Къде в Пловдив??? - 30

• 85 009
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Момичета помагайте имам дете 11-12годишно момче вече с доста притенции към външния си вид
молбата ми е да посочите магазини за дрехи "за малко по-големи деца"но на сносни цени
скоро (на 2 април)ще заминават на зелено у-ще на Пампорово къде в момента правят намаление на ски екипи или изобщо на зимните дрехи?

# 211
  • Пловдив
Имам нужда от домашна помощница,моля ако някои ползва услугите на такава жена и е доволна да ми даде телефон-трябва ми да идва по веднъж в седмицата  Praynig
Освен това търся и човек,който да нарисува стените в детската стая с анимационни герои-мики маус,камбанка и т.н.
Благодаря предварително  Hug
И още нещо,днес май трябваше да има някаква забава за деца в мол-а спонсорирана от едно детско сиропче-някой бил ли е и ще има ли утре пак?

# 212
      Благодаря на всички за помощта и съветите. Hug.Диабетик съм и по този повод искам да направя пкк. А резултатите много ли се бавят? Тоест - чака ли се много,защото ще ходя в Пловдив са малко дни само ?

В Бодимед си правих такива изследвания - когато се регистрираш, ти дават номерче, с което можеш да си провериш и принтираш резултатите от сайта им. Не е нужно да се разхождаш пак до там  Simple Smile
В Писанец 2 пъти (от общо 2 пъти изследване там) са ми обърквали резултатите.

# 213
Момичета помагайте имам дете 11-12годишно момче вече с доста притенции към външния си вид
молбата ми е да посочите магазини за дрехи "за малко по-големи деца"но на сносни цени
скоро (на 2 април)ще заминават на зелено у-ще на Пампорово къде в момента правят намаление на ски екипи или изобщо на зимните дрехи?
Ски панталони и ски якета (както и цели екипи) има намалени в Даймънд аутлета (отстрани на халите) - ама един панталон е 40-50 лева и якето като сложиш става 120 някъде, та не съм сигурна дали няма да намериш другаде по-добро качество за тая цена  Peace

# 214
  • в колонките

В Бодимед си правих такива изследвания - когато се регистрираш, ти дават номерче, с което можеш да си провериш и принтираш резултатите от сайта им. Не е нужно да се разхождаш пак до там  Simple Smile

Ако ми дадеш телефон за предварително записване,както и адресът им ще съм ти безкрааааайно задължена.   bouquet

# 215
Ски панталони и ски якета (както и цели екипи) има намалени в Даймънд аутлета (отстрани на халите) - ама един панталон е 40-50 лева и якето като сложиш става 120 някъде, та не съм сигурна дали няма да намериш другаде по-добро качество за тая цена  Peace
Пак да кажа за Гранда - спортния магазин на втория етаж. Долнище само за малката - на 4 год - 30 лв, комплект с яке - 60 лв. Не съм търсила по-големи номера, но предполагам, че има, защото и за възрастни видях доста неща.

# 216
.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 19:51 от hrismi_13

# 217

И още нещо,днес май трябваше да има някаква забава за деца в мол-а спонсорирана от едно детско сиропче-някой бил ли е и ще има ли утре пак?

Имаше и мина идеално добре /по мое мнение и възложителите са доволни  Simple Smile/
утре пак в 11 часа. край 15 часа
игри и награди - шапки, тениски, топки и голямата награда е скейтборд /раздават се няколко на всички цикъли, а иначе за всички участвали в игрите има награда шапка и тениска/. участниците в игрите се избират с викторина.
face painting /рисува Софи/ - от 12 до 14 часа
през целия ден се раздават балони и ваучери за отстъпка за сиропчето - то е от витамини, имуностимулиращо и за апетит, в аптеката се закупува с ваучера за отстъпка

# 218
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми оптика. Трябват ми очила за работа с компютър и искам да взема качествени рамка и стъкла.

# 219
  • о`майна лунна нощ е
Оптодент - до Полиграфията.
Оценка 10/10 и за обслужването, и за очилата, които правят там. Апаратът им е страхотен. Дамите, които работят в оптиката - също.
032/62-42-90
Адресът го има в нета някъде.

# 220
Моля, препоръчайте ми оптика. Трябват ми очила за работа с компютър и искам да взема качествени рамка и стъкла.

`ТуиГ   ти е дала много добър съвет. Оптиката е до заведението "Огледалото". Рамките им почват от 15лв. Щом ще е за компютър (а не за носене и навън) няма смисъл да даваш много пари за рамки- стъклата са важни  Peace

# 221
  • Пловдив
Момичета, някой да е взимал биволско мляко от с.Калояново или Бачково?

# 222
  • Пловдив
Благодаря!
Не че въпросът ми е за тук, но все пак да питам.
А мога ли да си направя комбинирани очила - за работа с компютър и слънчеви? По-скоро, удачно ли е?

# 223
  • о`майна лунна нощ е
Да, можеш. Просто стъклата ще са хелиоматици - при увеличаване на светлината, потъмнява стъклото. Има различни видове и степени на затъмняване и най-вече на избледняване. При по-скъпите, стъклата в стая или при по-слаба дневна светлина, избледняват до пълно прозрачно, докато при по-евтините варианти, остава малко остатъчно оцветяване. Не дразни, свиква се. Имам такъв чифт, който нося основно лятото или при слънчево зимно време, когато има натрупан сняг и блести много.
Моят диоптър е смешен - с -0,5 съм, но имам астигматизъм и без очила съм като прилеп на компютъра и при четенето на книги, документи. Нося очила по тази причина целодневно вече втора година, а са ми предписани от три.

# 224
  • Пловдив
Освен това търся и човек,който да нарисува стените в детската стая с анимационни герои-мики маус,камбанка и т.н.
Преди във фейсбук бях попадала на едно момче, което рисува, но сега не мога да го открия. Само това намерих и това, този господин също би могла да видиш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт