BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 645
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
valpan-благодаря за отговора, адреса е верен, само ПК е объркан, вече говорих със жената която носи известията, но мисля да отида и до пощата др.седмица!
Хубав ден!

# 151
Имал съм проблем с объркан пощенски код, пратката пристигна в грешният клон и беше подготвена за препращане към клона който обслужва адреса .Ако сгрешният пощенски код е валиден пратката ще мине първо през този клон и ако пощальоните хванат грешката ще го препратят в правилният 

# 152
момичета върнали са ми парите от един продукт пише в пейпал че са върнати по сметкта но в сметката не ги виждам добавени. кога ще се видят на сметката или остават в пейпал и при следващо пазаруване ще мога да ги ползвам. newsm78

# 153
  • Варна
да се отчета за http://img1.buyincoins.com/gallery/blackhead-remover-brush-01.jpg
не премахва черни точки, по-скоро масажира   Confused

# 154
  • Варна
Поръчка от 21.02. - изпратена на 27.02. - получена на 19.03. Варна
Отзиви още не мога да дам. Това незнам защо очаквах да е по-голямо  newsm78 и не намирам ON/OFF

# 155
момичета върнали са ми парите от един продукт пише в пейпал че са върнати по сметкта но в сметката не ги виждам добавени. кога ще се видят на сметката или остават в пейпал и при следващо пазаруване ще мога да ги ползвам. newsm78
провери сметката си след 5 дни - би трябвало да са там, ще имаш и удържана малка такса от ПП за услугата.

при първа регистрация в сайта можете да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка  Hug

# 156
провери сметката си след 5 дни - би трябвало да са там, ще имаш и удържана малка такса от ПП за услугата.

при първа регистрация в сайта можете да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка  Hug
Благодаря за първи път ми е и незнам какво да очаквам сега ще чакам да видя.

bouquet

# 157
да се отчета за http://img1.buyincoins.com/gallery/blackhead-remover-brush-01.jpg
не премахва черни точки, по-скоро масажира   Confused

Криси, не помня точно в buyitcoins или в другите китайски сайтове срещнах едни лепенки за черни точки.  Имаше снимки на мъж преди и след, и накрая използваната лепенка, имаше материал в нея  Embarassed

# 158
  • София
такива лепенки съм си купувала от тук, от магазините за козметика.
Иначе аз имам такова и ми върши страхотна работа http://www.buyincoins.com/details/2-x-stainless-steel-blackhead- … product-3036.html

# 159
  • В Голямото село
За поръчката от 7 февруари ми върнаха парите!  newsm44
По този случай се опитах да пусна нова поръчка, през Пейпал. Ама като цъкнах на Pay Now, прозореца примига и ме върна пак в кошницата, където си стояха нещата. Сега се чудя да опитам ли пак...

# 160
 Party   да се  похваля    ,тази вечер намерих покана за малък пакет утре рано ще тичам да видя кой от трите пакета е дошъл чакам поръчка от 22.02.   от 6.03 и 0т 7.03  да се надявам че е първата и да почнат да идват една по една  че имам 2 кода   за отстъпки  от по 20% от друг сайт поради някакви ъпдейти на сайта които  трябва да използвам до 31 март иначе ги губя

# 161
  • Казанлък
Egeria,дали имаш достатъчно пари в картата в момента на плащането???
Сайта ти връща парите чрез пейпал,но трябва да минат няколко работни дена за да се върнат в твоята карта.  Hug

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка  да ползвате купон 5%DELAY Успех!!!

# 162
  • Балчик
явно не съм само аз със забавена поръчка.Пуснах две поръчки на 17.02 изпратени на 20.02 и още ги няма.Поръчах една МР5 и едно МР4.Разделих ги на две да не е голяма сумата.Лошото е че едното е за именния ден на щерката а той е в понеделник.Ще ми развалят работата тези китайци #2gunfire

И моята поръчка от 17.02 я няма.

# 163
Здравейте! Нова съм и искам да се похваля Mr. Green Снощи към 8-9 направих поръчка и преди малко получих мейл, че вече е диспачната и е изпратена до пощенския офис Mr. Green така, че чакам да си пристигне благополучно при мен, стискайте палци Praynig Grinning

# 164
Да се похваля, че пристигна една част от поръчката с кантарчето, машинката за пилинг и зарядно за батерии.  И да се оплача, че машинката е счепена. Металната част отпред е мека. Не мога да проверя дали има ефекта, заради счупеното. Чакам другата част от поръчката. Да питам, за счупеното да им пиша ли и къде?

Общи условия

Активация на акаунт