BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 811
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • ВАРНА морето сините вълни
момичета не мога да вляза в сайта дали само при мен е така

# 301
И на мен не ми го отваря!Вчера пишеше, че няма да обработват доставките от 2-4 април, че е някакъв национален празник при тях, може за това да е спрян  newsm78

# 302
Момичета немога да отворя сайта нито с експлорер ,нито с гугъл хром...само при мен ли е така??

# 303
не е само при теб

# 304
  • Бургас
На 15,03 направих една поръчка и до днес я чаках...
Оказа се, че от 22,03 е на пощата, просто известията не са стигали до мен Crossing Arms
За малко да я върнат  ooooh!

# 305
аз имах две поръчки диспачнати на 17 и 18 март -тази от 18 пристигна а от 17 я няма- надявам се че и с нея всичко ще е наред и ще си я получа скоро-ама се чудя защо  е така -не пътуват ли заедно

# 306
  • Казанлък
betina33, едва ли пътуват заедно... Ще дойде! cheers
Не търсете логика нито в китайските,нито в българските пощи...
Аз имам недоставени поръчки(от друг сайт) от края на февруари,а съм получила вече и някои мартенски от същото място.  33uu
Преди 2 часа успях да влезна в акаунта си,но сега пак не ме пуска. Ееее,ще почакам...

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

# 307
  • Ямбол
някой от закупилите си тези семена за съдене,били споделил как ги съди,поникнаха ли ви и т.н.
http://www.buyincoins.com/details/rose-of-sharon-beautiful-purpl … roduct-10144.html

# 308
аз чакам от 03.03,а получих 2 поръчки от 18.03

# 309
някой от закупилите си тези семена за съдене,били споделил как ги съди,поникнаха ли ви и т.н.
http://www.buyincoins.com/details/rose-of-sharon-beautiful-purpl … roduct-10144.html

Никид-от седмица съм ги сяла но не съм  погледнала дали има нещо поникнало  Embarassed по простата причина че не мога да различа това което излиза какво е -цвете или трева  Mr. Green.

п.п.Сега ги погледнах.........има излязло нещо ама дали е трева или роза  newsm78

Засях ги по препоръка на моя приятелка :Купих тор ,полях я с вряла вода обилно и изчаках да изстине,след това засях семената и завих с найлон и защипах с ластик -така не поливам въобще а от конденза който се получава се оросява сама торта.Дано да има ефект Praynig

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 22:19 от m@msy

# 310
  • Видин
Моите не излизат вече трета седмица  Tired

# 311
  • София
хм, и аз ги взех тези семена, чакам ги да поникнат. Но определено трябваше да имат някаква бележка с инструкции към тях, а не поставени в обикновено пликче и то прозрачно.

# 312
  • UK
Така, аз за пореден път да се оплача, че поръчката ми от 18 ли беше, 22 ли беше, вече забравих, декември (бясна съм на късмета си) все още си я няма, и няма и да дойде най-вероятно. Не ми е за петте долара, ама си я искам. Писах им в сайта няколко пъти, проверки правиха няколко пъти, накрая ми предложиха refund и това е всичко, което могат да направят. Поисках си направо да ми пуснат още един път продукта, казаха ми, че не може, че ще ми върнат парите, пък аз да си поръчам пак.  Confused
Сега, къде ще ми ги върнат тези пари? В акаунта в paypal (платих през paypal)? Как всъщност става връщането на пари, ще ми удържат ли такси и т.н.? 
Беше ми първа поръчка, много исках да поръчам после още няколко неща, но май това ще ми бъде.

# 313
  • Ямбол
dejieпак се радвай,че въпреки ,че е  изминало толкова много време(повече от 45 дни за диспут)ти възстановяват парите.
ще ти преведат отново парите по сметка до няколко дни,би трябвало да получиш известие за това.

# 314
Момичета, имате ли проблем с влизането в сайта и приемането на код за намаление. Ако въобще успея да вляза в акаунда си, не ми приема никакъв код  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт