Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 436
  • 719
  •   1
Отговори
# 435
здравейте
според мен ако влезне в затвора то ще е заради онази нощ може би. защото никой не може да докаже че е невинен. единствения който можеше да докаже беше Вурал.. съмнявам се Ердоан или Селим да кажат нещо.  newsm78

Имам въпрос - как Ердоан, Селим и /Вурал / могат да "кажат - докажат", че Керим е изнасилил Фатмагюл -  "нали въобще не са били там". Нали това внушава Мюнир със защитата си. Те отричат всичко - даже разпечатките от телефоните им "сочат" ,че   са били в чифлика тогава - кротки като агънца.

# 436
  • София
Cruela, teşekkürler canım .... това не бях го чела.

# 437
  • В Града на липите
Asha, адмирации за поста.   bouquet Ходих да го прочета пак. Сутринта нещо мигах на парцали и не можах добре да го осмисля, но си направила невероятен психологически разбор.

п.п. Не знам турските фенове, защо са недоволни, но аз съм много доволна. Двете роли на Енгин нямат нищо общо. Дори като го гледам в Облака имам чувството, че играе друг човек. Нито изказ, нито изражения, нито движения /м/у другото М.Булут направо ме убива със специфичните си движения и знаци на ръцете/.
Там ролята е по-благодатна и може да се разгърне повече сякаш. - имам предвид припадъците, пристъпите на лудост...
Но и тук играе в голям диапазон - видяхме го да плаче, да се смее, да се бие, да обича. Във всеки един момент му повярвах и не усетих преиграване или неубедителност.

# 438

Накрая ще ви оставя мили момичета , че ще си загубя работата , но няма как да пропусна да ви кажа , че филма , който Гери снощи предложи е "феноменален"... Знам , че обича романтичните филмчета и помислих , че е такъв... Киноманка до манящина съм лично аз , но в последните три  години мога да го сравня само с Видях слънцето на  Махсун Кърмъзъгюл... Няма аналог този филм в последните години - Оскарите ряпа да ядат също...
                    И нещо много важно - филма трябва да се гледа с половинките ви и с децата над 12 години...!? Peace

Скрит текст:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=219523&commen … s=1#startcomments
                    Който няма регистрация в замунда - готова съм ще му го изпратя ...Ще го измислим - нета е велико нещо..!Ю? Peace

# 439
Той даде интервю, когато  е на 24 и  е играл в "брак с чужденец". Журналистката казва, че той е много висок, слаб  и има топло сърце. Той има дълги, тънки пръсти и  изглежда като интелектуалец. Той има момчешка красота. Той не е звезда, той е просто един много красив, учтив човек.  Той е роден и израснал в Анкара, учил история и география, но винаги е мечтаел да стане актьор . Той е  започнал от театъра и се смята за театрален актьор. Той говори малко за характера си и, как с научил тайната как да прави хубава баклава! Но той не готви.He казва, че той не може да каже точно каква иска да е жената до него. "Тя може да бъде умна, грижовна, ниска, висока." той не обича клишетата и в отношенията всичко е химия. Журналистката казва, че той наистина не обича клишета, защото не е казал никакво клише, за разлика от  чужденците които  посещават Гърция.
Това е неговият първи път в Гърция, но той знае много за страната, "когато изучаваме историята, не можем  да  го направм по друг начин." Той изброява местата, които той иска да посети в Гърция (всички те са важни археологически забележителности). Той вярва, че гърци и турци си приличат много и това е причината, филмът да е успешен и в двете страни. Той смята, че приликите, които имаме, са повече, отколкото разликите и това е  защо той никога не е имал етнически стереотип за гърците. Той също така казва, че религията е нещо лично за физически лица и ако двама души се обичат помежду си, те могат да я накара да работи.
След това говори какво ще се случи с неговия характер и, когато Журналистката го пита дали има нова любов , той отговаря: .......... Журналистката казва, че въпреки възрастта си, той е достатъчно мъдър, за да приеме живота такъв какъвто е . Когато тя му казва, че той е голяма звезда в Гърция, той се смее, изчервява и казва, че той не разбира защо! Енгин казва, че сега той търси работа в театъра и Журналистката коментари, че когато той говори за театър тъмните му очи грейват! Той няма социален начин на живот, той остава в дома, яде с приятели и въпреки че той не го призная, Журналистката вярва, че той мечтае за големи роли. Тези, които ще го  оставят "неприкрит" и  без дъх на театрална сцена.

поне аз това разбрах

# 440
Славенко,наистина нямаш равна Laughing Галиба си роднина с Еджето или Мелек newsm78 Ще те разконспирираме-да си знаеш hahaha Иначе отде ще ти идват такива сценарии #Crazy
Марта,не знам дали не се повтарям,но пак ти казвам-клипчето е страхотно подбрани и съчетани снимки и музика Hug
Крюелка,Хриси,благодаря за преводите-така е още по-ясно за какво иде реч Peace
Аше,аз ти казвам моето мнение очи в очи,така че.....ще разнищим хубавичко въпроса Joy
Момичета,четох по-напред коментарите ви за отличната актьорска игра.Длъжна съм да си призная,че в тази серия Фърат беше връхта!Керим и Рахми са невероятни-плаках заедно с тях!
През цялото време изпитвах огромно напрежение,стоях като на тръни и аз като Фърат подрусвах единия крак от нерви #Cussing out Емоциите ми бяха в повече.
Мисля,че Фатма простреля Мустафа Thinking.Добре щеше да е,ако гаргата беше гушнал букета,но пък това щеше да травмира нашето момиче-все пак си е убийство ooooh!

