понеже точно на тази лекция са им казали, че ако се притесняват или нещо подобно, могат да отидат и да си купят.  Shocked Това ме осъмни и реших да се поразровя, в интернет има доста противоречиви мнения за самопредписанието. Едни казват, че може, други не... та съвсем се обърках. Мерси за линка, ще ми е полезен.   bouquet

# 106
Момичета,къде са най-вкусните торти с по-прилични цени?

Аз в момента съм на вълна Dolce Mela .Сладкарницата е точно срещу училище Ал.Константинов до пожарната.Тортите са леки и най-важното различни от Скалата и Неделя,но не са много евтини.

# 107
Здравейте, нека ако някой знае къде продават дамски обувки на  Diesel или Miss Sixty да пише? Всъщност може и на друга марка стига да са качествени и не прекалено скъпи. Благодаря  Peace  bouquet

В мола на братската могила

# 108
  • Пловдив
Имам малко нестандартна молба  Embarassed  Може ли някои с роднина или близък в САЩ да ми пише-искам да помоля за нещо  Praynig

# 109
Здравейте, нека ако някой знае къде продават дамски обувки на  Diesel или Miss Sixty да пише? Всъщност може и на друга марка стига да са качествени и не прекалено скъпи. Благодаря  Peace  bouquet

В мола на братската могила
Благодаря Peace  bouquet

# 110
Някой да знае къде мога да намеря такива обувки? Миналата седмица бях на пазар и си накупих 3 чифта - високи, ниски... и сега тези ще ми дойдат малко скъпи.  Mr. Green Да е нещо под 40лв, ако знаете.  Peace

# 111
  • Пловдив
Здравейте! Кажете ми, има ли нови детски центрове за празнуване на р.ден на 6-год. дете. Били сме в почти всички от старите, но дали има нещо, което е ново и добро /да не ходим в едни и същи/. Ще съм ви благодарна да ми предложите нещо, защото времето наближава.

# 112
Боулинг Whistling

# 113
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате добър детски фризьор.

# 114
  • Пловдив
Здравейте! Виждали ли сте някъде из града ни детска карта на слънчевата система, нещо като това или само онлайн е алтернативата?

# 115
Здравейте! Кажете ми, има ли нови детски центрове за празнуване на р.ден на 6-год. дете. Били сме в почти всички от старите, но дали има нещо, което е ново и добро /да не ходим в едни и същи/. Ще съм ви благодарна да ми предложите нещо, защото времето наближава.

Най-новия е Оnly Fun на Брезовска. Имат фейсбук страница - можеш да видиш
На повечето места е - Преоблякъл се в Илия, все в тия.

От 23-ти март в Мол Пловдив отваря наистина различно преживяване за децата - арени за лазерни битки Q-Zar, подходящо е за рождени дни, като почерпката е от ресторант Фенси, където са и родителите. Играта обаче е подходяща за деца над 7 години.

# 116
  • Майничка
Оп-ааа лекичка рекламка пак Sunglasses Laughing

Не прочетох, че Ерин го отваря.

# 117
Тя е, но какво? Нека се знае, къде има различни занимавки за децата. Аз с радост приветствам всеки, който ще пуска занимания и забава за децата, да сподели и тук Simple Smile

# 118
Оп-ааа лекичка рекламка пак Sunglasses Laughing

Е то на Вас угодия няма,хем питате,хем като Ви отговорят било реклама!Ами дори и да е реклама какво от това,нали искате да знаете дали се предлагат нови неща за деца в града  newsm78
Хем Ви се отговаря,хем пак сте недоволни,немога да Ви разбера  Laughing  Laughing

# 119
Тя е, но какво? Нека се знае, къде има различни занимавки за децата. Аз с радост приветствам всеки, който ще пуска занимания и забава за децата, да сподели и тук Simple Smile

Браво Жени и аз така   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт