BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 755
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, някой правил ли е поръчки на по-висока стойност (става дума за 70-80 долара) ? Реална цена ли пишат и нещата отиват ли на митница?
Моля да ме извините, ако е коментирано, но просто нямам възможност да изчета всичко Embarassed

# 286
  • Казанлък
Pelagia,винаги пишат по-ниска цена,но за по-сигурно веднага след поръчката пиши им съобщение да ти пишат отгоре на пакета по-малка сума. Така поне ще има по-голяма вероятност да го получиш в пощата.  Peace

Хубава седмица на всички! smile3525

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

# 287
Благодаря ти, valpan  bouquet!

# 288
  • Пловдив
Здравейте! Търся нещо такова - обаче по-голямо. Да ми дадете идея?
http://www.buyincoins.com/details/hair-cutting-thinning-hairdres … product-3032.html

# 289
  • Варна
Какво трябва да значи това Processing-5? Снощи по това време направих поръчката и сега ми е с това Processing-5, предната поръчка (тази ми е втора) беше за много по-малко парички и беше малка и след 1-2 часа вече ми беше диспачната, а тази все още не е newsm78 Да не би да значи, че събират още продуктите newsm78 малко не съм в час с тези техни етапи на поръчката... Embarassed
Най-отгоре на заглавната страница излиза този надпис. Сигурно това е причината.
Dear customers, the processing time for order placed on 2nd – 4th Apr. (Tomb Sweeping Day) might be postponed for 2-3 days. It is one of our tradition to celebrate Spring and the rebirth of nature, and to honor past ancestors, during these time.

Моята пратка от 25.2. я няма. Утре стават 40 дни... Към диспут отиват нещата май, а хич не ми се иска...

# 290
  • Ловеч
Тогава в диспута ще напишете че сте съгласна да чакате още пратката и не искате да ви връщат все още парите и така ще имате още 20 дена преди да преминете в claim. Пък ако дойде до това време ще е ок.

# 291
Току що получих поръчката си от 19.02 Почти се бях отказала да се надявам ,но ето че все пак пристигна.

# 292
В събота ми дойде поръчката от 03.03. дори с объркан пощенски код пак дойде, основно неща за маникюр.Много съм доволна!

# 293
Момичета, до колко време ви отговарят от сайта, когато им пишете?
Писах им преди 4 дни за получен счупен заден капак за телефон, и снимки пратих, а все още не са ми отговорили.
Сега какво следва, мога ли да повдигна диспут само за сумата, на която е капачето, защото в поръчката имах и други неща?

# 294
  • София
Аз вчера пуснах диспут в ПП за поръчката от 18.02, те рано сутринта ми върнали парите, а след това ми се обадиха от пощата, че имам пратка. Та получих си и двете пратки накуп (другата беше от 24.02), а сега се чудя как да им върна отново парите. Писах им... още нямам отговор. Някой връщал ли е в такъв случай пари .. как става?

Велито можеш, да то и аз бях получила една част ...

# 295
  • Ловеч
Писах им преди 4 дни за получен счупен заден капак за телефон, и снимки пратих, а все още не са ми отговорили.
Имат празник до утре (Tomb Sweeping Day) и вероятно затова няма кой да отговори. Но пък в събота ми върнаха пари за едно дистанционно, което не беше налично.

сега се чудя как да им върна отново парите. Писах им... още нямам отговор. Някой връщал ли е в такъв случай пари .. как става?
На този сайт точно не съм, но на друг съм връщал пари. В коментара към плащането в paypal посочих номера на ордера и след това им писах за номера на транзакцията и защо им връщам парите.

# 296
  • София
heros   Благодаря  newsm10

# 297
  • Балчик
Аз вчера пуснах диспут в ПП за поръчката от 18.02, те рано сутринта ми върнали парите, а след това ми се обадиха от пощата, че имам пратка. Та получих си и двете пратки накуп (другата беше от 24.02), а сега се чудя как да им върна отново парите. Писах им... още нямам отговор. Някой връщал ли е в такъв случай пари .. как става?

Велито можеш, да то и аз бях получила една част ...

Аз съм връщала, не конкретно към този сайт, но процедурата е същата-те ще ти пратят инвойс и трябва да платиш отново. Може и като ползваш имейла им да им ги пратиш.

# 298
  • Казанлък
Днес си получих две пратки от сайта.   newsm19 newsm19

Едната е супер-батерия-зарядно,която чаках от 6 март.
http://www.buyincoins.com/details/new-5600mah-external-battery-b … roduct-11909.html
Поръчах я почти веднага след като я видях в нови продукти. Преди това доста време съм разглеждала разни соларни и други батерии,които трябва да ми помагат телефоните и плеърите ми винаги да имат заряд.  Wink
Обаче в повечето отзиви пишат,че соларните панелчета почти не вършат работа и трябва пак да се зареждат предварително от мрежата. Затова съм дала предпочтение на тази "Банка за заряд"  със 5600mAh. Заредих една МР3 от него много бързо. Ще видя,как ще работи и с други устройства и за колко време ще ми стига това чудо.  nuts

Втората пратка е от 19 март!
Тези слипове в черно за сина ми са страхотни!
Материята изглежда добро качество,зашити са супер,няма стърчащи конци и лоши шевове,а на ластика има надпис Calvin Klein  yesyes
Трябваше ми подаръчна кутийка за мъжки часовник,тук са по-скъпи. Добра е,вътре има възглавничка.
Този органайзер за кабели. Пристигна черен и жълт. Очаквах да са по-малки,но пък са много удобни. Досега съм ползвала едни рибки за навиване на разни кабелчета от зарядни и слушалки,но това нещо е по-удобно.  thumbsup
И за дребни подаръчета за млади момичета,които обичат разни дрънкулки взех тази верижка в сребърно.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

# 299
 Simple Smile аз също получих вчера поръчка от 5.03. с едни джаджи за тортоправене и един уред

http://www.buyincoins.com/details/electric-handle-coffee-milk-eg … product-3010.html   
да фрапираме лятото за една колежка (аз имам такъв метален и на ток страшно съм доволна от моя) ще чакам отзиви от колежката дали работи и върши ли работа и ще споделя ако някой се интересува  ,дойде в много сладко зелено и на пръв поглед без счупено по него
сега чакм другата поръчка от 7.03

Общи условия

Активация на акаунт