Къде в Пловдив??? - 30

• 85 000
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • в колонките
   Ако някоя знае къде мога да си направя пълни кръвни изследвания /в частна лаборатория,но не зная въобще дали има в Пловдив  newsm78/ в Кършияка или в района на Брезовско шосе. Може и на лични. А , забравих да допълня дали е необходимо направление от лекар за тези изследвания,щото не живея в Бг. Благодаря предварително на отзовалите се.  bouquet

Хронолаб са в пресечка до колелото на Панаира (улицата е Подофицер Георги Котов - първата в дясно като тръгнеш от колелото посока центъра)

Сърдечно ти благодаря.   bouquet

# 196
Някой знае ли дали маршрутка №3 стига до Джъмбо? След бул.България пише, че минава през 4-ти км., ама не знам накъде точно отива след Арон  Thinking

# 197
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми шивачка,която е добра и има машина,с която да шие плетиво и трико.Моля за координати,може и на ЛС.

# 198
  • Пловдив
Някой знае ли дали маршрутка №3 стига до Джъмбо? След бул.България пише, че минава през 4-ти км., ама не знам накъде точно отива след Арон  Thinking

Последно маршрутката до джъмбо я бяха спряли.ходи до ПУ.надолу до Арон не отива
това е маршрута й http://www.masov-gt.com/marshrutka.php?No=3

# 199

не, от близо година, година и нещо до джъмбо няма никакъв транспорт

Ако някоя знае къде мога да си направя пълни кръвни изследвания /в частна лаборатория,но не зная въобще дали има в Пловдив  newsm78/ в Кършияка или в района на Брезовско шосе. Може и на лични. А , забравих да допълня дали е необходимо направление от лекар за тези изследвания,щото не живея в Бг. Благодаря предварително на отзовалите се.  bouquet

има много частни лаборатории, всички държавни ще ти направят пкк срещу заплащане
не ходи в никакъв случай в писанец
евентуално в българо-немската или хронолаб
може и в торакс

# 200
  • Пловдив
Аз бих препоръчала Бодимед за лаборатория.
Лекари изрично са ми подчертавали да избягвам българо-немската.
А от Хронолаб съм повече от възмутена - там всеки месец по време на бременността си изследвах щитовидните хормони и така ми объркаха резултатите последния път, че добре че ендокринологът се усети. По тези резултати дозите ми се определят и става въпрос за сериозно нещо ooooh!

# 201
Защо не Писанец?

# 202
  • No Line On The Horizon
Момичета,препоръчайте ми шивачка,която е добра и има машина,с която да шие плетиво и трико.Моля за координати,може и на ЛС.

http://www.facebook.com/pages/Razor-damska-moda/152314364879819?sk=wall

Аз съм много доволна  Grinning

# 203
Ох, вчера бях в мола - ама то нищо няма, много скучен е станал. Искам да си купя по-изчанчена блуза в ярки цветове. Бихте ли ме ориентирали къде да търся?   bouquet

# 204
Аз бих препоръчала Бодимед за лаборатория.
Лекари изрично са ми подчертавали да избягвам българо-немската.
А от Хронолаб съм повече от възмутена - там всеки месец по време на бременността си изследвах щитовидните хормони и така ми объркаха резултатите последния път, че добре че ендокринологът се усети. По тези резултати дозите ми се определят и става въпрос за сериозно нещо ooooh!
Хормони само в Бодимед (всеки ендокринолог го знае  Wink )
Иначе за кръв и паразитологични нямам никакви оплаквания от Хронолаб  Peace
Пък Писанец си имат история с гафове май при всеки...

# 205
  • в колонките
      Благодаря на всички за помощта и съветите. Hug.Диабетик съм и по този повод искам да направя пкк. А резултатите много ли се бавят? Тоест - чака ли се много,защото ще ходя в Пловдив са малко дни само ?

# 206
Ох, вчера бях в мола - ама то нищо няма, много скучен е станал. Искам да си купя по-изчанчена блуза в ярки цветове. Бихте ли ме ориентирали къде да търся?   bouquet

само за да съм в час - ти какво очакваше, представление на всеки ъгъл ли, за да не е скучно?
информативно питам, за да се ориентирам какви са очакванията

тази пролет модата е такава, че всички блузи за "изчанчени". някакви коприни с кичозни снимки - всички марки конфекция са с по 100 модела излезнали, та дори и теранова.

ПКК излиза за 1 ден. Профил за диабетици се прави за 1 ден също. Истина е, че няма лаборатория, която да не ми е бъркала изследване. Нито една. Свекърва ми работи в лаборатория и винаги ми е казвала, че доверие на никой няма... Така или иначе ПКК се прави от машина, въпросът е да не пестят от консумативи и да не объркат номерчето да ти дадат изследвания на някой друг.

# 207
  • в колонките

ПКК излиза за 1 ден. Профил за диабетици се прави за 1 ден също. Истина е, че няма лаборатория, която да не ми е бъркала изследване. Нито една. Свекърва ми работи в лаборатория и винаги ми е казвала, че доверие на никой няма... Така или иначе ПКК се прави от машина, въпросът е да не пестят от консумативи и да не объркат номерчето да ти дадат изследвания на някой друг.

newsm51  . Благодаря за бързият отговор. Задължена съм на всички,отговори ли ми девойки. Хубава събота.   bouquet

# 208

само за да съм в час - ти какво очакваше, представление на всеки ъгъл ли, за да не е скучно?
информативно питам, за да се ориентирам какви са очакванията

тази пролет модата е такава, че всички блузи за "изчанчени". някакви коприни с кичозни снимки - всички марки конфекция са с по 100 модела излезнали, та дори и теранова.

Ами почти няма нещо ново. Преди месец-два бях там и като сравних със сегашните стоки, всичко си беше едно и също - имаше 3-4 нови неща, които преди ги нямаше. Сега гледат да си пробутат старата стока и всичко е в промоция.
Миналото лято, примерно, всяка седмица имаше доста нови неща, чак се дразнех, че ги сменят толкова бързо.

# 209
  • Пловдив
къде в Пловдив мога да си получа подаръка от списание Грация - комплект грижа за кожата в размер на мостри? Става ли в Мола в beauty zone?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт