Къде в Пловдив??? - 30

• 85 024
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Аз пак с питане за заведение.  Crazy Препоръчайте ми ресторант с музика. Приятелка ще празнува имен ден. Повечето ресторанти са с жива музика, но пускат само народни песни, а тя не иска само народно.  Peace

Smile,
препоръчвам ресторант Рубаят - бишвия Руски клуб. На няколко пъти вече ходим там и сме много доволни. Има жива музика, но не е народна - пиано, саксофон, китари, барабани и певица, но музиката е съвременна (нещо подобно на музика на пиано бар). Това, което ни харесва също е, че цените на яденето са нормални, а цената на алкохола е на заводска цена (заведението е собственост на Винекс Преслав). Само, че е доста пълно всяка вечер и може би предварителна резервация е наложителна.

Ресторантът е много хубав, само че тя ми описа, че иска нещо от рода на "да има къде да хапнем, но и да танцуваме", иска да ги съчетае двете неща по някакъв начин. Честно да ти кажа и аз много много не мога да разбера какво иска.  Laughing

# 166
Аз пак с питане за заведение.  Crazy Препоръчайте ми ресторант с музика. Приятелка ще празнува имен ден. Повечето ресторанти са с жива музика, но пускат само народни песни, а тя не иска само народно.  Peace

Smile,
препоръчвам ресторант Рубаят - бишвия Руски клуб. На няколко пъти вече ходим там и сме много доволни. Има жива музика, но не е народна - пиано, саксофон, китари, барабани и певица, но музиката е съвременна (нещо подобно на музика на пиано бар). Това, което ни харесва също е, че цените на яденето са нормални, а цената на алкохола е на заводска цена (заведението е собственост на Винекс Преслав). Само, че е доста пълно всяка вечер и може би предварителна резервация е наложителна.

Ресторантът е много хубав, само че тя ми описа, че иска нещо от рода на "да има къде да хапнем, но и да танцуваме", иска да ги съчетае двете неща по някакъв начин. Честно да ти кажа и аз много много не мога да разбера какво иска.  Laughing

Ако ви е удобно, може да пробвате в Сингър в Тракия. Петък и събота, (не съм сигурна дали и в друг ден нямаше) има оркестър, както и DJ. Оркестърът по мои спомени изпълнява гръцка музика, народно, има и поп-фолк, но е който каквото си поръча в общи линии  Mr. Green DJ-ят е голям веселяк и аз по няколко повода съм била там и досега разочарована не съм останала. Може да се обадите и да питате за точните дни и за резервации. Сигурна съм, че те ще ви обяснят по-подробно  Hug

# 167
JeniB, shte ti pisha lichni utre.Izvinete za latinicata, niamam kirilica na telephona:)
Чакам Simple Smile

Честит празник, дами   bouquet Много здраве, щастие, обич и по-малко свади в темата  Laughing

# 168
Да ви питам това как е?  newsm78

# 169
Интересен интериор, много модерно, разни светлини и джаджи по стените. Музиката - силна и по-скоро техно, на мен ми идва в повечко - трудно чуваш какво ти говорят. През лятото градината е много хубава. Недостатък - лоша вентилация - страхотно миришеш на цигари след кафенце на закрито и цените.  bouquet

# 170
признавам, че не ми е хрумнало дори да купя бисквити в кутия, и после да ползвам със същото предназначение Embarassed Embarassed Embarassed

Вера - ако имаш финансова възможност (имам предвид около 30-40лв.), отиди до Чаената къща - предлагат невероятни чайници, има ги и в комплект с чаши (тип чаена церемония. Подариха ни такъв за сватбата - вече 3 години правя чай в него, събира чай за 6 чаши и остава дори, от порцелан е. Много красива изработка. Това го споделям просто ей така, в смисъл, че ако ти трябва само чайник и ти се струва оправдан разход, сигурна съм, че ще си харесаш от там Hug

# 171
Имате ли идея, къде в Кършиака има ателие за поставяне на тик-так копчета, капси...?

# 172
  • о`майна лунна нощ е
признавам, че не ми е хрумнало дори да купя бисквити в кутия, и после да ползвам със същото предназначение Embarassed Embarassed Embarassed

Вера - ако имаш финансова възможност (имам предвид около 30-40лв.), отиди до Чаената къща - предлагат невероятни чайници, има ги и в комплект с чаши (тип чаена церемония. Подариха ни такъв за сватбата - вече 3 години правя чай в него, събира чай за 6 чаши и остава дори, от порцелан е. Много красива изработка. Това го споделям просто ей така, в смисъл, че ако ти трябва само чайник и ти се струва оправдан разход, сигурна съм, че ще си харесаш от там Hug

Моля те, дай координати пак на чаената къща. Помня, че беше някъде в Капана, но ориентир къде точно .... Жената на братовчед ми е голям любител на чайове и всякакви аксесоари към чаената церемония. Обещах й да я заведа там. Ще е във възторг от мястото.
Благодаря предварително!   bouquet

# 173
  • Пловдив

Моля те, дай координати пак на чаената къща. Помня, че беше някъде в Капана, но ориентир къде точно .... Жената на братовчед ми е голям любител на чайове и всякакви аксесоари към чаената церемония. Обещах й да я заведа там. Ще е във възторг от мястото.

http://www.vedahouse.bg/

# 174
  • Пловдив
Долнища за детска градина съм вземала от Овиесе в МОЛ-а, доволна останах , а и са точно за солети  Wink

# 175
  • Пловдив
По вашите коментари от тук, направих резервация в rubaiyat, за утре. Ще споделя и аз впечатления.
Сега, макар че не е много за тук да попитам - ако ходиш на ЖК в Селена (ако изобщо има такъв вариант), каква е цената на раждане там? Че нещо на сайта им липсват цените. То днес и целия им сайт липсва.
Благодаря предварително    bouquet

# 176
  • Пловдив
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=10706889

Фалшиви Био продукти в Пловдив...

# 177
  • о`майна лунна нощ е
Гаргамела, miraluba - благодаря ви!   bouquet

# 178

http://www.vedahouse.bg/
Аз мисля, че Стеф говори за другата чаена къща, която пак е в Капана, но не знам къде точно. Във Веда Хаус може би също има чайници, но не съм сигурна (чаши има със сигурност).

# 179
Аз знам само една чаена къща Embarassed На ул. Абаджийска се намира, от Джумаята се тръгва вдясно нагоре (ама че го обясних, ама е наистина на много лесно място). Ето го сайтът: http://teahouseplovdiv.com/  И веда хаус не е за изпускане Wink
 Hug

Пешек - няма опция да се ходи на ЖК в Селена, защото не работи с касата по тази линия. Ако се следиш при гинеколог, който работи там, си го посещаваш там или в частния му кабинет, където се плаща по негов ценоразпис, а раждането в Селена си е същото като цена, както и ако не ходиш при гинеколог от там.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт