Къде в Пловдив??? - 30

• 84 973
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Сетрнъл Парк, на хълма беше - „ресторант без цигарен дим“ миналата година. Имаха и детски кът вътре с какичка, да ги наглежда, но се плащаше по 4 лв на дете.
Благодаря за отговорите за Селена. Моите спомени от там са, че все си плащаш, но аз раждах през 2009. Сега исках да помогна на приятелка, но май без ходене до там няма да мине.

В Ресторанта вътре не се пуши,все още има детски кът,досега дъщеря ми е била три пъти в детския кът,когато сме се събирали там по разни поводи,но никога не сме плащали  newsm78

Самотицитирам се да кажа,че снощи бяхме в Сентрал парк и след като написах,че досега не сме плащали такса е снощи я платихме 4 лв. е!Pesheck,явно сме ходили в период,когато е била премахната таксата,но сега пак я има /друг е въпроса,че момичето вътре стои като паметник и изобщо не забавлява децата/!В заведението наистина не се пуши,но сервитьора,който ни обслужваше беше под всякаква критика!"Няма добър вечер","Какво ще желаете",а една поръчка я обърка 3 пъти,да не говорим,че при следващо поръчване ситуацията се повтаряще отново и отново!Явно този ресторант нещо са го "закъсали" откъм сервитьори  Simple Smile

# 241
Боя за дрехи мисля,че имам в Дали (за цялостно,не за рисуване),и по железариите от най-обикновената.

# 242
Боя за дрехи мисля,че имам в Дали (за цялостно,не за рисуване),и по железариите от най-обикновената.
Благодаря ти много - и да, трябва ми точно за цялостно боядисване  Flutter

# 243
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам къде в Пловдив някой е виждал боя за дрехи. Няма значение в кой район  Hug

Магазин Мистър Гоблен - подлеза на понеделник пазар............

# 244
Магазин Мистър Гоблен - подлеза на понеделник пазар............

И аз за тях се сетих и вчера ходих до там, но нямаха  Heart Eyes

# 245
Момичета,къде мога да намеря малка сгъваема масичка?

# 246
Дайте идея за сандали за момче - № 34 , от сайтове или магазини.Всъщност не знам дали не е малко рано...Но тази година съм решила че няма да чакам да дойде лятото и да се втурна да търся и да купувам най-големите боклуци ...

# 247
Дайте идея за сандали за момче - № 34 , от сайтове или магазини.Всъщност не знам дали не е малко рано...Но тази година съм решила че няма да чакам да дойде лятото и да се втурна да търся и да купувам най-големите боклуци ...

Евровиолета, добре зареден магазин за детски обувки и сандали има в Кичука (нещо като аутлет на К & К се явява и цените са по-ниски), на бул.Никола Вапцаров се намира.

# 248
Blurmoi  , всяка година от там купувам, но досега не съм уцелила нещо хубаво, пример за това са ботите които купих за зимата- едва ще ни изкарат, в най-големия сняг се разлепиха ..., а струваха над 50лв.Затова не искам повече на Колев.Съжалявам , трябваше да уточня в началото.Но благодаря за отговора !

# 249
какво мислиш за сандалите на джиокс - на разпродажба са около 30 лв
преди години /когато последно съм ходила във форум тракия/ имаше техен аутлет
ако не - на редовна цена са 60-70 лв
джиокс на разпродажба са по-изгодни и качествени от всичко друго според мен

# 250
  • о`майна лунна нощ е
Всъщност сега къде има аутлет или намаление на обувки и на какви модели /зимни-летни/ на Geox. Магазинът във Форума затвори, този на главната до пощата - също. Само в мол Пловдив ли остана?

# 251
Всъщност сега къде има аутлет или намаление на обувки и на какви модели /зимни-летни/ на Geox. Магазинът във Форума затвори, този на главната до пощата - също. Само в мол Пловдив ли остана?
Във Форум Тракия - на втория етаж - вчера бяхме там и работи  Peace

# 252
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря - ще проверя. Видях, когато затвориха магазинd им, който се намираше пред бившия Евроленд във Форума. Това ми е оставило грешно впечатление. Явно са го изместили в друго помещение, а не са се махнали напълно.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 21:27 от `ТуиГ

# 253
Магазин "GEOX", ще има скоро на ул."Ал. Батемберг" №5 - там където в момента е "ФУРИЛО".

# 254
  • Пловдив
Здравейте! Преди време бях питала за детски център за рожден ден, е, спряхме се на Only fun на Брезовско шосе. Имате ли мнение за този център, виждам, че е отскоро и не е много известен, дали ще се справят с организацията?

Общи условия

Активация на акаунт