BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 60 220
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Ловеч
Дами, да ви попитам имате ли проблеми при писане на ревюта за продуктите на български? Аз  написах 3, за тях са ми дали coins, но дефакто не си ги виждам никъде. А най странното е, че
под бутона submit като натисна линка Click here to change your country or region.  има македонското знаме, а българското- не  Close Виждам, че някои от вас са писали ревюта. Нещо не правя както трябва ли, че да не излизат  Tired

имате ли проблем с влизането в сайта и приемането на код за намаление.
Аз влизах преди малко и ми приема и двата кода 8%OffEaster и 5%OffEaster.

# 316
Благодаря ти, heros, аз от 3 дни се опитвам да пусна една една поръчка и не става и не става Twisted Evil.
п.п. Оплаках се и стана, пуснах поръчката си най-сетне  Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 13:42 от Pelagia

# 317
  • Ловеч
Pelagia, пробвай през друг браузър или от друг компютър.
Толкова промени си правят по сайта, че нищо чудно да се получават такива номера.

# 318
Днес получих това :http://www.buyincoins.com/details/mini-fashoin-clip-metal-usb-mp3-music-media-player-support-1-8gb-micro-sd-tf-product-10962.html
Поръчано е на 26.02

Някой има ли го да каже как изобщо работи? Като го пусна светва червено и нищо не се случва. Сложих карта и го закачих към пц-то, почна да свети червена мигаща светлина (може би се зарежда), а компютъра изобщо не го разпознава като устройство  Thinking Не мога да разбера изобщо дали работи?!

# 319
  • Казанлък
scarly, както писах преди, този плеър винаги свети с мигаща червена светлина(ако свети продължително в червено,то няма заряд). Много странно,защото мисля,че това повече изхабява батерия...  newsm78
Каква карта си сложила? Аз предварително качих на microSD карта музика чрез друго устройство и чак тогава я сложих във плеъра. Иначе много бавно ставаше прехвърлянето директно към самият плеър. Свири,макар че качеството не е много добро...но за тази цена....
Хубавото е,че запомня последната песен.  Peace Иначе има други евтини МР3,които винаги започват да свирят от начало.

Сега кодовете би трябвало да работят вече. Имаше обновление на сайта и затова са се появили някакви проблеми.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

# 320
Директно прехвърляне аз не мога да правя - не ми се разпознава изобщо като устройство през компютъра. Слагам микроСД карта, на която съм сложила музика и нищо не се случва каквото и да натискам. Свети с постоянна червена светлина, а като го включа да се зарежда мига. Зареждах го вече два часа и нищо не се случва.

Изключително съм разочарована, поредния китайски боклук  Crossing Arms 4 поръчки имам от този сайт и досега само от едни зарядни батерии съм доволна.

# 321
  • Казанлък
scarly, жалко...
Опитай още нещо...щом свети постоянно,значи няма заряд според мен.  newsm78 Ако си пробвала да го зареждаш от компютъра,пробвай още веднъж със зарядно от телефона направо от мрежата (със адаптера).
При мен една реплика на iPod не искаше да се зарежда чрез юсб от компютъра,но няма никакъв проблем по другият начин. Оттогава всичко зареждам чрез контакт със зарядно от Мotorolla с изхода mini USB или нещо друго подходящо.
Аааа,и още нещо се сещам сега. Мисля,че го зареждах в изключено състояние(положение на копчето off). Още имам заряд от последният път,но утре ще пробвам пак

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 21:16 от valpan

# 322
  • Ловеч
scarly, с кабела, който е в комплекта ли се свърза с компютъра? Смени го и пробвай с друг, както и пробвай да заредиш не чрез usb на компютъра, а както ти казва и  valpan чрез някое зарядно на 5-5.5v и около 500-700ma. Възможно е да е много паднала батерията или просто да няма никакъв ток в нея, поради дефект. Но първо смени кабела.. И още нещо. Преди да сложиш micoSD първо форматирай картата на чисто и качи само 1-2 песни за проба.. Ако нищо не се получи пиши на BIC и ще ти върнат парите за плеъра.

# 323
С мой кабел си го зареждам от USB-то на компютъра. Кабелът от комплекта изобщо не съм ползвала. Нямам с какво да го заредя директно от контакта. А на картата има и други папки, не само музика, да не би това да му е проблема  Thinking
Като го включа обаче винаги си свети червено постоянно.

