BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 644
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, помагайте, някой ще ми каже ли как да напиша бележка в пайпал за какъв цвят искам да получа, че си поръчах една чанта ама нз къде в пайпал да напиша цвета ???
fryti88,не си ли избрала цвета на чантата при добавянето в кошницата??? Обикновено така става и не се налага да се пише допълнително в Пейпал.
Просто за твое спокойствие им пиши съобщение чрез формата на сайта(намира се в долен десен ъгъл). Съобщи им и номера на поръчката.
Можеш да го направиш и чрез My Account>>>Order history>>>view order... горе вдясно над продуктите ще има бутон Message to BuyInC

Мерси за отговора, валпан, аз си избрах цвят, но отдолу ми пише да оставя бележка и затова питах Simple Smile Благодаря отновоо Simple Smile Hug

# 136
явно не съм само аз със забавена поръчка.Пуснах две поръчки на 17.02 изпратени на 20.02 и още ги няма.Поръчах една МР5 и едно МР4.Разделих ги на две да не е голяма сумата.Лошото е че едното е за именния ден на щерката а той е в понеделник.Ще ми развалят работата тези китайци #2gunfire

# 137
  • на село
Някой беше получил ел.кухненска везна,но не успях да намеря коментарите,интересуваме  дали мерят точно и най-вече дали работят Mr. Green

иначе и аз имам поръчка от 14.02,която не е дошла Thinking

# 138
Здравейте, имам две поръчки едната от 03.03., другата от 11.03, на втората има един код, на който пише, че е за проследяване, но не е тракинг  newsm78, а на първата заради пей пал ми е объркан пощенския код, някак си към кода са ми добавени още 3 цифри от дебитната карта  newsm78, три пъти го оправях, и накрая на пратката пак него пише, сигурно въобще няма да я получа, на втората пратка вече всичко е наред, след няколко корекции и в сайта и в пай пал на адреса!
Дано всички поръчки да пристигнат по-бързо!
Хубав ден!!

# 139
Да се отчета и аз с получена поръчка с вълшебните гъби, мп3, някакъв преходник, който не знам защо съм поръчала, но нищо.
и да питам за блутуут - някой нещо да ми препоръча, което е изпитано.
благодаря

# 140
Някой беше получил ел.кухненска везна,но не успях да намеря коментарите,интересуваме  дали мерят точно и най-вече дали работят Mr. Green

Аз.Много съм доволна.Работи.

# 141
# 142
  • Варна
Моята поръчка от 25.2. още не е пристигнала, но пристигнаха едни магнитни цифрички, които бях купила от e-bay, пак от buyincoins няколко дни преди това.
И  на мен са ми пратили извинителен мейл за забавянето и код. Сега се чудя при пускане на нова поръчка този код ли да използвам или имаше някакво намаление за поръчка до 20.3.... Имам такъв спомен, но не се сещам точно, моля някой да припомни!   bouquet
И аз чакам везничка, дано да работи!

Редактирам се, намерих кода.  Peace

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 18:07 от mar4ela5

# 143
  • на село

Аз.Много съм доволна.Работи.
http://www.buyincoins.com/details/5kg-5000g-1g-digital-kitchen-f … product-1402.html  тази ли е  newsm78

# 144
Да.Същата.Голяма е една педя и не заема място въобще.

# 145
  • на село
Да.Същата.Голяма е една педя и не заема място въобще.
мерси много,ще си взема и аз   bouquet

# 146
Здравейте момичета! Следя темата с интерес, но се въздържам от покупки все още-причината е че има много боклуци в тези сайтове според мъжо. Да ви кажа за това нещо дето реже топчета по пуловерите-аз си взех едно в един германски магазин за 2-90-мисля че беше някъде по центъра в София. Но на мен не ми върши работа.  Просто обира мъха, а топките си остават.  Laughing Joy
Сега за пружината, която скубе косми по лицето-донесоха я на сестра ми от тоя сайт за един празник. Казва че е ефективна, но ужжасно боли и после цялото лице се подува като балон. Така че само си преценете дали искате. Аз не бих я взела. Също така в продавалник я има-доста дами са се заблудили и сега я продават. Успех в пазаруването!  bouquet

# 147
Аз пък съм изключително доволна от въпросната пружина. Махам мъх над горната устна с нея. Боли не повече от всеки друг метод на обезкосмяване. На мен лично изобщо не ми прави впечатление, но това си е до праг на търпимост на болка. Не съм се подувала; мястото се зачерви естествено, но след около час нямаше и помен. Пък и такива процедури извършвам винаги вечер, за да може при евентуален проблем кожата да се успокои до сутринта. За няма и 1$ тази джаджа е просто върхът  Grinning

# 148
И аз съм доволна от пружината (но след като се образовах с клипчета как се използва  Laughing )
Зачервява се мястото, боли и се подува леко - точно както и при кола маската. Няма такива глупости като подуване на цялото лице, та чак и като балон ..........

# 149
  • Казанлък
Най-накрая си получих втората част на една поръчка,изпратена на 8-ми февруари  newsm44,получих това в черно,малко е голям за мен,но ще измисля нещо  Wink
Сега чакам поръчки от 16-ти и 26-ти,а за мартенските още не смея и да се надявам,но кой знае... Моят таблет е вече в бг,но ще трябва да изчакам до понеделник  Flutter

zitka,предупреди служителите в пощата,че чакаш пратка с объркан пощенски код... ако останалата част от адреса ти е вярна,то не би трябвало да има проблем.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 20 март да ползвате купон 5%BICFANS и 5%DELAY Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт