Къде в Пловдив??? - 30

• 84 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
evrovioleta,би трябвало в здравната каса.Там лекарите си пускат отчетите.Попитай там

# 496
Момичета, на кои чейндж бюра се доверявате и къде има изгодни курсове? Интересува ме британската лира.

# 497
Жени - преди време, когато ми се налагаше всеки месец да сменям валута, ползвах само бюрото до Бинго-то. Иначе - в момента ползвам банки, но предполагам ти трябва за днес.

# 498
Дано някой от вас знае как да пусна жалба срещу лекар - специалист.Преглед - предвидени 5мин., отказ да се даде направление за друг специалист и изследвания.Става дума за човек със левкемия, отказано му е да се търси причина за кашлицата/целия зимен сезон/ и му се изписва проспан.Според мен имаме основателна причина  да се оплачем!Имаше и някакъв "черен списък "на лекари...
Този път няма да преглътнем, ето така умират хора...От лекарска небрежност и непукизъм.Единственото което ги интересува е колко ще им отпусне здравната каса от този преглед.
Извинявам се , може и да не съм за тази тема.
Дайте идеи ако някой скоро се е сблъсквал с подобно отношение!
Благодаря предварително на всички отговорили.

Моят съвет е да се обърнеш към Районната колегия на Българския лекарски съюз. Съгласно Закона за съсловните организации на лекарите и на лекарите по дентална медицина,  комисиите по професионална етика на районните колегии на БЛС могат да налагат санкции именно при констатирани нарушения на професионалната етика от страна на лекар. Пак според същия закон, лекарите носят отговорност за нарушения, допуснати при изпълнение на професионалните си задължения, изразяващи се в неспазване на правилата, предвидени в кодексите за професионална етика, както и неспазване на правилата за добра медицинска практика.

# 499
Пробвай в здравната каса-жалба ваши данни за обратна връзка с входящ номер в деловодството.
Друго място-лекарския съюз на ул.Велико Търново,в началото,след Съником

За неспазена етика ,евентуално да отнесе "строго мъмрене" Sad  От ЗОК-евентуално глоба ,ако няма някой "покровител" Peace

Пожелавам ви здраве  Peace

# 500
Жени - преди време, когато ми се налагаше всеки месец да сменям валута, ползвах само бюрото до Бинго-то. Иначе - в момента ползвам банки, но предполагам ти трябва за днес.
Това срещу макдоналдс ли? Няколко пъти съм виждала там да викат полиция разни хора Thinking В банките мисля, че са им по неизгодни курсовете. Не е за днес, а през седмицата. Трябва да купя лири.

# 501
  • Пловдив
Това срещу макдоналдс ли? Няколко пъти съм виждала там да викат полиция разни хора Thinking В банките мисля, че са им по неизгодни курсовете. Не е за днес, а през седмицата. Трябва да купя лири.

От работата редовно ходят в чейнджа с/у стадион Ботев.На самата спирка е Peace И аз съм си обменяла там.

# 502
Засега си написах жалбата, утре ще ксерокопирам придружаващите документи , но съм на работа и чак в четвъртък ми се очертава свободен ден.Има ли някакъв законов срок, в случая прегледа беше в четвъртък  , на 22 март, ако е една седмица , го хващам.Наистина не съм се интересувала досега от такива неща и избягвам да "наклепя" някой който не си гледа работата, но в случая искам да сложа прът в колелото на  една извратена практика- да ни гледат в ръцете- ако носим..., ще ни лекуват, ако не- довиждане, изтече ви времето...

# 503
  • тук-там
Някой знае ли полигон за учебно шофиране в Пловдив! Трябва да свикна с една кола, а нито съм активен шофьор, нито ми идва "отвътре"! Не смея да се пусна от раз на пътя, а лятото ще трябва да измина доста км. с нея! Празно, асфалтирано.... нещо такова! newsm78

# 504

Не срещу, а до.
Но и аз бих ползвала банка.

# 505
  • Пловдив
Някой знае ли полигон за учебно шофиране в Пловдив! Трябва да свикна с една кола, а нито съм активен шофьор, нито ми идва "отвътре"! Не смея да се пусна от раз на пътя, а лятото ще трябва да измина доста км. с нея! Празно, асфалтирано.... нещо такова! newsm78

Полигона на Лаута го няма вече,този на гребната също-използват се за други неща.За друг не знам
Бих препоръчала да отидете в Тракия,в по-забутаните улички-спокойно е.Нас първите часове там ни изкарваха

Момичета, на кои чейндж бюра се доверявате и къде има изгодни курсове? Интересува ме британската лира.

Когато се налага да купуваме,мъжът ми купува само от банка.Последния път му трябваше по-голяма сума и я събра от три банки-трябвало предварително да я заяви сумата.Но не знаехме.

# 506

точно пък британска лира от банка трябва да си луд, за да купиш
няма по-дървен курс /разликата понякога достига и 10 ст, което си е наглост отвсякъде/
пращам ти адресите на 2 чейнчбюра, с които работя от години

# 507
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали добър фотограф или фото-студио-искам да направя фотосесия на малкия ми син...........

# 508
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали добър фотограф или фото-студио-искам да направя фотосесия на малкия ми син...........

ако ти се разкарва извън пловдив - http://www.facebook.com/#!/elikaragyozova
ако държиш да е в града - студио дит, аз работя седем години вече с тях и мога да кажа, че умеят да улавят децата в прекрасни моменти винаги

# 509
Ерин Hug-благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт