BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 754
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
Да попитам за уреда за икономия на ток взех си този http://www.buyincoins.com/details/18kw-power-saver-save-electric … -product-848.html два броя за климатика ама малко дойдоха след като ги спряхме ще остава пробата за другата зима. Та ме интересува да сложа единия лятото на пералнята но не ми е ясно как точно се ползва трябва да е включено само когато е пуснат електроуреда за да прави икономия или да е включено постоянно. Че се чудя дали няма да изгори ако го оставя включено постоянно newsm78 вие зимата как ги ползвахте.

Ползвам такъв отдавна, тук са около 40лв. Непрекъснато е включен, близо до климатик.
Сега поръчах от buyincoins още 2 броя с UK накрайник и съответно адаптор, защото на eu са много къси.
кОЙ АДАПТОР СИ ВЗЕ

Благодаря за отговора ние си взехме два но дойдоха късно ще останат за другата зима обаче от европейските един познат електротехник им намери накрайник дето да влиза в контакта с тях. сега поръчах още един.

# 271

Някой има ли това? Издържа ли наистина 3 часа батерията?
http://www.buyincoins.com/details/mini-fashoin-clip-metal-usb-mp … roduct-10962.html

Аз си го поръчах и чакам да пристигне,ще пиша отзиви като го взема...
п.п аз чаакам поръчка от 03.03..имам и 2 поръчки от 18.03

# 272
Да попитам за уреда за икономия на ток взех си този http://www.buyincoins.com/details/18kw-power-saver-save-electric … -product-848.html два броя за климатика ама малко дойдоха след като ги спряхме ще остава пробата за другата зима. Та ме интересува да сложа единия лятото на пералнята но не ми е ясно как точно се ползва трябва да е включено само когато е пуснат електроуреда за да прави икономия или да е включено постоянно. Че се чудя дали няма да изгори ако го оставя включено постоянно newsm78 вие зимата как ги ползвахте.

Ползвам такъв отдавна, тук са около 40лв. Непрекъснато е включен, близо до климатик.
Сега поръчах от buyincoins още 2 броя с UK накрайник и съответно адаптор, защото на eu са много къси.
кОЙ АДАПТОР СИ ВЗЕ

Благодаря за отговора ние си взехме два но дойдоха късно ще останат за другата зима обаче от европейските един познат електротехник им намери накрайник дето да влиза в контакта с тях. сега поръчах още един.
Взех от тези за европейския съюз два броя преди това моя мъж ме кара да търся тука има от 40-70лв и не ни се даваха толкова пари. Но те докато дойдат спряхме климатиците стопли севремето. Дойдоха ама къси не влизат после се оказа че и дупките не пасват та моя мъж отиде при един електричар той намери пак китайски преходник ама дупките му са правоъгълни и може да влиза и широко и тясно и тънко и всичко та си пуснах още един щото си взехме три такива преходника. май бяха преходниците по 1.30лв.интересно че на тях пише китай.

# 273
  • Казанлък
Някой има ли това? Издържа ли наистина 3 часа батерията?
http://www.buyincoins.com/details/mini-fashoin-clip-metal-usb-mp … roduct-10962.html
Аз получих тази МР3-ка миналата седмица. Уредчето е много е малко,сложих му карта-памет и...свири!
Звукът не е много хубав,но какво да очакваме за тази цена. Не съм засичала времето,ползвах го на път за работа и обратно в течение на 2-3 дена. Мисля,че най-малко свирише 2 часа  newsm78
Има щипка,с която лесно се закача за дреха,чанта или каквото си искате. Много е удобно за спортуващи. Само не ми хареса,че постоянно свети една лампичка...не разбирам защо е така.
Тук има 2 снимки http://pikucha.ru/i8GfG  http://pikucha.ru/i8GfD
vtvt  има ли вече нещо,на което да не пише Китай? rotfImbo
И аз имам известие за 2 пратки. Утре сутринта отивам да видя какво е  newsm18
На всички ви пожелавам хубави почивни дни!!!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

