Къде в Пловдив??? - 30

• 84 924
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Точно където трябва
Момичета, казаха ми, че във Форума в Тракия имало магазин за бебешки дрешки /може и др. бебешки неща да продават/ на доста ниски цени, дори по-ниски от Вис Виталис. Някой може ли да даде повече инфо какви са точно? Качествени ли са или...някои евтини боклуци? Далече ми е и не ми се ходи до там просто така.
Благодаря ви!

# 571
  • Пловдив
В предната тема някое момиче беше похвалило жена за ремонт на чанти близо до магазин Бефадо срещу ДМ на Кап. Райчо. Искренно благодаря.   bouquet
Направи ми нова кожена дръжка на раницата за лаптоп, която бях решила да хвърлям. И още няколко дребни ремонта на други чанти. Много съм доволна и препоръчвам.

Миналата седмица попаднах на точилар, който ми наточи кухненските ножове. Също горещо препоръчвам. Бях забравила какво е да се реже с остри ножове. Давам име и телефон, в случай, че някой реши да точи- 0887268862 Андрей

# 572
  • Пловдив
Имам и едно питане- търся дамски халат за баня, с качулка, свеж цвят, до прасеца, номер S/M. Ориентирала съм се към фирми Esprit,Mexx, Benetton.

Бях вече в @Home на Пазарджишко шосе и в Домко. Кажете къде другаде да търся.

# 573
  • Пловдив
Яна - Панагюрище

В склада продават и на дребно. Намира се на Брезовско шосе.
Качество, разнообразие и добри цени.

# 574
  • Пловдив
*Бенджи*, благодаря за предложението. Халат на фирма Яна имам и в момента, от който съм доволна. В момента търся обаче на някоя от тези фирми.

# 575
  • Пловдив
Дайте ми идея за ресторант с хубава градина, подходящ за официално събитие около 100 човека (предимно чужденци, което значи и подходящо за транспортиране с такси от/до хотел)?

Има ли качествено заведение, отговарящо на критериите в Стария град (аз за които се сещам или не отговарят на критерия градина, или капацитет), пък това си ни е най-хубавото на града.

Друго се сещам примерно Беркут, ама там пък транспортирането леко се затруднява...

Има ли го това място, дето се търси?

http://nagosti.com/restorant_97.html  И кухнята е много хубава и поднасят всичко много касиво.

# 576
Здравейте ,можете ли да ми препоръчате фирма за изработване на хоризонтални алуминиеви щори (по възможност най-евтините ,тъй като са за квартира )  ?  bouquet

# 577
Теолино Пласт ти препоръчвам. Цените им, струва ми се, в момента (и от дълго време насам) са най-добри...и качеството също.

# 578
Дайте ми идея за ресторант с хубава градина, подходящ за официално събитие около 100 човека (предимно чужденци, което значи и подходящо за транспортиране с такси от/до хотел)?

Има ли качествено заведение, отговарящо на критериите в Стария град (аз за които се сещам или не отговарят на критерия градина, или капацитет), пък това си ни е най-хубавото на града.

Друго се сещам примерно Беркут, ама там пък транспортирането леко се затруднява...

И аз се сетих за ресторант Острова или ресторант Джия Бийч (за второто трябва да провериш дали могат да направят за толкова хора навън, знам, че сватби правят, но не знам дали навън могат да го направят.) От двете места, храната на Острова е по-вкусна според мен.

# 579
Триумф имаха хубава градина, но от години не сме ходили там и не знам дали са на същото ниво както едно време.

# 580

Качествено заведение, което да е интересно за чужденци и да ги побере всичките, е "Мегдана" според мен. Фолклорната програма ще ги впечатли със сигурност. Но вътре - градината им е малка и не става за групи.

И аз благодаря за мненията с обувките - ще видя какво ще измъдря Simple Smile

# 581
  • Бг
колко горе долу скъпички
щото в Галерията за сандалки давам 180 левчета
и къде е този магазин
Елфита, вчера влизах там, в момента пролетните обувки са им към сто, сто и кусур лева. Хубавото е, че може да си избереш и кожа, от която могат да ти ги направят, и в цвят, в който искаш.
Иначе магазинът се намира на "Васил Априлов", посока от гарата към ВХВП вляво, минаваш кръстовището на "Васил Априлов" и "Пещерско шосе" и продължаваш надолу, малко преди да завиеш по бул. "Свобода" вляво се намира магазинът, на самия булевард. До него има магазин за детски дрешки и магазин за памперси. Към края на сезоните правят и намаления.

# 582
  • Пловдив
До него има магазин за детски дрешки и магазин за памперси. Към края на сезоните правят и намаления.

Да,сетих се-ще намина
Пред Галерията си е направо евтино

# 583
Здравейте!

Някой може ли да ми каже откъде мога да закупя аскорбинова киселина на кристали около 200-300гр.? И каква й е цената долу-горе?

# 584
  • Хасково
Като стана дума за ресторанти и аз да питам за мнение. С колегите се колебаем между Мегдана и Чардака(Гладиатор) за довечера. Кое е по-добре и изобщо къде се очаква да има хора и съответно жива музика в средата на седмицата?

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 18:44 от Ivayla_

Общи условия

Активация на акаунт