Къде в Пловдив??? - 30

• 84 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Определено зависи каква марка е. Моята ютия Филипс си я прибраха и ми дадоха съвсем нова  Peace

Да, а пък на мен една прахосмукачка Филипс в гаранция ми се разваля 3 пъти и трите пъти я държат по един месец.
 Преди бях много лоялен клиент на Филипс, откакто направиха една игра с точки и неква операторка ми се държа като пълна селянка за 2 боклука за 30 лв при положение, че съм им оставила 700 лв преди това, Филипс не съществуват за мен като марка.

# 316
Определено зависи каква марка е. Моята ютия Филипс си я прибраха и ми дадоха съвсем нова  Peace

Да, а пък на мен една прахосмукачка Филипс в гаранция ми се разваля 3 пъти и трите пъти я държат по един месец.
 Преди бях много лоялен клиент на Филипс, откакто направиха една игра с точки и неква операторка ми се държа като пълна селянка за 2 боклука за 30 лв при положение, че съм им оставила 700 лв преди това, Филипс не съществуват за мен като марка.
И аз четох, че Филипс имали политика да заменят веднага рекламираните уреди, ама май не е баш така... Електролукс е марката, досега не съм имала такива проблеми, а като знам как се държат, когато правиш рекламация - сякаш си престъпник и ТИ си виновен, отсега се подготвям за война... Cry

# 317
Нямат такава политика Филипс. Аз също съм много разочарована.

# 318
  • Пловдив
Момичета, чудесни сте  Hug Hug Hug
Огромни благодарности за бързите отговори   bouquet  Обадих се на доктора и си записахме час  Grinning подробно ми обясни къде се намира кабинета. Ще ви послушам и ще потърсим място за паркиране в съседните улички, след като няма паркинг пред кабинета.

Лека вечер на всички ви  Grinning

После сподели мнение,моля! Peace Grinning

# 319
  • Бг
Нефертари, само да добавя, че ако ти предложат ремонт на хлебопекарната, за времето, което ти я от ремонтират ти се удължава гаранцията. Също така аз лично те съветвам да си впишеш рекламацията в книгата за рекламации на търговеца, за да може ако не ти удовлетворят искането да се обърнеш към КЗП. Аз имам лоши спомени с покупката на един телефон от фирма "Вега 2000", и тогава свързах с КЗП и от там ми казаха задължително да си впиша рекламацията в книгата.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 09:40 от Alexa_a

# 320
Нефертари, само да добавя, че ако ти предложат ремонт на хлебопекарната, за времето, което ти я от ремонтират ти се удължава гаранцията. Също така аз лично те съветвам да си впишеш рекламацията в книгата за рекламации на търговеца, за да може ако не ти удовлетворят искането да се обърнеш към КЗП. Аз имам лоши спомени с покупката на един телефон от фирма "Вега 2000", и тогава свързах с КЗП и от там ми казаха задължително да си впиша рекламацията в книгата.
Много ти благодаря, дано довечера се похваля с коректно отношение и добре свършена работа...  bouquet

# 321
Нямат такава политика Филипс. Аз също съм много разочарована.
Значи съм ударила джакпота, или просто Техномаркет нещо са се объркали  Mr. Green

# 322
Момичета влизам ,за да споделя в "кенвело" тече промоция пазаруваш за 200лв. плащаш 100лв.
а иначе не успях да купя на детето дебели дрехи в момента всичко са прибрали
мислех ,че сега е момента на зимната разпродажба?
Да ви питам искам да купя  пижама ,но наистина качествена,защото последната хем бързо изгуби цвят хем стана 7/8

# 323
Моля ви, дайте ми идея къде да търся порцеланови чаши на бройка? Трябват ми чашка с чинйка за кафе и една голяма порцеланова чаша, от онези половин-литровите.
Не знам дали има значение качеството на порцелана, но искам да ги дам да им сложат снимка. В тази връзка, ако ми препоръчате също ателие за поставяне на снимка върху чаша, най-удобно би ми било в Тракия, ще съм много благодарна!
Някой, ако е правил скоро подобно нещо, да ме ориентира в цените?!

# 324
БиРенка на гърба на блок52 има фото там съм виждала да правят календари,да слагат снимки върху тениска и т.н
порцеланови чаши и в Кауфланд има ,също и в магазинчета "за 1 лев"

# 325
  • Пловдив
Къде се премести магазин KANZ

# 326
  • близо под тепетата
БиРенка, не е в Тракия там, където аз съм давала да ми направят чашката. На подлеза на Тримонциум е фотото-там си има чашки, те са бели,а вътре са с различни цветове и си избираш в зависимост от преобладаващия цвят при снимките, но има и изцяло бели. Струваше ми 12 или 14лв.

# 327
Добър фризьорски салон в Смирненски? Да са приемливи цените. Wink

# 328
От каде в Пловдив мога да купя анцунг адидас за 18 годишна.

# 329
  • о`майна лунна нощ е
В МОЛ Галерия има техен магазин.

Общи условия

Активация на акаунт