# 274
  • София
vtvt   получи ли си поръчката от 20.02 ?Аз получих само втората част на моята и то преди десетина дни.От края на февруари имам и друга, която също не е пристигнала...  та как процедирате в този случай (частично получена)... пишете ли първо на търговеца или направо диспут в пей пал пускате ? иначе като за първи поръчки не са за големи суми...но все пак.. голямо чакане падна

# 275
момичета как качвате снимки тук?
да ви кача накрайника който взехме от тук за уреда за икономия на ток.
иначе това писалката за фуги пълен боклук не я купувайке пуска някаква рядка бяла течност и въобще не върши никаква работа.
А тези отверки направени са много кофти накрайниците се сменят но не се закрепят като се слагат на дръжката и падат ако не гидъържих с ръка. а и са толкова малки стават само за развиване на часовници таблети телефони. Явно на снимките всичко изглежда голямо а в действителност е нюню. Поне не струват много.

vanian получих си и двете поръчки сега чакам третата от втората липсваше едни продукт за 1 долар и ми върнаха парите. Незнам как се пуска диспут още не ми се е налагало скоро почнах да пазарувам от китайските сайтове. Първата дойде за 32 дни втората за 12 дни.

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 10:52 от vtvt

# 276
  • Казанлък
vtvt,трябва първо да качиш снимката на някой хостинг и после да дадеш линк към нея или направо URL на снимката.
Аз преди 1 час си купих един разклонител(с 3 места) за нашите контакти от магазин за китайски стоки за 50 стотинки. Става за всички уреди със по-тънки и къси пръчки на щепселите. Вече го пробвах.
 Току що си взех поръчката от 14-ти март.
Този чорапогащник сега е съвсем друг. По-светъл е и доста по-дебел(поне 80 DEN) от предния път,но пак е хубав. Успях да го сложа с малко зор  Blush Всъщност,като гледам снимката в отзивите на продукта...същият е.... очевидно първият път са ми пратили малко по-друго качество(по-тънък и по-тъмен).

Този хаб отдавна трябваше да си поръчам. Пристигна черна рибка.

Слушалки поръчвам за втори път. Сините ще ги дам на колежката,а сега имам розови. Много са добри и звукът е супер!

Buff... може да се ползва за много неща...само ви трябва фантазия  Laughing
Поръчах за мен червен и за сестра ми един в синьо. Мек е,няма шевове и е просто нещо,което поисках веднага след като го видях.

Преходник. Взех го предварително за таблета(някои са писали,че няма),но на мен хората са сложили един в комплекта,така че засега  ще си стои.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet

# 277
Да се похваля, че ми възстановиха 2,1 долара за уреда за пилене на дрехи, койте беше счупен.
И аз поръчах мини МП3, и карта памет към нея. Но като реша да прехвърля нещо на нея ми изписва, че файлът не може да бъде прехвърлен. Дали съм сигурна за пътя и нещо от този сорт. Слагам картата в телефона си и той не я разпознава. Възможно ли е да не работи. Нямам четец за карти. Но камера и фотоапарата ми се с други вид карти. Дано проблема да е в мен, че не ми се води пак спок. Пък минаха и 5-6 дена, ако не и повече. Извинявам се дългия пост и благодаря предварително.

# 278
И аз поръчах мини МП3, и карта памет към нея. Но като реша да прехвърля нещо на нея ми изписва, че файлът не може да бъде прехвърлен. Дали съм сигурна за пътя и нещо от този сорт. Слагам картата в телефона си и той не я разпознава. Възможно ли е да не работи. Нямам четец за карти. Но камера и фотоапарата ми се с други вид карти. Дано проблема да е в мен, че не ми се води пак спок. Пък минаха и 5-6 дена, ако не и повече. Извинявам се дългия пост и благодаря предварително.

