Къде в Пловдив??? - 30

• 85 020
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Аз ги обърках.
Онзи ден минах покрай Веда Хаус, и затова в първият момент се сетих за нея.
Тя е в долната част на Капана - в близост до спирката преди тунела, а чаената къща е на Абаджийска.

# 181
  • Пловдив
В "Селена" има ЖК по ЗК. Водят я д-р Асен Даскалов и д-р Петрова. Сестра ми роди в края на юни миналата година и ходеше при лекар от болницата и той и предложи вариант за консултация по ЗК, за да не плаща изследванията, но тя се отказа. Да ходи на още едно място.....Не и се разправяше заради едни изследвания. Но не съм разбрала да ти приспадат някаква сума от цената на раждането, ако ходиш на ЖК при тях.  Thinking

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 15:35 от razel_dazel

# 182
Ресторанти със зали за непушачи,които да стават за деца  newsm78.Изключваме Воденицата,Даяна няма места за тази вечер.

# 183
  • Пловдив
Ресторанти със зали за непушачи,които да стават за деца  newsm78.Изключваме Воденицата,Даяна няма места за тази вечер.

Онзи с/у Билла 2 в Кичука...името ми се губи.

# 184
Гладиатори Hug

# 185
Vily, ние когато сме с малкия ходим в ресторант Ла Рива http://lariva.bg/ (имат отделна зала за непушачи, има и детски кът долепен до ресторанта и там можеш да оставиш детето да го гледат, ако е над 2 годинки). Но е само ресторант, няма музика наживо и т.н.

Pesheck, аз раждах в Селена и въпреки че ходех на прегледи там, не са ми приспаднали нищо от цената на раждането. За естествено раждане платих 800 и нещо лева, ако искаш точната сума, мога да погледна бележката.

# 186
Да. Ако нямате претенции към кухнята, обаче  Wink

Пешек - няма опция да се ходи на ЖК в Селена, защото не работи с касата по тази линия. Ако се следиш при гинеколог, който работи там, си го посещаваш там или в частния му кабинет, където се плаща по негов ценоразпис, а раждането в Селена си е същото като цена, както и ако не ходиш при гинеколог от там.  Hug
Доколкото знам имат някакви пакети да ходиш на ЖК при тях. Но повече подробности не мога да кажа.

# 187
  • Пловдив
Сетрнъл Парк, на хълма беше - „ресторант без цигарен дим“ миналата година. Имаха и детски кът вътре с какичка, да ги наглежда, но се плащаше по 4 лв на дете.
Благодаря за отговорите за Селена. Моите спомени от там са, че все си плащаш, но аз раждах през 2009. Сега исках да помогна на приятелка, но май без ходене до там няма да мине.

# 188
Пешек, прощавай, че те дезинформирах по повод Селена - информацията ми е също от 2009г., явно има новости (които ме изненадват приятно, честно казано).

# 189
Сетрнъл Парк, на хълма беше - „ресторант без цигарен дим“ миналата година. Имаха и детски кът вътре с какичка, да ги наглежда, но се плащаше по 4 лв на дете.
Благодаря за отговорите за Селена. Моите спомени от там са, че все си плащаш, но аз раждах през 2009. Сега исках да помогна на приятелка, но май без ходене до там няма да мине.

В Ресторанта вътре не се пуши,все още има детски кът,досега дъщеря ми е била три пъти в детския кът,когато сме се събирали там по разни поводи,но никога не сме плащали  newsm78

# 190
  • Пловдив
Пеше, може да питаш и в темата за Селена.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=563979.645

# 191
  • Пловдив
ако ходиш на ЖК в Селена (ако изобщо има такъв вариант), каква е цената на раждане там? Че нещо на сайта им липсват цените. То днес и целия им сайт липсва.
Благодаря предварително    bouquet

Както razel_dazel ти е казала - има двама лекари, които водят ЖК в Селена. Останалите не работят със ЗК. Цената на раждане няма общо с това къде ходиш на ЖК. За секцио е 1290 лв., а за естествено раждане е 990 лв. мисля. Това е актуална информация и е сигурна - след 9-10 дни ще раждам там  Simple Smile

# 192
  • на село
В предишна тема беше коментирано,но не го намерих Rolling Eyes
От къде да си купя сладкарска боя newsm78

# 193
  • в колонките
   Ако някоя знае къде мога да си направя пълни кръвни изследвания /в частна лаборатория,но не зная въобще дали има в Пловдив  newsm78/ в Кършияка или в района на Брезовско шосе. Може и на лични. А , забравих да допълня дали е необходимо направление от лекар за тези изследвания,щото не живея в Бг. Благодаря предварително на отзовалите се.  bouquet

# 194
   Ако някоя знае къде мога да си направя пълни кръвни изследвания /в частна лаборатория,но не зная въобще дали има в Пловдив  newsm78/ в Кършияка или в района на Брезовско шосе. Може и на лични. А , забравих да допълня дали е необходимо направление от лекар за тези изследвания,щото не живея в Бг. Благодаря предварително на отзовалите се.  bouquet

Хронолаб са в пресечка до колелото на Панаира (улицата е Подофицер Георги Котов - първата в дясно като тръгнеш от колелото посока центъра)

В предишна тема беше коментирано,но не го намерих Rolling Eyes
От къде да си купя сладкарска боя newsm78
В Лекси - на д-р Йоткер - 4 цвята - течни - под 4 лв беше цената

Общи условия

Активация на акаунт