Къде в Пловдив??? - 30

• 84 996
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Момичета,ако има някоя в Кичука и минава наблизо към м-на на Беко с/у банка ДСК-преди парка-ако можете да погледните случайно да не са извадили сандали...Че търся вариант за ДГ,че с пантофи е много жега.

Благодаря предварително! Peace

Ще гледам да погледна

# 376
Елфита, мерси
Свършихме работата точно от там

# 377
Търся  добър фризьор, който да работи с гореща ножица  

# 378
# 379
Има ли други момичета в Пловдив, които да правят торти като Пепи?

# 380
  • Пловдив

Имам позната, но е заета през близките месеци. Ако не ти е спешно ще дам координати.

# 381

като пепи у тях ли? или хубаво като нея?
щото и от двете има, но и двете заедно няма.
тези, които правят у тях си имат много хляб да ядат докато я стигнат
тези които си правят в сладкарниците си са добри

примерно анастасия от just my cakes - http://www.facebook.com/#!/pages/Just-my-cakes/182907675096528

sam dam cake - http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002766153712

галя от захарно петле - http://www.facebook.com/#!/pages/%D0%A2%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%97%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B5/204560122889734

това е последната торта, която ми направи галя от захарно петле - входът на изгубения град, харесва ми при нея е, че каквото и да ми трябва, като й го обясня, го прави идеално
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=313017152086743&set=a.245827382139054.68195.100431903345270&type=1&theater

винаги сливам концепция на украса, костюми, торта, декори и ми е важно тортата да ми е по мой дизайн, иначе всички от показаните момичета са добри, но пепи си ми е винаги номер едно

копирай линковете, че сайта ги реже нещо

# 382
  • Пловдив
Момичета,ако има някоя в Кичука и минава наблизо към м-на на Беко с/у банка ДСК-преди парка-ако можете да погледните случайно да не са извадили сандали...Че търся вариант за ДГ,че с пантофи е много жега.

Благодаря предварително! Peace

Нямат изложени сандали.Новата колекция на Беко излиза май каза мацката.Но който иска може да отиде и да мери от старата колекция.Няма пълна номерация и не е изложена,в склада е на магазинчето.Но се предполага,че все нещо ще има

Елфита, мерси
Свършихме работата точно от там

радвам се

# 383
  • Пловдив
Анастасия е страхотен творец, и това че не ги прави у тях не мисля, че е проблем.

# 384
  • Пловдив
Тандова,забравих да пиша,че имат и от пантофите на дупчици,които уж държат по-хладно

# 385
Анастасия е страхотен творец, и това че не ги прави у тях не мисля, че е проблем.

разбира се, че не е проблем
дори е плюс, защото липсата на сертификат автоматично реже всички детски градини и голяма част от ресторантите

проблемът при нея е, че понякога и за месец и повече напред не можеш да хванеш дата

истината е, че пловдив е много зле откъм сладкарство и детски торти
в една стара загора има мария куманова например, която е на нивото на всички софиянки и прави нещата съвсем адекватно и в срок
има и нектар, където са истински торти
има и монти
абе, каквито торти съм виждала и опитвала там, тук сигурно и след 5 години няма да ги има
но това е - пазара определя предлагането

# 386
  • Пловдив

проблемът при нея е, че понякога и за месец и повече напред не можеш да хванеш дата
Истината е че няма свободна дата дори за 3 месеца напред.

# 387
ами като прави по една торта на седмица, нормално
тя си знае, така си е решила
каквото излиза като готов продукт е без забележки

# 388
  • София

разбира се, че не е проблем
дори е плюс, защото липсата на сертификат автоматично реже всички детски градини и голяма част от ресторантите

истината е, че пловдив е много зле откъм сладкарство и детски торти
в една стара загора има мария куманова например, която е на нивото на всички софиянки и прави нещата съвсем адекватно и в срок
има и нектар, където са истински торти
има и монти
абе, каквито торти съм виждала и опитвала там, тук сигурно и след 5 години няма да ги има
но това е - пазара определя предлагането

Тя винаги ни прави тортите за РД на дребния, просто нямам думи колко са красиви и вкусни. Жалко само, че са в Стара Загора, а не тук.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт