Къде в Пловдив??? - 30

• 84 935
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Добър фризьорски салон в "Смирненски"?

# 541
  • Пловдив
Добър фризьорски салон в "Смирненски"?

Силвия от Red One - срещу ОУ Елин Пелин..  Peace

# 542
  • Пловдив
Момичета, на кои чейндж бюра се доверявате и къде има изгодни курсове? Интересува ме британската лира.

С две ръце препоръчвам Тавекс - до Джумаята срещу Тера Нова - http://www.tavex.bg/

# 543
Срещу Мега Марина в блока. Момичето се казва Таня. Не я посещавам често, защото ми е далече, но работи много добре.Повечето ми колежки редовно са при нея. Единствената ми забележка е, че е малко бавна, но ако приемаш тези процедури за релакс, това може да бъде и плюс. Аз винаги бързам и това малко ме изнервя.

# 544
Здравейте! Приятелят ми ще ми идва на гости в Пловдив и искам да го заведа на някое хубаво място, където да хапнем хубава цаца и да пийнем малко бира. Миналата седмица бяхме на гребната, но нещо рибата не ни хареса. Ще ми препоръчате ли някое хубаво ресторантче, където я приготвят добре... много искам да намеря такова някъде около реката. Видях някакъв рибен ресторант до пешеходния мост долу точно над водата, но не знам дали е добре... Благодаря предварително! Simple Smile

ресторантът е бившият джъмп, сега е с ново име, но го забравих
много е хубав, интериорът е страхотен, правено е с много вкус. украсявах го няколко пъти за събития - истинско удоволствие е да го украсяваш, защото е много лесно с цветовете когато преди теб е работил професионалист... но това е друга тема.
абсолютно съм сигурна, че щом са се оправили  с това трудното и всяко детайлче си е на мястото, цацата ще е повече от добра Simple Smile

# 545
Момичета,къде могат да ми изрежат няколко плочки гранитогрес с професионална машина?  bouquet

# 546
Здравейте! Приятелят ми ще ми идва на гости в Пловдив и искам да го заведа на някое хубаво място, където да хапнем хубава цаца и да пийнем малко бира. Миналата седмица бяхме на гребната, но нещо рибата не ни хареса. Ще ми препоръчате ли някое хубаво ресторантче, където я приготвят добре... много искам да намеря такова някъде около реката. Видях някакъв рибен ресторант до пешеходния мост долу точно над водата, но не знам дали е добре... Благодаря предварително! Simple Smile

ресторантът е бившият джъмп, сега е с ново име, но го забравих
много е хубав, интериорът е страхотен, правено е с много вкус. украсявах го няколко пъти за събития - истинско удоволствие е да го украсяваш, защото е много лесно с цветовете когато преди теб е работил професионалист... но това е друга тема.
абсолютно съм сигурна, че щом са се оправили  с това трудното и всяко детайлче си е на мястото, цацата ще е повече от добра Simple Smile
Джъмпа си е ок, кога е станал рибен ресторант, отдавна не съм ходила?
Според мен момичетата говорят за едно друго място на отсрещната страна на реката, в началото на моста отляво, една барачка много мизерна има, не знаех че още е ресторант. Peace

# 547
Поне от есента, нещо фиш или шарк беше името, но не мога да се сетя точно

# 548
Аз говоря за бараката, която се пада точно до стълбите срещу Пикадили.
Ако говорим за едно и също място - значи определено хората трябва да си стегнат околията, защото колкото и да е хубаво вътре, вън говори друго Thinking

# 549
Лили на рахат тепе правят вкусна цаца, а и гледката си я бива.  Simple Smile
Но, те работят само през топлите месеци и незнам дали вече са отворили Thinking Иначе и аз се сещам за златната рибка, но то си е по скоро квартално или да си вземеш за вкъщи. Също и  на ВСИ някои заведения също предлагат цаца Simple Smile

# 550
Колко магазина Дайхман има в Пловдив, знаете ли кой е най-големия?
Знам 2, единия в Мола, другия срещу Баумакс.

# 551
И аз само за тях знам и то информацията ми от самите продавач-консултанти

# 552
Къде мога да намеря детски велосипеди Драг и Devil  ?

# 553
  • Пловдив

Два са,да

Аз лично предпочитам този в Мола-по-спокойно е.И сякаш има повече дамски моделчета.А кой е по-голям,не мога да кажа-и двата са ми еднакво големи

# 554
  • Пловдив
Къде мога да намеря детски велосипеди Драг и Devil  ?
Devil вече не се произвеждат.
Drag има в магазина за велосипеди на бул. Руски срещу Данаил Николаев.
Какъв е ръста на детето?

Общи условия

Активация на акаунт