Къде в Пловдив??? - 30

• 84 959
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Във връзка с цветята да питам - откъде да си купя хубава пръст? Защото има една, която е толкова въздушна, че за нищо не става, като изсъхне, прилича на трици.

Хубава пръст съм си взимала от Баумакс,предполагам че и в другите по-големи магазини(Практикер,Бриколаж и т.н.) ще има.

# 271
до колкото подразбрах,това е външна(отделно от музея) експозиция,даже входа е разделен на две-от едната страна за музея,от другата за динозаврите.Нямаше краен срок отбелязан,предполагам зависи от интереса.Иначе са 10-тина екземпляра,не е нещо кой знае какво.Но през детските очи забавлението е различно Simple Smile

# 272
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам питане за ключодържател за кола - търся си на Киа, което за момента се оказва трудна работа. По-разпространените марки коли ги има навсякъде, но явно сребърната лейди трудно ще си намери такъв аксесоар. Сещам се, че мога да проверя по Карловска - в района й има доста автомагазини, но ми е трудно да стигна до там и да отделя поне половин час да ги обиколя.
Не ми трябва нещо скъпо и претенциозно. Просто ми е мерак да си взема същата марка ключодържател.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 16:19 от `ТуиГ

# 273
  • В царството на мечтите
запис

# 274
  • Пловдив
Аз имам питане за ключодържател за кола - търся си на Киа, което за момента се оказва трудна работа. По-разпространените марки коли ги има навсякъде, но явно сребърната лейди трудно ще си намери такъв аксесоар. Сещам се, че мога да проверя по Карловска - в района й има доста автомагазини, но ми е трудно да стигна до там и да отделя поне половин час да ги обиколя.
Не ми трябва нещо скъпо и претенциозно. Просто ми е мерак да си взема същата марка ключодържател.

На входа на Бриколаж има доста ключодържатели с марки на коли. Може и да има на Киа.

# 275
  • о`майна лунна нощ е
Точно там минах сутринта. Но ... няма.
Проверих и в две ключарски ателиета - без успех.

# 276
  • Пловдив
Точно там минах сутринта. Но ... няма.
Проверих и в две ключарски ателиета - без успех.

На бул. Христо Ботев има 2 магазина за автоаксесоари. Виж там ако ти е по-близо от Карловска. След болницата са в посока Макдоналдс.

# 277
Съмнявам се, че сядайки на кафето и оставяйки детето си да поиграе, мога да придобия представа. Едното и другото са доста различни неща, както добре знаеш. Може да не е нещо кой знае какво организацията, но за мен е важно, защото не искам заради някакви дребни детайли, детето да си развали празника. Благодаря, все пак, че отговаряш на въпроса ми.
Просто питах, ако някой е правил рожден ден там, или е присъствал, да сподели мнение, а не да разчитам на предположения. В крайна сметка, избирайки си нещо, нормално е човек да подхожда с положителна нагласа.

Аз не съм присъствала на пълен рожден ден там открай до край, само съм правила украси и разни предварителни неща. Ето какви са ми наблюденията:
За родителите има маса със сервитьорка /момичетата са любезни/, поръчва се от тяхното меню. За храна е по предварителна заявка.
Децата се посрещат - пускат се в детска дискотека, където има игри с аниматор /техен, един мъж/, после в другите зали, където имат свободна игра и тортата се поднася от характер.
Родители не се допускат в залите за деца.
Чисто като клиент не мога да кажа мнение, защото не съм била такъв.
Ако някой е бил, нека напише.

# 278
  • Пловдив
ioli, склада се намира на 4тия километър, входа му е срещу входа на Техномаркет (имало някакви автосалон, минавало се покрай тях)

# 279
  • Пловдив
Мами,кажете къде да търсим мъжки суичър Rolling Eyes На сносни цени,не държа да е марково.

# 280
Здравейте! Преди време бях питала за детски център за рожден ден, е, спряхме се на Only fun на Брезовско шосе. Имате ли мнение за този център, виждам, че е отскоро и не е много известен, дали ще се справят с организацията?

Ние сме били там на детски рожден ден (преди месец близо), справят се и то много добре, на децата им беше много забавно...

# 281
  • о`майна лунна нощ е
Мами,кажете къде да търсим мъжки суичър Rolling Eyes На сносни цени,не държа да е марково.

Не знам дали в Уайкики в МОЛ Галерия все още има намаления. До миналата седмица имаше мъжки суитчери между 18 и 30 лева.

# 282
  • близо под тепетата
Момичета, кажете от къде мога да си купя черна боя за дрехи? Искам да пробвам да боядисам един тренчкот, че е ужасен цвят. В химическото преди тунела(където е Капана) ми казаха, че нямало да стане, щото не било естествена материя, но аз така или иначе няма да го нося, ако не е черно, затова и да се унищожи от тая боя... Rolling Eyes

# 283
  • Пловдив
Магито,отиди в ателието за боядисване на Джумаята,до ДСК въртящите врати.Там няма да те върнат
Иначе боя за дрехи съм купувала от магазините СЕЛТ.Т.е там където продават бои
http://www.selt.bg/feedback.php

# 284
  • близо под тепетата
Елфита,тази седмица ще го посетя...имаш ли идея за името?  Rolling Eyes на самата Железарска ли се пада? Сещам се само за главната ДСК с тежките врати и на ъгъла срещу джамията точно(ама не помня ДСК ли беше newsm78 )

Общи условия

Активация на акаунт