# 441
65 еп. малко към края на епизода
Керим и Фатмагюл решиха да се разнообразят след последните събития и отидоха  на пазар. Изведнъж Тя казва:
- Керим дажанъм, какво ще купим на Мукадес за 8 - ми март ? Тя би се зарадвала на някакъв електрически уред.
- О, да  smile3508...Фатмагюл! Какво ще кажеш за стол?

# 442
  • София
Повечето моменти вече са преведени, но някой назад питаше как Асу помогна на Керим и му каза къде са....

След като Сами и съобщи че са намерили колата в "Рива" и телата ги няма, т.е. че са живи, Асу се сети за разговорът им с Мустафа след като го изиграха Яшаранови да си признае. Мустафа и разказваше как не виждал нищо докато пътувал и т.н.т. и после разбрал че са го завели в някаква изоставена фабрика в "Рива" , където даже и таксита не минавали.
Асу: Керим аз изглежда, знам къде е завел Мустафа, Фатмагюл. Има от тази страна на "Рива" бивша фабрика, Яшаран го бяха завели там, да го накажат.
Керим: Хаджер, моля те не казвай на никой, той им пистолет, ако полицията отиде може да се паникьоса и да навреди на Фатмагюл.

# 443
Asha, адмирации за поста.   bouquet Ходих да го прочета пак. Сутринта нещо мигах на парцали и не можах добре да го осмисля, но си направила невероятен психологически разбор.

п.п. Не знам турските фенове, защо са недоволни, но аз съм много доволна. Двете роли на Енгин нямат нищо общо. Дори като го гледам в Облака имам чувството, че играе друг човек. Нито изказ, нито изражения, нито движения /м/у другото М.Булут направо ме убива със специфичните си движения и знаци на ръцете/.
Там ролята е по-благодатна и може да се разгърне повече сякаш. - имам предвид припадъците, пристъпите на лудост...
Но и тук играе в голям диапазон - видяхме го да плаче, да се смее, да се бие, да обича. Във всеки един момент му повярвах и не усетих преиграване или неубедителност.

Хриси и аз мисля така.и в двата филма той играе толкова различно, че се не мога да открия приликата /освен уникални красивите му очи./

# 444
И след изминалите събития от 64 еп,пак се питам Каква е вината на Фатмагюл-това,че си позволи да допусне до своя свят и сърце човека когото мразеше най много или бе предадена от човека ,който бе целия свят за нея-нейното бъдеще,мечта за семейство и дом,я в крайна сметака я предаде...Сега ако онзи умре,какво е виновна Фатма че стреля в него за да защити човека когото обиква,че той живее в свой свят и раздава своето криворазбрано правосъдие ...малко,по-малко всеки следващ епизод ще ме доближава да финала и ще  ми дава повод да задавам този въпрос Каква е нейната вина...и пак в реда на тези мисли
Скрит текст:
,щастливия край ми се вижда като една химера....двамата минаха през много перипети,връзката им от омразна се превърна в много специална и все пак Керим ми се струва че ще умре а дали не и Фатма,прекалено много хора искат да се отърват от тях

# 445
65 еп. малко към края на епизода
Керим и Фатмагюл решиха да се разнообразят след последните събития и отидоха  на пазар. Изведнъж Тя казва:
- Керим дажанъм, какво ще купим на Мукадес за 8 - ми март ? Тя би се зарадвала на някакъв електрически уред.
- О, да  smile3508...Фатмагюл! Какво ще кажеш за стол?
Joy Joy JoyВени това беше много яко.По-подходящ подарък надали ще могат да и изберат след оригиналния подарък на Рахми за св.Валентин.

# 446
Ех,Славенко,как може да си помислиш за подобен край-нали всички жени трябва да имат примера на Фатма и да се борят докрай с насилието ooooh!Ама че си черногледа-деме ойле,деме ойле(не говори така),както казва Рахмито Laughing
Ще видите,че ще се радваме накрая всички с Фатма :hug
:

# 447
Привет момичета   bouquet  bouquet  bouquet
аз понеже гледам стари сериии и така се позамислих Confused Confused Confused
и установих защо толкова ми допада Керим ,
никога не съм си падала по такъв тип мъже , смисъл външния вид , харесва ми заради отношението към Фатмагюл -толкова търпелив, разбиращ, страдащ и обичащ без да се натрапва  че просто не е истина , дали има такива мъже , да те обичат без да се натрапват и да искат нещо от теб

Знаете ли от тройката Селим, Ердоан и Вурал съчуствам на Вурал той единстен страда и преживява това което направиха  и той наистина се разкайва за това
селим е двулична мижитурка а ердоан е егоестично копеле  които освен за собствения си з......к не мислят за нищо друго
извинявайте ако сте обсъждали тези неща , но просто не можах да се сдържа

# 448
Диде не знам въртя суча и акъла ми все такива ги ражда  Rolling Eyes

# 449
  • София
За финал - искам сватба, не само да се държат за ръчичката + може и бебе. Малко американски финал, ама искам хепиенд. Задължително.

Общи условия

Активация на акаунт