Аз си мисля, че сега по-често го бръснат, в първи сезон постоянно беше брадясал и това правеше лицето му малко по-слабо. Абе супер си, е. Във всеки епизод е хубав по различен начин. 

Аз лично искам само да допълня малко и с моето усещане за Мустафа. Не съм съгласна,че от прекалена родителска любов е станал такъв. Това в което се превърна всичко е следствие на първоначалната му неадекватна реакция,това че надделяха предразсъдъците и ревността над ума( той сам каза, че като е видял Керим се е сетил,че ги видя двамата вечерта на годежа) и не пожела да чуе Фатма. Действаше като обезумял,изгори домът им,(смисъла на съзнателният му живот) като си мислеше,че така ще заличи и спомена за нея. Но не би! Аз винаги съм била убедена,че той я обича много,но понеже вече я загуби ,а не иска да се примири със загубата и,се превърна в това,което е в момента. Оправяне няма да има за него,защото няма никакъв шанс тя да се върне при него. А в момента той иска единствено нея,както междувпрочем е било винаги. Но понякога действаме прибързано,неадекватно със ситуацията и има жестоки последствия за цял живот 
Но определено е позагладил косъма 
А защо искаш снимка на DAMON,да не играеш дартс

А защо искаш снимка на DAMON,да не играеш дартс

Препоръчани теми