Къде в Пловдив??? - 30

• 84 993
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Автомивка само тази на билла на пещерско шосе (бившия направи си сам)

# 361
 Confused момичета, имам проблем с фотоапарата (Сони DSC-T70), работата е ясна, че плаче за сервиз, бихте ли ми препоръчали сервиз за цифрови фотоапарати в Пловдив.

# 362
popy1979, отиваш на магазина 9+ (Магазин 9+ Пловдив:ул."Цар Борис III" 22тел. 088 6 701185 ), заобикаляш го и минаваш на гърба му, малко по диагонал на паркинга, точно срещу него има едно малко магазинче, АУТЛЕТ Рома нещо си беше, слиза се 2-3 стъпала от паркинга.

Не знам как по точно да го обясня. Crazy

Ерин, мерси, ще пробваме автомивката.

# 363
  • Майничка
Момичета, моля, ориентирайте ме къде да търся официална рокля. Изискванията са да отговаря на пищна фигура и цената й да е далеч от трицифрена сума.  Praynig

Строго официална или абитуриентска, тип "веднъж се живее"? Ако е за първото:
1. Магазин Рива или Ревю (не помня името) до Офис 1 на Главната. Материите са ужасни, но фасонът е биващ и ценово има добри попадения.
2. Магазин Мариана 1 (въпреки че там рядко има рокли) - на "Отец Паисий", срещу ъгловата аптека.
3. Понякога - в Галинел, до р-т Скорпио.
4. В едно никакво, направо подземно магазинче, на ъгъла на "Иван Вазов" и "Екзарх Йосиф", пада се отдясно, като идваш от библиотеката. Пише "Дамска конфекция - Русе" или нещо подобно.
5. Макар и рядко - в магазина на Кенсол с/у Халите и пак на "Отец Паисий", в едно магазинче, след пердетата до Чучура.

За втория тип - бих избрала нета или шивачка.

# 364
  • Пловдив
Момичета, моля, ориентирайте ме къде да търся официална рокля. Изискванията са да отговаря на пищна фигура и цената й да е далеч от трицифрена сума.  Praynig

ИВАНЕЛ май беше името на магазина.На ул Иван Вазов почти срещу Музикалното даскало.До магазина за обувки на Флавия.Имат големи номера-официално и не толкова.Шият по поръчка също каквото си харесаш.Цените не са ниски,но си струва да разгледаш.Хубави са им нещата

# 365
  • Пловдив
Моля ,препоръчайте ми човек за претърсване на покриви.От тежестта на снеговете се е отворила някъде дупка между керемидите на кооперацията и трябва да я поправим.

# 366
  • Бг
Добър ден. Момичета кажете ми моля магазин с голямо разнообразие на хубави мъжки пуловери. Благодаря на отговорилите.

# 367
  • Пловдив
Confused момичета, имам проблем с фотоапарата (Сони DSC-T70), работата е ясна, че плаче за сервиз, бихте ли ми препоръчали сервиз за цифрови фотоапарати в Пловдив.

Оххх във всяка тема някой пита за сервиз за фотоапарати и аз все отговарям. Ама нямам нищо общо с тоя сервиз, да не ме обвините в реклама Wink-
та сервизът на Сони е  на:
Абаджийска 2 (кв. Капана) сервиз за фото и видеокамери. тел. 032/630 796

Това им е официалния сервиз, мисля, че точно от книжката ги намерих.  Не знам какво ти е точно на апарата, но при мен беше някакъв дефект, който точно моята серия фотоапарати беше дал. Случайно попаднах тогава на инфо на сайта на Сони за този дефект и че го отремонтирали безплатно в сервизите на Сони. Така и стана- занесох принтирано копие от това съобщение на Сони в сервиза и ми оправиха фотоапарата безплатно. Ако не бях информирана обаче, може би  щяха да ми вземат пари, знам ли. Може да прочетеш дали и твоя апарата е засегнат от тоя проблем, моя също беше серия T.

# 368
Магито,отиди в ателието за боядисване на Джумаята,до ДСК въртящите врати.Там няма да те върнат

Ателие СТИЛ е преместено на входа до тунела. Днес ходих и инфото е още прясно, топло  Mr. Green

Ето и линк  http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=5868

# 369
Спешно търся червен плюш
В бибтекс няма

# 370
  • Пловдив
Спешно търся червен плюш
В бибтекс няма

в магазина до писоарите,в капана,Какаду-провери ли

# 371
Магазин за платове ли е?

# 372
  • Пловдив

да,имат разнообразие и хубави цени
точно червен плюш обаче не мога да кажа дали има

Райфайзен банк,писоарите и от тяхната страна е магазин какаду-с черен гранит отвън,розов надпис на латиница

# 373
Много благодаря на всички за отговорите Simple Smile

# 374
  • Пловдив
Момичета,ако има някоя в Кичука и минава наблизо към м-на на Беко с/у банка ДСК-преди парка-ако можете да погледните случайно да не са извадили сандали...Че търся вариант за ДГ,че с пантофи е много жега.

Благодаря предварително! Peace

Общи условия

Активация на акаунт