Къде в Пловдив??? - 30

• 84 988
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, помагайте!Имам нужда от нова лятна количка.Досега имахме Чиполино Каролина, но от влагата в избеното помещение мухляса и трябва да я хвърлям, респективно ми трябва и нова количка.Спряла съм се на модел-Нано Майс, видях този модел в брошура на Хиполенд лятото, но дали там продават още този модел?Впрочем къде в Пловдив мога да купя нова такава количка и на каква цена?Търся нещо за 60-70 лева, но е по-стабилна, понеже детенцето е тежичко-18 кг.Такива, които се сгъват на чадър няма да ми вържат работа.Може и друг модел да е, но да е в същия ценови диапазон.Благодаря

# 256
Здравейте! Преди време бях питала за детски център за рожден ден, е, спряхме се на Only fun на Брезовско шосе. Имате ли мнение за този център, виждам, че е отскоро и не е много известен, дали ще се справят с организацията?

Ще се справят разбира се, какво има да не се справят.
Ако се притесняваш, заведи си детето веднъж да си поиграе, седни като клиент и ще добиеш повече от ясна представа.

# 257
Някой има ли представа в колко часа отваря Централна поща?Интересува ме конкретно колетното.

# 258
  • Пловдив
Здравейте! Преди време бях питала за детски център за рожден ден, е, спряхме се на Only fun на Брезовско шосе. Имате ли мнение за този център, виждам, че е отскоро и не е много известен, дали ще се справят с организацията?

Ще се справят разбира се, какво има да не се справят.
Ако се притесняваш, заведи си детето веднъж да си поиграе, седни като клиент и ще добиеш повече от ясна представа.

Съмнявам се, че сядайки на кафето и оставяйки детето си да поиграе, мога да придобия представа. Едното и другото са доста различни неща, както добре знаеш. Може да не е нещо кой знае какво организацията, но за мен е важно, защото не искам заради някакви дребни детайли, детето да си развали празника. Благодаря, все пак, че отговаряш на въпроса ми.
Просто питах, ако някой е правил рожден ден там, или е присъствал, да сподели мнение, а не да разчитам на предположения. В крайна сметка, избирайки си нещо, нормално е човек да подхожда с положителна нагласа.

# 259
Привет,

Бихте ли ме насочили към добър кожен лекар, дребна има обрив по ръцете, от китката нагоре, предполагам е контактен дерматит, и искам да я заведа на специалист.

И още нещо, от къде мога да си купя цветя...Говоря за стайни и балконски растения на добри цени. Някоя борса с добри цени и разнообразен асортимент?

Благодаря!!!

# 260
Аз също съм с такъв дерматит, ходих при д-р Гюрова, ВМИ
Иначе за цветята- изложение Цветна пролет, МПП

# 261
  • Пловдив
ioli, вкъщи по цветята е половинката - взима ги от един склад, на доста сносни цени... Ако не ти е късно, довечера като се прибере ще го питам и ще пиша

# 262
Здравейте! Simple Smile
Знаете ли в Тракия къде боядисват дрехи?  bouquet

# 263
  • Пловдив
Здравейте! Simple Smile

В Refresh-а до бившето Сани.. Макар че е хим. чистене, предлагат и тази услуга - боядисване на дрехи, обувки, якета..

# 264
gitadam, sweet_maniche,

Не ми е спешно за цветята, искам да си купя някой, да си разкрася къщата и балкона, че скоро ще се затопли, да ми е приятно да си седя и да си зяпам Simple Smile.

За кожния, утре ще взема направление и ще търся решение на проблема на малката, може да е реакция към PlayDough, че май съвпада появата на първите пъпчици с първите й игри с това чудо.
Само не знам как ще я спрем да си играе с този пластелин, много обича...снощи ми се обясняваше, че пластелина бил добричък, не е лош и не може пъпките да са от него. Странното е че й излизат само там където й се допират ръцете до някоя повърхност (масата например).

# 265
Здравейте! Simple Smile

В Refresh-а до бившето Сани.. Макар че е хим. чистене, предлагат и тази услуга - боядисване на дрехи, обувки, якета..
Благодаря.Незнаех,че има и боядисване. Hug

# 266
  • Пловдив
Във връзка с цветята да питам - откъде да си купя хубава пръст? Защото има една, която е толкова въздушна, че за нищо не става, като изсъхне, прилича на трици.

# 267
  • Пловдив
Момичета малката има тържество в детската градина и трябва да купувам костюм на мече. Някой има ли идея къде се продават. Предполагам че в Jumbo, или...?

# 268
Момичета,в природонаучния музей има изложба на динозаври.Макети в реални размери,като натиснеш един бутон мърдат и издават звуци.Не е кой знае какво забавление,но на децата им беше интересно.Цена 6 лв. възрастен,4 лв за дете.

Детски колички има и в Джъмбо,на входа вдясно Peace

# 269
  • о`майна лунна нощ е
Еха, синковецът е голям фен на динозаврите. Ще разгледам сайта им да видя до кога е тази изложба.

Общи условия

Активация на акаунт