Къде в Пловдив??? - 30

• 85 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Спешно ми трябва да купя мъжка пижама от памучен плат и с копчета отпред, някаква идея за магазин?

Маркет центъра на Капитан Райчо /до Гранд-а/... на първия таж има магазин само за пижами  Peace

# 451
Бихте ли препоръчали добър детски стоматолог. Интересувам се за отношение по-скоро, за да убедя детето ни, че в профилактиката няма нищо страшно. Grinning

# 452
Скоро и аз се интересувах за пижами -детски,мъжки и дамски
на подлеза за централна гара имаше няколко магазинчета,
но най-голямо разнообразие и изобщо изобилие от пижами е на входа на Асеновград
 фирмено магазинче за бельо и пижами на фирма"Ареал"

# 453
Бихте ли препоръчали добър детски стоматолог. Интересувам се за отношение по-скоро, за да убедя детето ни, че в профилактиката няма нищо страшно. Grinning

Аз съм доволна от Патриков,точно заради отношението му към децата.Моят син седна от първия път при него,но имам позната която си води детето поне 5,6 пъти докато малката сама се престраши да седне.Не насилва нещата и определено има подход.Ако искаш ще ти дам координати на ЛС.

# 454
vox , благодаря ти. Напиши ми ЛС с координати.

Ако още някой се включи с предложения, бих била много благодарна! Hug

# 455

Сещам се за д-р Тонева. Тя не работи само с деца, но съм и пациентка и при нея винаги водят дечица. Говори малко по детски и може би за това се справя с дечица. Няма да забравя на едно искаха да му махнат зъбчето и така го излъгаха ... че феята на зъбките щяла го вземе и т.н. ... даже после му даде и подарче /има такива за всички дечица/ Останах изумена  Crazy

# 456

Сещам се за д-р Тонева. Тя не работи само с деца, но съм и пациентка и при нея винаги водят дечица. Говори малко по детски и може би за това се справя с дечица. Няма да забравя на едно искаха да му махнат зъбчето и така го излъгаха ... че феята на зъбките щяла го вземе и т.н. ... даже после му даде и подарче /има такива за всички дечица/ Останах изумена  Crazy

А къде е кабинета на тази докторка,че и на нас скоро ни предстои да вадим зъбчета /започнаха едно по едно да се клатят/  Laughing
За Патриков знам къде е,аз също съм ходила и съм доволна, не знаех,че и с деца работи,но ще го имам и него предвид  Peace

# 457

А къде е кабинета на тази докторка,че и на нас скоро ни предстои да вадим зъбчета /започнаха едно по едно да се клатят/  Laughing

на бул. Мария Луиза ... до църквата Св. Петка /от нейната страна/

http://www.bgmaps.com/old/map.aspx?sid=8cbc401b494ac7444765faceed485ef8&tip=1

д-р Силвия Тонева
Телефон: 032 516122 / 0887-373178

# 458
  • Майничка
Здравейте! Спешно ми трябва да купя мъжка пижама от памучен плат и с копчета отпред, някаква идея за магазин?

Много хубави има на "Заимов", в магазинчето до пекарната и в това отсреща.

# 459
F.a.t.e. , благодаря много! Малко повече информация за прегледите ще може ли да разкажеш. Може и на лични!  bouquet

# 460
  • Пловдив
Не съм ги посещавала, но скоро ми препоръчаха новата детска дентална клиника "Усмивка":

http://detsko-zubche.com/kontakti.html

666, благодаря за инфото за тапицера, на една крачка ми е, а изобщо не се сетих за него   bouquet

# 461

А къде е кабинета на тази докторка,че и на нас скоро ни предстои да вадим зъбчета /започнаха едно по едно да се клатят/  Laughing

на бул. Мария Луиза ... до църквата Св. Петка /от нейната страна/

http://www.bgmaps.com/old/map.aspx?sid=8cbc401b494ac7444765faceed485ef8&tip=1

д-р Силвия Тонева
Телефон: 032 516122 / 0887-373178

F.a.t.e., благодаря ти,то тази докторка ми е още по-близо до нас,отколкото д-р Патриков  Laughing

# 462
  • В царството на мечтите
Някои може ли да ми даде на лични телефона на аниматорката Пипи или на аниматор за 3 г. и по малки  newsm78

# 463
Момичета, търся градинска мивка, тип фонтан, като тази
http://www.unisurface.com/prod/garden/fontan.html
Къде в Пловдив или в близост около Пловдив има разнообразие на такива?

# 464
Препоръчвам Ви едно място, много подходящо са малчуганите което съчетава две неща , много важни за малките герой.Конната езда или т.н Natural Horse Ridding. В близост до град Пловдив (Летовище Бяла Черква) има една конна база на име Стела ,ако не се лъжа .Конете са много кротки има квалифициран инструктор , много хубаво място.Базата е ориентирана към туристическата част , не толкова към спортната, заслужава си. Разгледайте това http://konnabazastela.com/Routes.html 

Общи условия

Активация на акаунт