BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 674
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Да попитам технически грамотните мами ей това чудо http://www2.buyincoins.com/solar-usb-ac-power-charger-for-cell-p … product-2092.html върши ли работа при зареждане на таблети и телефони. Чака ме дълъг път таза това питам, дали ще мога да се възползвам от слънчевите лъчи да ми ги зареждат?
Благодаря   bouquet

# 556
  • Ловеч
Да попитам технически грамотните мами ей това чудо http://www2.buyincoins.com/solar-usb-ac-power-charger-for-cell-p … product-2092.html върши ли работа при зареждане на таблети и телефони.
Като технически грамотен мъж ще кажа, че от това устройство не бива да очакваш чудеса.
Бих заложил при пътуване на нещо от този сорт, независимо че е с батерии. http://www.ebay.com/itm/5V-2-5A-Output-Mobile-Travel-Portable-Po … 05196569000129137

# 557
Моят таблет не може да се оправи, мой приятел- специалист в такива неща, го видя и каза, че не става.
Сега се разбрахме с китайците да им го върна, като опиша какъв е проблема и това да го приложа вътре. На колета трябва  и да отбележа, че е на стойност под 20 долара като подарък.
Не съм връщала нищо до сега и не ми е ясно това с отбелязването като подарък и т. н.
Какво точно трябва да напиша?  Praynig
Надявах се да избегна всичко това, ама няма как.

# 558
  • София
Здравейте,

Може ли някой да ми препоръча читав таблет. Много искам да купа, но нищо не разбирам от тези неща. Да става за гледане на филми и някоя детска игра за детето  Grinning

# 559
  • Ловеч
Здравейте,Може ли някой да ми препоръча читав таблет. Много искам да купа, но нищо не разбирам от тези неща. Да става за гледане на филми и някоя детска игра за детето  Grinning
Аз мога да ти препоръчам читав таблет с качествен екран, но цената започва от 135 долара нагоре. Иначе в BIC има много таблети, които биха удовлетворили желанията ти на цена около 90-100 долара.
Не съм връщала нищо до сега и не ми е ясно това с отбелязването като подарък и т. н.
Какво точно трябва да напиша?  Praynig
Ламбрина, ето ти една снимка за пример
http://3.bp.blogspot.com/_-5QP6VJx3Sc/SGUfR5hI5SI/AAAAAAAAAOw/om … s400/cn22-usa.jpg

# 560
  • София
Здравейте,Може ли някой да ми препоръча читав таблет. Много искам да купа, но нищо не разбирам от тези неща. Да става за гледане на филми и някоя детска игра за детето  Grinning
Аз мога да ти препоръчам читав таблет с качествен екран, но цената започва от 135 долара нагоре.

цената от 135 долара нагоре за мен е приемлива щом ще си струва  Peace

# 561
  • Ловеч
Аз съм писал и друг път- става въпрос за 7 инчов таблет с IPS екран с висока разделителна способност.В момента на пазара се продават 2 такива модела
Ainol Novo Aurora
и
HYUNDAI A7HD
И двата таблета са с идентични характеристики, екрани с почти 180 градусова видимост, Ainol е със стъкло отпред, но го прави по-тежък. Отделно имаше проблеми с мъртви пиксели по екрана. Аз отдадох предпочитание на готиното хюндайче и го чакам да пристигне до седмица.. Не че и той няма дребни забележки, но ме кефи дизайна и металния заден капак. Цената, на която го взех е 133 долара от Aliexpress.com с хиляди уговорки за доставка до БГ без куриер.

# 562
  • София
heros, много благодаря за изчерпателната информация достатъчен ли ще е 7инча да не е малък  newsm78

# 563
  • Ловеч
За мен 7 инчовите таблети са компромис между тежина и мобилност на устройството. А в твоя случай и за дете направо си е ок. Ако искаш мини лаптоп- 10 инчовия е добро решение. Но аз не ми се мъкне близо килограм в ръката и чантата си. То само да го държиш ти отмаляват ръцете. И затова и се спрях на хюндайчето. Макар да няма стъклен екран е лек, удобен и дето речено може да си го носиш в задния джоб на дънките  Simple Smile

# 564
  • София
heros
Тогава да си поръчам един от двата  Laughing

# 565
  • Казанлък
Да попитам технически грамотните мами ей това чудо http://www2.buyincoins.com/solar-usb-ac-power-charger-for-cell-p … product-2092.html върши ли работа при зареждане на таблети и телефони. Чака ме дълъг път таза това питам, дали ще мога да се възползвам от слънчевите лъчи да ми ги зареждат?
Благодаря   bouquet

misi77  Hug Доста се чудих и аз за една допълнителна батерия със заряд. Мислех да взема соларно,но след многото негативни отзиви реших да взема нормална зареждаща батерия. Писала съм за нея преди.
http://www4.buyincoins.com/new-5600mah-external-battery-backup-p … roduct-11909.html
Супер съм доволна от нея. Взех я точно за пътувания. Зареждала съм с нея и таблет и телефоните. Има и по-силни по другите сайтове и на e-bay.

Ламбрина,много съжалявам за твоята ситуация....spoko  За съжаление,купуването на стоките от Китай е нещо като лотария. Пиши после дали всичко е наред с връщането и с възстановяването на сумата.

Хехе...сега забелязах,че има  доста нови попълнения в секцията за таблети. Има дори и такива с IPS ,но цените са...  #Crazy ooooh!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 18:15 от valpan

# 566
  • Ловеч
heros
Тогава да си поръчам един от двата  Laughing
.◦♥Toche♥◦. най-лошо е когато имаш избор   Simple Smile Аз обаче от снощи съм пристрастен към секси хюндайчето, което най-ненадейно пристигнало и то без да минава митница. За съжаление всеки ми го дърпа от ръцете и още не съм го разучил, но първите ми впечатления са за много добър таблет.

# 567
  • в 1001-та нощ
Привет Wink)) да споделя, че вчера получих известие от пощата за пратка от Китай и днес се сдобих с пакетчето Wink

Всичко е ОК за сега, довечера ще тествам  Hug

# 568
  • София
Честито за новите придобивки на всички  Peace
heros, с кеф да си го ползваш новото хюндайчето Laughing аз вчера поръчах Айнола и дано нямам проблеми с него, да идва бързо  Crazy

# 569
  • Ловеч
Благодаря .◦♥Toche♥◦. , а скъпо ли ти излезе Айнолчето  и от магазин ли го взе или от али експрес?

Общи условия

Активация на акаунт