# 324
  • Ловеч
да, понякога картите, ако са форматирани примерно от фотоапарат правят проблеми при четене от други устройства- затова ти пиша да я форматираш през компютър и да сложиш само 2-3 песни за проба. А това, че свети постоянно може да е заради зареждането

# 325
  • София
heros, въобще не мога да напиша ревю, писах веднъж, писах и накрая въобще не успях да публикувам. Сега пак пробвах, уж съм логната, а пак ми иска, за да пиша и ми казва "login failure". Предполагам в момента е проблем със сайта, но преди си беше нещо друго.

Иначе и последната ми поръчка с тези сенки и ружове за приятелка, дойде за 10-11 дни, и са страхотни. Онзи ден ме гримира, много са наситени, и издържливи.

ПП Успях да пусна, като кликнах на Македония Sad. Но явно има ограничение във времето, докога може да се пускат, за по-старите неща не става.

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 11:43 от Lana

# 326
Дами, да ви попитам имате ли проблеми при писане на ревюта за продуктите на български? Аз  написах 3, за тях са ми дали coins, но дефакто не си ги виждам никъде. А най странното е, че
под бутона submit като натисна линка Click here to change your country or region.  има македонското знаме, а българското- не  Close Виждам, че някои от вас са писали ревюта. Нещо не правя както трябва ли, че да не излизат  Tired

имате ли проблем с влизането в сайта и приемането на код за намаление.
Аз влизах преди малко и ми приема и двата кода 8%OffEaster и 5%OffEaster.
(

И при мен е така не мога да публикувам пиша нещо иска 200символа пиша още после няма българско знаме слагам македонското пускам мнението отчита ми че е прието за две мнения ми прие ама не ми отчита никъде никакви точки пробвах да пусна трето ама не иска да ми го приеме пробвах да кача снимка също мисли 2 часа и се отказвам да чакам. еми така ще да е явно.

# 327
  • Казанлък
vtvt, ще минат поне 2-3 дена преди да бъде одобрен отзива и тогава ще видиш точките във My accоunt>>My coins. Те могат да бъдат ползвани веднага.
И аз често имах бъгове при публикуването на отзиви. Най-добре е да ги пишете директно от поръчката. Там вдясно до продукта има бутон Write a review. Ако искате да публикувате снимката,то трябва да го направите веднага,да добавите към текста със съответния бутон. Да,знамето няма значение,натискайте едно от възможните. Няма ограничения за давност или брой на отзивите дневно.
Някой знае ли,как се скрива името при публикуването на отзиви?  newsm78 Виждам,че някои нямат...

scarly,бях пробвала и с една карта от телефон,там има и други папки,но прочете я добре.
Моето мнение,че проблема не е в картата,а в зареждането. Намери един адаптор към USB кабела(това е ) и пробвай да заредиш с него. Копчето трябва да бъде off по време на зареждането.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

# 328
  • Ловеч
vtvt, ще минат поне 2-3 дена преди да бъде одобрен отзива и тогава ще видиш точките във My accоunt>>My coins. Те могат да бъдат ползвани веднага.
И аз често имах бъгове при публикуването на отзиви. Най-добре е да ги пишете директно от поръчката. Там вдясно до продукта има бутон Write a review. Ако искате да публикувате снимката,то трябва да го направите веднага,да добавите към текста със съответния бутон. Да,знамето няма значение,натискайте едно от възможните. Няма ограничения за давност или брой на отзивите дневно.
Някой знае ли,как се скрива името при публикуването на отзиви?  newsm78 Виждам,че някои нямат...
Ами точно така правя. Пиша директно от поръчката и излизат 2-3 дена по-късно точките, но отзивите ги няма. Гледам има руски коментари, излезли по 7-8 пъти, но е възможно и те да са пускали по няколко пъти след като са видяли, че не им излиза отзива. Подозирам, че никой не ги одобрява, ами това е бъг в системата им. А това за скриването на ника и аз не видях как става..

# 329
  • София
За ревютата - писала съм доста - минават няколко дни докато публикуват мнението ти.
Ако е негативно - не получаваш нищо/коинси/ и не го публикуват. Поне при мен беше така Simple Smile 
Може да качиш и снимка с продукта, който си коментирал

Recommender = nemeida   дава 5% отстъпка при първа поръчка

Общи условия

Активация на акаунт