Каква карта си поръчала, защото и ние поръчахме 2 мп3-ки и две карти от по 8гб newsm78 да не сме се прецакали и ние  Praynig и каква е процедурата в такъв случай? Отварям диспут и каква причина посочвам Thinking

И каква функция изпълняват тези четци за карти newsm78

# 279
Моята е 4ГБ.

# 280
  • Казанлък
annetta,аз обзаведох всичките си уреди със карти,купени от БИК и фадбус. Само едната имаше проблем с адаптера(фотоапарата не искаше да я види),но като я сложих в друг адаптер,то всичко се оправи. Телефона ми е нов и без проблем прие новата карта 8GB,както и таблета прочете една 16GB.
Ако компютъра не иска да види нещо ново,свързано чрез USB към него,то понякога се налага да го рестартирам.
Преди 2 дена реших да прехвърля повече неща и филми на таблета и за моят ужас компютъра не го разпознаваше. Свързваше се и толкова. След няколко опита го свързах с друг USB кабел и всичко си дойде на място. Очевидно кабелът от комплекта има някакъв проблем,но аз имам поне 6 броя други.

Със тази малка МР3 имах един проблем,че като започнах да прехвърлям музика,то процеса беше страшно бавен. Затова се отказах и просто сложих тази карта във един друг плеър МР3 и там прехвърлих файлове. Само намери начин да запишеш песните на картата и я сложи във плеъра.
Надявам се това да помогне.  Praynig Hug

# 281
valpan, изключително много ценя твоето мнение и тайно се надявах точно ти да ми отговориш. Като сложа картата от тел. на мп-3 става. С кабеля успявам да прехвръля песни на нея. Но на новата не ще и неще. Пробвях няколко пъти, рестартирах, сменях кабели (понеже взех 2 мп-3), не бе и това е. Затова си мисля, че проблема е в картата. Може и да греша.
Затова питам, за да разбера.

# 282
Какво трябва да значи това Processing-5? Снощи по това време направих поръчката и сега ми е с това Processing-5, предната поръчка (тази ми е втора) беше за много по-малко парички и беше малка и след 1-2 часа вече ми беше диспачната, а тази все още не е newsm78 Да не би да значи, че събират още продуктите newsm78 малко не съм в час с тези техни етапи на поръчката... Embarassed

# 283
  • Казанлък
valpan, изключително много ценя твоето мнение и тайно се надявах точно ти да ми отговориш. Като сложа картата от тел. на мп-3 става. С кабеля успявам да прехвръля песни на нея. Но на новата не ще и неще. Пробвях няколко пъти, рестартирах, сменях кабели (понеже взех 2 мп-3), не бе и това е. Затова си мисля, че проблема е в картата. Може и да греша.
Затова питам, за да разбера.

annetta, май наистина изглежда,че нещо не е наред...  newsm78
Пробвай да я сложиш на още нещо или да намериш от някой четец за карти. Ако не става,пиши им задължително. Срещала съм мнения,че макар и рядко,но понякога има проблем с картите. Дано се включи и някой друг да помогне...

Галя Късовска,не се притеснявай...все пак са почивни дни сега. Изчакай ден-два,ще я шипнат поръчката или ще ти пишат. 2 часа... #Crazy това се случва много рядко

# 284
Аз съм доволна от сайта, поръчвах сенки-палитри, дори един таблет - всичко пристигна здраво опаковано и без проблеми. Сериозни са, не са се издънвали с поръчка за сега.
Един термо - клин поръчах, но то е като китайските сайтове - малки размери и го подарих.

http://www.buyincoins.com/details/12-color-children-drawing-prin … product-5197.html
Тези фулмастри не са хубави.
http://www.buyincoins.com/details/3pcs-bra-extenders-strap-exten … product-4113.html
това е много ценно, ще си поръчам още, защото във френските сайтове са по 4 евро
http://www.buyincoins.com/details/boy-children-spiderman-blue-an … product-6322.html
това не си поръчвайте, не е качествено

Ще можете да ползвате отстъпка при първа поръчка като въведете препоръчител SLAVVA в полето преди плащане.

Общи условия

Активация на акаунт