BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 60 211
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
vtvt, ще минат поне 2-3 дена преди да бъде одобрен отзива и тогава ще видиш точките във My accоunt>>My coins. Те могат да бъдат ползвани веднага.
И аз често имах бъгове при публикуването на отзиви. Най-добре е да ги пишете директно от поръчката. Там вдясно до продукта има бутон Write a review. Ако искате да публикувате снимката,то трябва да го направите веднага,да добавите към текста със съответния бутон. Да,знамето няма значение,натискайте едно от възможните. Няма ограничения за давност или брой на отзивите дневно.
Някой знае ли,как се скрива името при публикуването на отзиви?  newsm78 Виждам,че някои нямат...
Ами точно така правя. Пиша директно от поръчката и излизат 2-3 дена по-късно точките, но отзивите ги няма. Гледам има руски коментари, излезли по 7-8 пъти, но е възможно и те да са пускали по няколко пъти след като са видяли, че не им излиза отзива. Подозирам, че никой не ги одобрява, ами това е бъг в системата им. А това за скриването на ника и аз не видях как става..

И аз така правя от поръчката явно трябва да се чака и да се опитва когато пуска системата да се публикува. Разбрах.

# 331
Your Point Coins: $1.14 Моля за малко помощ!Какви са тия точки, как и за какво мога да ги ползвам?  bouquet

# 332
Може да ги ползваш за безплатна поръчка  Wink
http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26850389

# 333
Рали, моля те пак да ми обясниш като на бавноразвиваща се, че наистина гледах снимките и не вдянах.Прие ми само купона за Великден и свали с 5 процента!

Искам да си взема нож за ананас и не знам дали си струва?

# 334
http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26850389.big
от тук минаваме на второто синичко бутонче, от там ме прехвърля на
http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26850390.big
в ляво си нанасяш актуалните данни за доставка и ги потвърждаваш
http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26850381.big
проверяваш отново адреса за доставка, нанасяш сумата за плащане и валидираш поръчката confirm order

дано стане, преди така пуснах една, чакам да пристигне вече Hug

# 335
 имам питане  пуснала съм 2 поръчки  тия дни и на двете не ми излизат снимките  на пакетите  а на втората поръчка единия продукт е още в процес  ,разделили  са я и едната част е  изпратена    днес ,само при мен ли е проблема с снимките че едната поръчка я препратих за финландия като подарък за дъщерята увериха ме че  са я пратили на адреса който написах след като ме върна  на страницата  с адреса и да потвърдя поръчката отделно им писах съобщение с молба да я пратят и пак написах адреса  и в финландия но исках да съм сигурна по снимката   ooooh!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете 
 risssi

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 21:23 от risi_67

# 336
  • Казанлък
risi_67,не би трябвало да има проблем. Щом казват,значи са го пратили на точния адрес,който си писала във поръчката. А снимките и при мен понякога не се зареждат. През почивните дни пак имаше някакви проблеми със сайта...

Просто Хари,точно както rallii Hug го е описала...
Само да добавя,че с тези точки можеш да платиш цялата поръчка(ако имаш достатъчно),а можеш да ползваш едно количество по избор и след като въведеш стойност и да натиснеш бутон Confirm order,просто ще  доплатиш останалата част от цената на поръчката с Пейпал.
Хубаво е предварително да въведеш и купон за отстъпка  Peace

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

# 337
rallii, съжалявам, че те измъчих.Благодаря много за съдействието, най-накрая стана!  bouquet

valpan, благодаря и на теб!  bouquet

# 338
Е, браво, радвам се, че си успяла  Hug сега заедно ще си чакаме поръчките  Flutter

# 339
Ако дойде колкото предната, тъкмо за лятото ще мога да си режа ананаса. Joy

# 340
  • Казанлък
Ако дойде колкото предната, тъкмо за лятото ще мога да си режа ананаса. Joy
rotfImbo rotfImbo
 Eeeee,надявам се да дойде по-бързо  Praynig Hug

# 341
valpan, какво са 37 дни за нашата фирма? Joy

# 342
момичета ,как да разбирам това :
2012-04-09 14:43:53    Split Dispatching
2012-04-10 10:53:55    Dispatched
единия продукт беше задържан  
ако са разделили поръчката само за 1 ден разлика  недоумявам защо не са ги изпратили заедно
другите поръчки досега не са ми ги разделяли а има и още една снимка но понеже не се зареждат не виждам нищо

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете  
 risssi

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 19:07 от risi_67

# 343
valpan, какво са 37 дни за нашата фирма? Joy
реално нищо не са  hahaha
на 26.2. бях пуснала 2 от прословутите тогава намалени МР3, мислех, че до 26.3. ще пристигнат за РД на племенника - да зарадвам децата. Е, да ама не - вчера ми се изчака чакането и пуснах диспут, след 11минути вече беше затворен случая, сега чакам да си видя парите по сметката  Flutter много бързи!
а вчерашната поръчица, която пуснах, за да проверя системата с точките дали още работи вече е изпратена  Party

при първа регистрация в сайта можете да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка
http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26856434
Any Order 5% Off Coupon Code: 5%OffEaster
 8%Off Coupon Code:8%OffEaster ONLY For Amount≥ $30
 Valid till 15th April
Не пропускайте да си направите втори акаунт, който да Ви е основен, а от първия само да си пускате "безплатните" поръчки!  Wink

# 344
  • Казанлък
risi_67,пращат нещата разделени защото не искат да бавят цялата поръчка заради 1-2 артикула. Също така зависи и от кои складове доставят нещата. Например,понякога,като добавяте някои артикули към кошницата,се появява надпис,че се изпраща от склада в Хонг Конг.
И аз днес имам рефунд за един спортен сутиен... Sad Другите неща са ги пратили същият ден,а него са го забавили... Значи го нямат на склад... Ще пробвам пак с него след седмица-две.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следваща поръчка до 15 април да ползвате купон 5%OffEaster . Купон 8%OffEaster важи за поръчки над 30$ Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт