Къде в Пловдив??? - 30

• 84 980
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Да, можеш. Просто стъклата ще са хелиоматици - при увеличаване на светлината, потъмнява стъклото. Има различни видове и степени на затъмняване и най-вече на избледняване. При по-скъпите, стъклата в стая или при по-слаба дневна светлина, избледняват до пълно прозрачно, докато при по-евтините варианти, остава малко остатъчно оцветяване. Не дразни, свиква се. Имам такъв чифт, който нося основно лятото или при слънчево зимно време, когато има натрупан сняг и блести много.
Моят диоптър е смешен - с -0,5 съм, но имам астигматизъм и без очила съм като прилеп на компютъра и при четенето на книги, документи. Нося очила по тази причина целодневно вече втора година, а са ми предписани от три.

Благодаря! Simple Smile

# 226
Аз си правих очила в оптики "Леонардо". Има и скъпи, има и евтини рамки.  Peace

# 227
Моля, препоръчайте ми оптика. Трябват ми очила за работа с компютър и искам да взема качествени рамка и стъкла.
Днес точно видях, че оптиката на Магазин Леро - Сити център на Главната има промоция - рамки + стъкла 49/79 лв.
А там са им хубави рамките, аз купувам слънчеви очила от тях от много време.

# 228

И още нещо,днес май трябваше да има някаква забава за деца в мол-а спонсорирана от едно детско сиропче-някой бил ли е и ще има ли утре пак?

Имаше и мина идеално добре /по мое мнение и възложителите са доволни  Simple Smile/
утре пак в 11 часа. край 15 часа
игри и награди - шапки, тениски, топки и голямата награда е скейтборд /раздават се няколко на всички цикъли, а иначе за всички участвали в игрите има награда шапка и тениска/. участниците в игрите се избират с викторина.
face painting /рисува Софи/ - от 12 до 14 часа
през целия ден се раздават балони и ваучери за отстъпка за сиропчето - то е от витамини, имуностимулиращо и за апетит, в аптеката се закупува с ваучера за отстъпка
Поля, кое е сиропчето, може и на лични да ми кажеш, интересува ме от "маркетингова" гледна точка, нищо повече. Не се обади за ваксината, намерихте или се отказахте?

# 229
И по въпроса за един по-отдавнашен спор тук, Н§М вече набират служители за магазина си в Пловдив, управител и две-три по-ниски длъжности. За управителската пишеше от няколко седмици до няколко месеца обучение в чужбина, така че явно на есен ще го отварят магазина, факт!

# 230
И по въпроса за един по-отдавнашен спор тук, Н§М вече набират служители за магазина си в Пловдив, управител и две-три по-ниски длъжности. За управителската пишеше от няколко седмици до няколко месеца обучение в чужбина, така че явно на есен ще го отварят магазина, факт!

Къде го пише това, може ли линк?

# 231
Джобс.бг отпреди няколко дни, сряда или четвъртък.

http://www.jobs.bg/f1373676

http://www.jobs.bg/f1373695

http://www.jobs.bg/f1373688

# 232

то пък тука едни спорове, да ти умре коня  Joy
според мен ще е къмто септември, нооо времето ще покаже

сиропът е видейлин /на абот/ - понеже му учих съставките, за да обучавам промоутърите - няма аспартам, няма е-та, абе пречистен е отвсякъде. мисля, че е и по-скъп с около 2-3 лв от аналозите си /като саностол/. раздавахме листовки с аптеките с отстъпка и аз се зачудих защо не видях знакови аптеки, но поне в аптеката в мола го има, така че може да се ползват ваучерите за отстъпки.
ваксината е за май, ще се вземе задължително, просто трябваше да предам, че я има, за да спокойни.

# 233
  • на село

Къде го пише това, може ли линк?
да набират служители не съм чела,но тук има инфо къде ще е  Peacehttp://podtepeto.com/article-defile.php?id=8019

# 234

то пък тука едни спорове, да ти умре коня  Joy
според мен ще е къмто септември, нооо времето ще покаже

сиропът е видейлин /на абот/ - понеже му учих съставките, за да обучавам промоутърите - няма аспартам, няма е-та, абе пречистен е отвсякъде. мисля, че е и по-скъп с около 2-3 лв от аналозите си /като саностол/. раздавахме листовки с аптеките с отстъпка и аз се зачудих защо не видях знакови аптеки, но поне в аптеката в мола го има, така че може да се ползват ваучерите за отстъпки.
ваксината е за май, ще се вземе задължително, просто трябваше да предам, че я има, за да спокойни.
Някои аптеки сега са на друга вълна:)
За споровете само споменах, яд ме е  когато страници от темата се пълнят с глупости, затова.
За Н§М се радвам, въпреки че когато един бранд официално стъпи в България, ми става някак безинтересен. Последно присъствах на откриването на Н§М в МОЛ-а в Загреб, такъв бой и блъскане не бях запомнила у нас и по виденово време в 4 сутринта на опашките за хляб и мляко и ми беше много много забавно. Така и не успяхме да влезем в деня, но след два дни беше спокойно и напазарувах интересни дрешки тогава.

# 235
абе, безинтересно, безинтересно, колко да е безинтересно?
особено за децата - качествени дрехи евтино, кой ще се сърди?
аз не мога да се сетя, някога да съм си купувала неща от hm за мен много, вече в краен случай колкото да не е без хич да се върна с празни ръце.

# 236
  • Пловдив
Аз съм фен на немската конфекция и за себе си предимно такава купувам, но за детето Н&М са ми идеални като цена и качество. На 8 март ходих в София на традиционното пролетно пазаруване, магазинът много ми хареса: чисто, просторно, добре подредено и заредено.....червено килим за откриването  Laughing Надявам се и в Пловдив да се представят по същия начин, защото от Пловдив отдавна вече нищо не пазарувам.....и току виж ме върнали в МОЛ-Пловдив като клиент, макар че ботушки на Camper  за дъщеря за 95 лева от Пловдив няма откъде да купя, а не обичам пазаруването от интернет.  Mr. Green

# 237
Момичета помагайте имам дете 11-12годишно момче вече с доста притенции към външния си вид
молбата ми е да посочите магазини за дрехи "за малко по-големи деца"но на сносни цени
скоро (на 2 април)ще заминават на зелено у-ще на Пампорово къде в момента правят намаление на ски екипи или изобщо на зимните дрехи?

В Кенвело на главната до Общината имаше миналата година по това време чувствително намаление на ски екипи. И бяха доста хубави.
Надникни там.
В Ла фиеста до Рилон също има много добри неща, ако нямаш предубеждения. На горните етажи бяха ски екипите.

# 238
абе, безинтересно, безинтересно, колко да е безинтересно?
особено за децата - качествени дрехи евтино, кой ще се сърди?
аз не мога да се сетя, някога да съм си купувала неща от hm за мен много, вече в краен случай колкото да не е без хич да се върна с празни ръце.
Много безинтересно:) Въпреки че последно си купих прилично спортно бельо и една чанта, за детето дрехи, разбира се, има хубави детски неща, наистина евтини.
Чакам по-интересни брандове аз в Пловдив, надали ще дочакам. Не си спомням от кога не съм пазарувала тук, причините за различни, но е тъжно, че правим тук, в Пловдив парите си, а ги харчим другаде. Чисто икономически погледнато си е разпиляваме на ресурс отвсякъде. Но е сложна тема за неделя сутрин. Peace

# 239
Здравейте, искам да попитам къде в Пловдив някой е виждал боя за дрехи. Няма значение в кой район  Hug

Общи условия

Активация на акаунт