Къде в Пловдив??? - 30

• 84 954
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Магито,за тази първата банка става дума-с тежките въртящи врати.Като застанеш с лице,уличката се пада в дясно,ателието е малко след банката в ляво има табела и няма как да го объркаш
улицата ми се върти нещо като Скайуокър,ама нема да е тва  Joy

ПП ул Скайлер http://www.bgmaps.com/link/40992C2CC15D82EFCF430185E9AD5F24

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 21:13 от ♥Elfita♥

# 286
Магито,за тази първата банка става дума-с тежките въртящи врати.Като застанеш с лице,уличката се пада в дясно,ателието е малко след банката в ляво има табела и няма как да го объркаш
улицата ми се върти нещо като Скайуокър,ама нема да е тва  Joy

Скайлер?

# 287
  • близо под тепетата
Благодаря ви, момичета!!!! Hug    bouquet

# 288
  • Пловдив

Зацепих аз на по-късен етап  Mr. Green

Магито,и все пак колко е ужасен цветът на тренчкота?
Имай предвид,че боядисан може да ти боядисва всичко,което се допира до него-чанта,дрехи.И да стане по-лошо.
Не може да е толкова ужасен цветът.

# 289
  • близо под тепетата

Зацепих аз на по-късен етап  Mr. Green

Магито,и все пак колко е ужасен цветът на тренчкота?
Имай предвид,че боядисан може да ти боядисва всичко,което се допира до него-чанта,дрехи.И да стане по-лошо.
Не може да е толкова ужасен цветът.

Ами едно такова странно синьо...подобно е на това синьо, като на турските оченца... не че е лош цвета, на мен даже мн ми харесва, обаче като го облека и все едно съм сложила мантата на дядо, с която ходи да работи hahaha Joy

В интернет търсих варианти за преправяне, но нищо не намерих,затова ще му сложа една боя Simple Smile  Rolling Eyes

# 290
Магито,отиди в ателието за боядисване на Джумаята,до ДСК въртящите врати.Там няма да те върнат
Иначе боя за дрехи съм купувала от магазините СЕЛТ.Т.е там където продават бои
http://www.selt.bg/feedback.php
В това ателие дали пребоядисват ботуши или е само за дрехи?

# 291
  • Пловдив
В това ателие дали пребоядисват ботуши или е само за дрехи?

Знам,че е само за дрехи.

Магито,да,такова синьо за връхна дреха и аз не харесвам.Дано да стане хубаво

# 292
  • Пловдив
Благодаря на всички, които се включиха за детския център, и на vox - за пръстта.

# 293
Здравейте! Търся да закупя употребяван стол за автомобил Maxi Cosi Priori XP, който има го има и не му трябва, ще се радвам да ми пише.

# 294
Благодаря на всички които ме насочиха за детски сандали, така ще си набележа няколко магазина и ще изчакам да заредят.Този път ще съм от първите... закупили.

# 295
  • Пловдив
Благодаря на всички които ме насочиха за детски сандали, така ще си набележа няколко магазина и ще изчакам да заредят.Този път ще съм от първите... закупили.

Сандали има и в Дайхман-мин год модели,на по-добри цени.Аз вчера купих на моята,че жегата хваща изведнъж и да сме подготвени

# 296

Сандали има и в Дайхман-мин год модели,на по-добри цени.Аз вчера купих на моята,че жегата хваща изведнъж и да сме подготвени

Незнам защо но в този магазин имам чувството,че е пълно с некачествени обувки и сандали,два купувам от там обувки /за не-малко пари/ и след 3-4 обуване,не стават за носене и съм се зарекла оттам повече да не купувам,пък за детето ми не бих рискувала да купя оттам сандалки или обувки!
Нищо лично всеки си има вкус и мнение,просто изказвам моето мнение  Laughing  Laughing

# 297
  • Пловдив

Нищо лично всеки си има вкус и мнение,просто изказвам моето мнение  Laughing  Laughing

Да,разбира се

Аз съм доволна-откакто са отворили все по някой чифт взимам от там за малката и съм доволна.Носи ги,умаляват,не са се късали.Обаче взима на Елефантен.Може би това има значение
За мен също взимам /аз нямам и особено голям избор с тези моите плавници  Mr. Green/.

# 298
Момичета, може ли малко помощ - разбрах, че д-р Петров, УНГ има опит с деца и има кабинет или работи на Байкал, не знам точно и аз, тъй като не сме от Пловдив и нямам никаква представа какво е Байкал. Много ще съм ви благодарна за всякаква информация - телефон и да ме ориентирате къде се намира, отзиви и мнения. Преди ходихме при д-р Милинч, но е в отпуска до 26, а ни се налага да отидем по-скоро. Може да ми препоръчате и друг лекар, от който сте доволни   Peace

Благодаря   bouquet

И аз съм доволна от Дайхман - всички обувки са ни ОК. Единствено имахме малко разлепено на ботушките на малката отпред на подметката и веднага ни върнаха паричките, тъй като го нямаше същият модел, а и не си харесахме други. Миналото лято взех за игра сандалки на Боби шуз за проба, тъй като бяха намалени, но излязоха много здрави и удобни  Peace

# 299
  • Пловдив
Момичета, може ли малко помощ - разбрах, че д-р Петров, УНГ има опит с деца и има кабинет или работи на Байкал, не знам точно и аз, тъй като не сме от Пловдив и нямам никаква представа какво е Байкал. Много ще съм ви благодарна за всякаква информация - телефон и да ме ориентирате къде се намира, отзиви и мнения. Преди ходихме при д-р Милинч, но е в отпуска до 26, а ни се налага да отидем по-скоро. Може да ми препоръчате и друг лекар, от който сте доволни   Peace

Ние водим малката при д-р Долджиков, тъй като тя доста често има проблеми с ушите. Кабинетът му е в поликлиниката в Тракия. Много сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт