Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка?
Какви са предимствата на уебсайта с изгодни цени, както е посочено в публикацията?
Какви са недостатъците на уебсайта с изгодни цени, както е посочено в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка?
-
Какви са предимствата на уебсайта с изгодни цени, както е посочено в публикацията?
Сайтът предлага няколко предимства, включително плащане чрез PayPal, безплатна доставка до България с Air Mail за поръчки над $35, регистрация с потребителско име, имейл адрес и парола, допълнителна отстъпка при първа поръчка чрез въвеждане на потребителското име на поръчителя в полето „Рекомендации“, кодове за отстъпки, оперативна поддръжка на съобщения и възможност за разделяне на доставка на поръчка.
-
Какви са недостатъците на уебсайта с изгодни цени, както е посочено в публикацията?
-
Как мога да използвам код за отстъпка при първата си поръчка?
-
Как мога да проверя статуса на поръчката си?
В началото наблягаш на това, че досега каквото си взела от тях всичко е било ок, имаш доверие на магазина и не искаш да го губиш. И ги почваш.. гаранция скъпи части в БГ, не оправдаващи ремонт тук.. В крайна сметка ако още се опъват, което не ми се вярва да се случи при положение че настояваш да го върнеш може да намекнеш за диспут за paypal
При снимането ако има отблясъци трудно ще се види дефекта, затова може да пробваш и на по-приглушена светлина и без светкавица..

,а има и още доста място. Предстои ми дълго пътуване и се надявам таблета да ме спасява.