Къде в Пловдив??? - 30

• 84 951
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив

Някой скоро да е слагал рамка?
Чудя се къде да отида, има щандове за рамкиране и в Бриколаж и в Практикер съм виждала.

Елфитка, това ателие за което говориш не се ли премести преди Тунела?
А може и две такива да са били на улицата.

# 301
  • Пловдив
Момичета, може ли малко помощ - разбрах, че д-р Петров, УНГ има опит с деца и има кабинет или работи на Байкал, не знам точно и аз, тъй като не сме от Пловдив и нямам никаква представа какво е Байкал. Много ще съм ви благодарна за всякаква информация - телефон и да ме ориентирате къде се намира, отзиви и мнения. Преди ходихме при д-р Милинч, но е в отпуска до 26, а ни се налага да отидем по-скоро. Може да ми препоръчате и друг лекар, от който сте доволни   Peace

Благодаря   bouquet

И аз съм доволна от Дайхман - всички обувки са ни ОК. Единствено имахме малко разлепено на ботушките на малката отпред на подметката и веднага ни върнаха паричките, тъй като го нямаше същият модел, а и не си харесахме други. Миналото лято взех за игра сандалки на Боби шуз за проба, тъй като бяха намалени, но излязоха много здрави и удобни  Peace

Тел.на д-ра е 032/66-44-53 или 0889/53 07 50 обади се и предпологам,че той на-добре ще ти обясни къде е кабинета му.Иначе е на лесно място,но незнам там къде ще можеш да паркираш.

# 302
  • Пловдив

Чудя се къде да отида, има щандове за рамкиране и в Бриколаж и в Практикер съм виждала.

Елфитка, това ателие за което говориш не се ли премести преди Тунела?
А може и две такива да са били на улицата.

Аз съм рамкирала в Бриколаж-цената зависи от това какви млатериали избереш.Времето за изпълнение от заетостта в момента

Ателието може и да се е преместило-скоро не съм ходила

# 303
Baby Mon, телефони са ти дали на доктора. Иначе адресът е бул. Цар Борис III Обединител 157, ет.1. Това е като застанеш с гръб към Сточна гара и лице към бул.Княз Борис III Обединител, на самото кръстовище след светофарите по бул. Княз Борис има един блок вдясно, полудъга е. Наистина спирането трябва да е в квартала.
Раб.време: пон,вт,ср,петък 15-19ч.

# 304

Доволна съм от Купчийницата - на светофара до църквата Света Петка. Работят бързо и качествено, а и цените са далеч под тези на Бриколаж и Практикер  Simple Smile

# 305
Във ателие Ваяна (зад централни хали) също рамкират добре.

# 306
  • Пловдив
Доволна съм от Купчийницата - на светофара до църквата Света Петка. Работят бързо и качествено, а и цените са далеч под тези на Бриколаж и Практикер  Simple Smile

Къде точно до св. Петка? Сешам се, че от другата страна до Мария Луиза имаше ателие. До пердетата.

На улицата точно зад Халите ли е? Има ли табела, че там има доста Арт магазинчета.

# 307
Ателие Ваяна не е на успоредната улица зад Халите,а перпендикулярната.Оф,не знам как да обясня...От Джамията втората в ляво,и после втората в дясно.Почти е на ъгъла на гърба на Халите.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 20:06 от Мидичка

# 308
  • Пловдив

Къде точно до св. Петка? Сешам се, че от другата страна до Мария Луиза имаше ателие. До пердетата.

На улицата точно зад Халите ли е? Има ли табела, че там има доста Арт магазинчета.

Сещаш се правилно за Купчийницата, точно м/у кафето и пердетата е....... Много бързо и качествено работят............

Ваяна е зад халите - има и табела ............

# 309
miraluba, последно слагах рамка в Арт Деко в Капана,ул.Хр.Дюкмеджиев- пада се улицата перпендикулярна на спирка Азия (няма такова обяснение  ooooh! )
А защо не провериш в Карфур или Джъмбо- там има рамки доста по-евтини от всякакви магазини, е и качеството ще е друго, но зависи за какво ти трябва. В Бриколажа е скъпо  Peace

# 310
Здравейте, утре трябва да отида да рекламирам един домакински уред купен точно преди две седмици, който се счупи... Дайте някакви идеи, съвети, препоръки...  bouquet
Информацията, която ми дадоха по телефона от магазина е: оставя се при тях, пращат го на сервиз и до един месец имам инфрмация ще я бъде ли работата или няма да я бъде.
Много съм ядосана, не стига че се скапва толкова бързо, ами те оставят и един месец без уреда, докато се опитват да "отстранят" повредата. newsm78

# 311
  • Пловдив
Благодаря на всички!

Чакам да ми пратят от Варна една картина, която поръчах за РД на една приятелка.
Ако имам време ще отида и до св. Петка и в Капана.

# 312
Здравейте, утре трябва да отида да рекламирам един домакински уред купен точно преди две седмици, който се счупи... Дайте някакви идеи, съвети, препоръки...  bouquet
Информацията, която ми дадоха по телефона от магазина е: оставя се при тях, пращат го на сервиз и до един месец имам инфрмация ще я бъде ли работата или няма да я бъде.
Много съм ядосана, не стига че се скапва толкова бързо, ами те оставят и един месец без уреда, докато се опитват да "отстранят" повредата. newsm78
Зависи каква марка е уреда и каква е повредата. На нас ни се развали машината за хляб Мулинекс, обърнахме се към сервиза, който ремонтира техните уреди, аз също бях със свито сърце колко ли време ще ни мотаят, но от сервиза бяха любезни, предупредиха ни, че само ако трябва да поръчват някаква част от чужбина, ремонтът би могъл да се забави. За огромна моя изненада ни се обадиха точно след една седмица и ни извикаха да си вземем уреда, при нас повредата беше изгорял мотор. Защо не опиташ ти лично да занесеш уреда до сервиза, така би имала директна връзка, без посредничеството на магазина?

# 313
Определено зависи каква марка е. Моята ютия Филипс си я прибраха и ми дадоха съвсем нова  Peace

# 314
Момичета, чудесни сте  Hug Hug Hug
Огромни благодарности за бързите отговори   bouquet  Обадих се на доктора и си записахме час  Grinning подробно ми обясни къде се намира кабинета. Ще ви послушам и ще потърсим място за паркиране в съседните улички, след като няма паркинг пред кабинета.

Лека вечер на всички ви  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт