Къде в Пловдив??? - 30

• 84 959
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Дрешки на kanz има в търг.ценър рива,а адидас има и на главната,в ленинград аутлета,в  спорт депо.

# 331
  • Пловдив
Някой познава ли дистрибутор на Amway? Преди имах такъв човек но замина за чужбина и сега не знам от къде да поръчам някои неща. Другият ми въпрос е дали сте виждали детски книжки от типа хармоника с илюстрирани животни на тях? Купувала съм такива преди 6 години но скоро не съм виждала.

# 332
  • о`майна лунна нощ е
На гърба на Полиграфия /бул. "Мария Луиза"/ има книжна борса. Вътре може да намериш от пиле мляко. Зашеметих се като ме заведоха и ми намериха книга, която от няколко книжарници в града ми твърдяха, че е окончателно изчерпана по сите складове и издателства, а там се оказа, че си я имат.

# 333
Някой познава ли дистрибутор на Amway? Преди имах такъв човек но замина за чужбина и сега не знам от къде да поръчам някои неща. Другият ми въпрос е дали сте виждали детски книжки от типа хармоника с илюстрирани животни на тях? Купувала съм такива преди 6 години но скоро не съм виждала.
Моя колежка е дистрибутор, поръчва периодично.  Peace

# 334
На гърба на Полиграфия /бул. "Мария Луиза"/ има книжна борса. Вътре може да намериш от пиле мляко. Зашеметих се като ме заведоха и ми намериха книга, която от няколко книжарници в града ми твърдяха, че е окончателно изчерпана по сите складове и издателства, а там се оказа, че си я имат.

там са две борси - елфи вляво и вдясно хермес /трябва да се влезе и в двете, защото предлагат различни издателства/.
книжки хармоника има невъобразимо разнообразие, наистина много са любими на децата, но не ги купувам от години за библиотеките в детските центрове, защото животът им е 2 седмици максимум. ако е лична книжка - може и да има различна съдба. малката ми има няколко и си ги пази, но е унищожила известно количество от тези на брат си.

# 335
Моля ви, дайте ми идея къде да търся порцеланови чаши на бройка? Трябват ми чашка с чинйка за кафе и една голяма порцеланова чаша, от онези половин-литровите.
Не знам дали има значение качеството на порцелана, но искам да ги дам да им сложат снимка. В тази връзка, ако ми препоръчате също ателие за поставяне на снимка върху чаша, най-удобно би ми било в Тракия, ще съм много благодарна!
Някой, ако е правил скоро подобно нещо, да ме ориентира в цените?!

чаши има всякакакви навсякъде - примерно магазините за левче, джъмбо и тн т
обикновено студиата си имат и чаши /стандартни/
цената варира от 12 до 14 лв /с включена чашата/
аз поръчвам винаги само в студио дит, защото момичето ми прави страхотни дизайни - обикновено са ми подаръци за рождениците и ги правя тематични, е, няма кой друг да ми уйдисва на акъла като петя Simple Smile
иначе се предлага и във фуджи фотото в мола
но моето мнение е, че по-важно е задапаратното устройство /като навсякъде другаде/
там ми правят и персонализираните покани

# 336
  • пловдив
Момичета, къде в района около Военна болница и Гранд има хубав солариум  Thinking

# 337
  • Пловдив
От тези книжки хармоники има в книжарниците. Във вторник бях в тази в Гранда, имаше. Но и аз като Ерин не купувам вече от тях, защото малката ги разперва и ги съсипва. Останали са от кака й, тях видях, че ги опъъва така и вече такива не вземам.  Simple Smile

# 338
  • до Пловдив
Някои знае ли аутлета на магазин 9 плюс (които беше на Мария луиза) къде се преместил вчера минах от там но беше затворено и празно.

# 339
Момичета, къде в района около Военна болница и Гранд има хубав солариум  Thinking

Ходила съм в солариума, който се намира до Авеню. Близичко е до Гранда, но му забравих името. Аз лично съм много доволна от там- винаги отношението е било много добро, а хигиената супер. И си направих много хубав тен от там, но впечатленията ми са отпреди поне 2 години. Не знам дали са променили нещо, но когато ходех, грешка нямаха  Hug

# 340
  • Пловдив
Някои знае ли аутлета на магазин 9 плюс (които беше на Мария луиза) къде се преместил вчера минах от там но беше затворено и празно.

Аутлетът се премести в малката уличка, която свързва пресечките на Главната, на които се намират Макалали и Мармалад. Няма надписи, магазинът е с дървена дограма.

# 341
  • до Пловдив

Аутлетът се премести в малката уличка, която свързва пресечките на Главната, на които се намират Макалали и Мармалад. Няма надписи, магазинът е с дървена дограма.
благодаря bugaboo  Peace

# 342
Аз отдавна се каня да питам дали някой има идея защо, аджеба, вече няма Costa Cafe в Мол-а?

# 343
Аз отдавна се каня да питам дали някой има идея защо, аджеба, вече няма Costa Cafe в Мол-а?
Някой беше писал, че ще се местят някъде на главната. Peace

# 344
Момичета, къде има избор на водобранни лайсни (за плот на кухненския шкаф ми трябва) - Съливер, Бумакс, Алати и Практикер съм ги преслушала и нямат цвета, който търся...
 Hug Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт