АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Това в страницата на Марков са срокове, а аз имах предвид конкретна седмица. Даскалов също ми каза, че примерно ранната ФМ се прави между 11-14 г.с., но оптимално е в 12 г.с. Така, че като гледам и Марков е на същото мнение като Даскалов. Предполагам момичето ще се класира за втора ФМ, защото първата е минал срока, в който да се направи. Третата ФМ аз я правих в 28+5 г.с.

# 646
Ние ходихме с моята племеница при доц, Малинова два пъти за фетална морфология  съвсем скоро! Първият път ходихме когато тя беше в 19г.с. и понеже имаше намален кръвоток ,отидохме  още веднъж т. е.  в 23г.с. Доволни останахме от доцентката!Преди  4 год, когато и аз бях бременная моят гинеколог ме насочи към нея!

# 647
Сетих се да попитам,макар че тези дни ще ходя в Селена,да се срещна с анестезиолог,че не остана до датата,как стоят нещата с припознаването от бащата,понеже съм чувала,че в различните болници-различно.Трябва ли таткото да ходи до нотариус или нещата се уреждат в клиниката?
Друго да попитам,стана ми ясно таткото как вижда бебчето веднага или 2 часа след раждането,ами след това като идва на свиждане?Нали няма право да влиза,ами се виждаме в някакво помещение,а бебенцето мога ли да го взимам с мен,за да го вижда?Дано да сте разбрали въпросите ми  Blush
И още нещо-каква е масовата практика-правят ли се предварителни тестове за алергии към упойките?Д-р Даскалов каза,че не,но мен това ме притеснява малко,тъй като съм от алергичните хора......

# 648
  • Пловдив
desssika,бебето го взимаш в стаята за свиждане,ако искаш ти.Принципно няма ограничение на свижданията-като час и престой.Но в момента са ограничени заради грипа и са два часа сутрин и два часа вечер.Ходих в клиниката в понеделник и това беше написано.
Но докато ти дойде времето,това ограничение може да падне

# 649
  • Пловдив
desssika , припознаването става само с лична карта на таткото Simple Smile - отива в администрацията (май, newsm78 за това не съм много сигурна, пък и нашия тати в момента не е на линия да го попитам точно как беше), казва че иска да припознае детето, дава си личната карта и готово Simple Smile

Аз като родих, веднага му показаха дребния Mr. Green След това си киснеше почти постоянно при мен в стаята, но аз лежах в изолатора Mr. Green Иначе реда е, свижданията да стават в стаята, предназначена за тях. Както и ♥Elfita♥ е писала - ти решаваш да изкараш ли бебето с теб Simple Smile

Относно тестовете за алергии - и аз имам доста проявени такива, затова и ми дадоха списък, с какви тестове да си направя (след консултацията с анестезиолог). Теса правих в кожния диспансер в Кичука, по препоръка на анестезиолога.

# 650
Аз родих на 29 декември и не даваха бебетата да се изнасят в стаята за свиждане .Тогава нямаше ограниченищ за часовете на свиждане но бебетата се водеха от акушерка за 1-2 минути в стаята за свиждане и после ги прибираха в детската стая.

# 651
Аз родих ноември месец и също не позволяваха да вкарвам бебето в стаята за свиждане за повече от 2-3 минути. После идваха да го вземат или аз трябваше да го заведа в детската стая.

# 652
Здравейте Hug Hug
Аз също родих ноември-бебо  ни го показаха към 17ч-донесоха го направо в стаята,там беше и таткото-и наистина не позволяваха за повече от 2-3 мин в стаята за свиждане, за часовете няма ограничение Peace Peace
Успех и здрави бебенца на финала Praynig Peace Peace

# 653
  • Пловдив
а защо сте карали бебенцата в детската стая - не стояха ли при Вас? newsm78
Странно, явно много неща са се променили за година и половина...

# 654
Карах го в детската стая, когато имах свиждане, да не е самичко, после си го взимах. Иначе от втория ден си беше при мен, взимаха го само за визитация и къпане, или когато имах свиждане.

# 655
  • Sunshine state
Бебето си взимах при мен,но когато трябваше да се храни,къпе и повива,беше в детска стая.През нощта също.Зависи от много неща дали ще е при теб-как се чувстваш,дали кърмиш и т.н. Peace

# 656
  • Пловдив
а защо сте карали бебенцата в детската стая - не стояха ли при Вас? newsm78
Странно, явно много неща са се променили за година и половина...

специално това едва ли ще се промени-няма кой да ти вземе бебето насила,ако ти не искаш

бебето се кара в детската пожелание и за описаните дейности.ако майката не се чувства добре,може да си стои в детската стая и само за храненето да го карат,и после да го взимат

# 657
  • Пловдив
Embarassed
nucremaa, за това не се бях замислила - нали аз не излизах за свиждания, ами татито идваше при нас...

♥Elfita♥, много и права   bouquet
Родих в 21:55, до към 00:00 лежах в следродилна, а след това, веднага след раздвижването ми (към 00:30), поисках да докарат малкия при мен в стаята. По времето на престоя ми там (3 дни), дребния не беше при мен единствено във времето, в което му правиха сутрешния тоалет.

# 658
  • Пловдив
Мъниче,нормално ли си родила

# 659
  • Пловдив
да Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт