Къде в Пловдив??? - 30

• 85 034
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Благодаря на МарЧЕВА и на Ерин за отговорите. За боулинг, мисля, че са малки, както и, става въпрос за момиче, така, че лазерите също не стават. Ще погледна на Брезовска.
А нещо да кажете за Влакчето на Филипово?

# 121
Благодаря на МарЧЕВА и на Ерин за отговорите. За боулинг, мисля, че са малки, както и, става въпрос за момиче, така, че лазерите също не стават. Ще погледна на Брезовска.
А нещо да кажете за Влакчето на Филипово?
А  Thinkingми ледената пързалка в Карфура? В заведението отсреща предлагат няк'ви менюта...

# 122
също имат фейсбук страница - виж я /има снимки и от интериора и от партитата/
имам ясни и точни наблюдения, но ще си ги спестя, за да не бъда обвинена пак
да премигна само и съм му трън в очите на някой

# 123
Аз пак с питане за заведение.  Crazy Препоръчайте ми ресторант с музика. Приятелка ще празнува имен ден. Повечето ресторанти са с жива музика, но пускат само народни песни, а тя не иска само народно.  Peace

# 124
Някой да знае къде мога да намеря такива обувки? Миналата седмица бях на пазар и си накупих 3 чифта - високи, ниски... и сега тези ще ми дойдат малко скъпи.  Mr. Green Да е нещо под 40лв, ако знаете.  Peace
Точно вчера с една дружка влезнахме в магазин Аква (Капитан Райчо, първия търговски център, голям магазин с чанти, дрехи и обувки, над Кастело се пада, ако не се лъжа) - та, моята дружка мери точно такъв модел, но в кремаво. Много красиви и нежни, бяха дори намалени, но не знам колко бяха...Ако ще ходиш до там, мога да звънна да я питам на каква цена бяха Hug

Търся си, безуспешно, кутия за бисквити Embarassed

# 125
  • Пловдив
Цитат

От онези металните ли Стеф?

# 126
Някой да знае къде мога да намеря такива обувки? Миналата седмица бях на пазар и си накупих 3 чифта - високи, ниски... и сега тези ще ми дойдат малко скъпи.  Mr. Green Да е нещо под 40лв, ако знаете.  Peace
Точно вчера с една дружка влезнахме в магазин Аква (Капитан Райчо, първия търговски център, голям магазин с чанти, дрехи и обувки, над Кастело се пада, ако не се лъжа) - та, моята дружка мери точно такъв модел, но в кремаво. Много красиви и нежни, бяха дори намалени, но не знам колко бяха...Ако ще ходиш до там, мога да звънна да я питам на каква цена бяха Hug

Ако не ти е проблем, ориентирай ме, да знам дали да ходя.  Hug Ако може да питаш и дали е имало черни, още повече ще ти благодаря!  Laughing  bouquet

# 127
Ерин отговаря на конкретно зададен въпрос в точната тема,за което и аз благодаря-много полезна ми беше новата информация.А ако някой се дразни от това може и да не чете разбира се.

# 128
Приятели си търсят интериорен дизайнер. Някой ползвал ли е услугите на такъв? Да ме ориентирате и за цени. Не им трябва за цялостен ами за определени неща.

# 129
  • в колонките
Ерин отговаря на конкретно зададен въпрос в точната тема,за което и аз благодаря-много полезна ми беше новата информация.А ако някой се дразни от това може и да не чете разбира се.

newsm10
           bouquet

# 130
JeniB, shte ti pisha lichni utre.Izvinete za latinicata, niamam kirilica na telephona:)

# 131
Спешно търся добър техник за пералня. Надявам се тук да получа точна информация и телефон за връзка.

# 132
Оп-ааа лекичка рекламка пак Sunglasses Laughing

Е то на Вас угодия няма,хем питате,хем като Ви отговорят било реклама!Ами дори и да е реклама какво от това,нали искате да знаете дали се предлагат нови неща за деца в града  newsm78
......

Много е хубаво, че в Пловдив ще има нещо ново, но това го знае всеки във форума, защото от 2 месеца подписа на Ерин си беше реклама. От днес вече го няма. А аватара...?
Рекламата във форума не е разрешена, но за някой явно правилата не важат!
Ей, к'во ли ще се получи от темата, ако всеки собственик на заведение, сладкарски цех или фризюрски салон започне да се рекламира  тук............? newsm78
Вероятно повечето от пишещите в темата сте и клиентки- лошо няма, но сигурно си плащате за всичко?!
В другите теми за това отдавна да беше банната, но тук явно минава.

# 133
  • в колонките

Вероятно повечето от пишещите в темата сте и клиентки- лошо няма, но сигурно си плащате за всичко?!

Няма да е лошо леко да си мериш приказките. Naughty.В Пловдив не живея от 20 год. 25 дни в годината съм и в Бг,и в Пловдив. Naughty

# 134
Моля да ми препоръчате добър детски фризьор.

Никога не съм чувала за такъв, а много би ми се искало да намеря, измислила съм едно нещо, но ми трябва фризьор с подход към децата и навит да се занимава.
В други градове имаше детски фризьорски салони, но не просъществуваха дълго, защото им беше объркана концепцията. Но ако има човек да работи със сърце и душа, моля да се напише тук в темата!

Общи условия

Активация на акаунт