BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 684
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Сега ще го снимам и да видим как ще се разправям с тях.
Благодаря!

# 541
  • Ловеч
Колкото по-рязко им пишеш, толкова по-удачен резултат в крайна сметка  Wink В началото наблягаш на това, че досега каквото си взела от тях всичко е било ок, имаш доверие на магазина и не искаш да го губиш. И ги почваш.. гаранция скъпи части в БГ, не оправдаващи ремонт тук.. В крайна сметка ако още се опъват, което не ми се вярва да се случи при положение че настояваш да го върнеш може да намекнеш за диспут за paypal  Simple Smile При снимането ако има отблясъци трудно ще се види дефекта, затова може да пробваш и на по-приглушена светлина и без светкавица..

# 542
  • Казанлък
Ламбрина  Hug
Надявам се да намерите решение. По принцип сайта връща пълната сума за дефектна стока само в случай на връщането и в Китай. Те сами са ми го писали. Когато им писах,че един артикул не отговаря напълно на описанието му на сайта и са ме подвели по този начин,то те сами са предложили или да ми върнат част от парите или да им върна стоката за пълно възстановяване на сумата. Направи всичко точно така,както
heros те съветва.
Пожелавам ти успех! Дано да се оправят нещата.  Praynig Praynig Praynig
Писах ти и на лични.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-9% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 543
И моя таблет пристигна, че и на крака ми го донесоха, за което благодаря на пощата. В сайта им нямаше никакво инфо за него.
Сега започва голямото разучаване и сваляна.
Велпан благодаря. Чака калъф с клавиатура за него.

# 544
  • Казанлък
annetta, супер новина е!!!  Hug
Дано да е всичко наред и да си доволна от него. Понеже вчера едно момиче сподели в другата тема,че таблета и пристигна със счупен екран(от друг сайт),то искам да ви предупредя и тук:
Винаги заснемайте на видео отварянето на пакетите със скъпи или чупливи неща. Това ще е във вашият плюс,ако нещо липсва във поръчката или пристигне в лошо състояние.

Аз вчера си получих карта-памет 32GB. Супер-доволна съм от нея! Цяла вечер съм сваляла и съм качвала филми и още продължавам. Вече имам над 30 филма  Joy,а има и още доста място. Предстои ми дълго пътуване и се надявам таблета да ме спасява.
Все пак гледам да качвам филми във формат МР4 или AVI(дори конвертирам някои за да заемат по-малко памет  Wink )

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 545
Имам едно запитване харесах си ето това http://www2.buyincoins.com/1-x-silicone-skin-case-cover-for-ipho … -product-657.html  но тъй като нямам време са се занимавам с поръчки може ли някой да ми каже колко парич ще ми излезне да ми го поръча..благодаря предварително  bouquetпишете ми на лични

# 546
Към 1,50 ще ти е.1 долар всичко. Simple Smile

# 547
  • Варна
Здравейте момичета, искам да ви помоля да ми покажете къде мога да намеря предпазително фолио за 7 инчов таблет. Също търся и клавиатура за 7 инчов таблет Блек Бъри. За първи път правя поръчка от китайски сайт. Разбрах, че при първа поръчка мога да ползвам само 5%намаление от препоръчител, а при следваща 9% с код. Също разбрах, че над 35долара ще имам безплатен проследяващ номер, но пък трябва да напиша съобщение да напишат по-малка стойност на пратката. Така ли е?

# 548
  • Ловеч
Здравейте момичета, искам да ви помоля да ми покажете къде мога да намеря предпазително фолио за 7 инчов таблет. Също търся и клавиатура за 7 инчов таблет Блек Бъри. За първи път правя поръчка от китайски сайт. Разбрах, че при първа поръчка мога да ползвам само 5%намаление от препоръчител, а при следваща 9% с код. Също разбрах, че над 35долара ще имам безплатен проследяващ номер, но пък трябва да напиша съобщение да напишат по-малка стойност на пратката. Така ли е?
Ако имаш 7 инчов таблет съветвам те да си вземеш фолио за 10 инчов и да си го изрежеш. Иначе за 7 инча ще ти покрива само където е екрана и това много ще те дразни.
Блек бъри таблет не съм чувал, но клавиатурите по принцип са стандартни за 7 инчови таблети. Ако порта на  таблета е нестандартен ще се наложи да си вземеш и преходник. В BIC не съм се заглеждал има ли. Моята съм я взимал от друг сайт.
Може при първа поръчка директно да ползваш и 9% код за отстъпка, но ако ползваш на някой за първа поръчка 5% код за препоръка, то той ще получава някакви coins, за това че ти си един вид реферал.
Над 30 долара /без отстъпката/ системата ти начислява безплатен проследяващ номер. Ако приложиш код, то може и да паднеш и на 27$ да речем, но проследяващия номер си остава.
Не е нужно да пишеш съобщение. Гарантирано пишат ниски суми, независимо от страната в която изпращат.Някой път не им се и разбира какво пишат. Стандартна процедура за всички китайски магазини..

# 549
  • Варна
Много благодаря.  bouquet
А все пак има ли предпазно фолио от този сайт за таблет, че не нога да намеря?

# 550
  • София
Здравейте, днес получих тази мишка http://www4.buyincoins.com/ultra-thin-2-4g-800-1600-dpi-wireless … product-1884.html , но липсва USB-то към него, въпроса ми дали ще ми го изпратят и бързо ли отговарят. Благодаря предварително.   bouquet

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете pommellina.

# 551
  • Ловеч
Здравейте, днес получих тази мишка http://www4.buyincoins.com/ultra-thin-2-4g-800-1600-dpi-wireless … product-1884.html , но липсва USB-то към него
Дрънка ли мишката? Обикновенно Usb го слагат вътре в гнездото за батерия като ги изпращат, за да не се загубят..

# 552
Здравейте, днес получих тази мишка http://www4.buyincoins.com/ultra-thin-2-4g-800-1600-dpi-wireless … product-1884.html , но липсва USB-то към него
Дрънка ли мишката? Обикновенно Usb го слагат вътре в гнездото за батерия като ги изпращат, за да не се загубят..
Помелина, ЮСБто, ако го има е в "гнезденцето си", обърни мишката отдолу, онази част, на която трябда да ти е край на длънта (откъм китката) има 2 черни кръгчета, ЮСБто е м/у тях, стърчи едно малко правоъгълниче 1см/2 см, издърпай го, ако не е там тогава можеш да се оплачеш на сайта, че е изгубено, дано не е така.  Peace
Аз получиш вече 3 и вс са ок.

# 553
Момичета, да ми препоръчат фенерчета, а също и батерии към тях?

# 554
  • София
Голяма Бяла Птица, какво друго да кажа  Embarassed Embarassed Embarassed

Намерих го, благодаря на всички отзовали се.  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт