BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 721
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Ловеч
пише дестинация - че е БГ, но прдполагам чете - не къде е пратката, а за къде е насочена, виждам дата 8 май, но предполагам е днешна дата, към която е справката
Тази пратка със сигурност може да я изключиш от проблемните с митницата. Щом пише 8 май, това е или че тепърва е постъпила в пощата им, или че е заминала в посока БГ. В различните провинции в Китай по различен начин ги описват. Затова програмката, за която писа и valpan по-горе е незаменима за проследяеми пратки, понеже показва дори вътрешно куриерски пратки между  търговци и китайски, сингапурски или хонгконгски пощи. Ако всичките пратки са ти проследяеми може да видиш тази, която ти отива на митница по записите в БГ пощите. Освен записите "Получаване на Вх.пратка ,влагане на пратка във вътрешен чувал " има и друг запис нещо от  сорта на "Пристигане в разпределителна станция"

# 526
  • Ловеч
Дами, днес са ми изпратили и разделената пратка. Интересното е, че има някакъв странен проследяем номер, с който за първи път виждам. Пише така:
Tracking Number:    szs888151
В програмата TrackChecker автоматично определя номера на Ireland post, което силно ме съмнява да е така, но ако някоя от вас се е сблъсквала с такъв номер и има на идея какво представлява нека сподели.. newsm78

# 527
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug , първо пробвах бета версията, но нещо не се разбрахме и качих другата

има 3 реда инф-я - че е приет в пощата, че е отварян и затварян  Peace

# 528
  • София
Моля някой ако може да ми провери какво инфо дава за този номер RA278696434CN . На мен ми се струва, че немърда от Китай. Благодаря предварително.

# 529
  • Казанлък
Дами, днес са ми изпратили и разделената пратка. Интересното е, че има някакъв странен проследяем номер, с който за първи път виждам. Пише така:
Tracking Number:    szs888151
В програмата TrackChecker автоматично определя номера на Ireland post, което силно ме съмнява да е така, но ако някоя от вас се е сблъсквала с такъв номер и има на идея какво представлява нека сподели.. newsm78

heros  Hug това е някакъв вътрешен номер. По принцип го дават на всички пратки без проследяващ номер. Изглежда,че тази част на пратката ти ще е такава...  #Cussing out

Моля някой ако може да ми провери какво инфо дава за този номер RA278696434CN . На мен ми се струва, че немърда от Китай. Благодаря предварително.

Откога ти е пратката? Все още няма информация за нея в пощите.
Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 530
  • София
От 18-ти април

# 531
  • Ловеч
heros  Hug това е някакъв вътрешен номер. По принцип го дават на всички пратки без проследяващ номер. Изглежда,че тази част на пратката ти ще е такава...  #Cussing out
Благодаря valpan имал съм и преди  месец разделена пратка но не съм обърнал внимание, че е имала и номер.
vanian, пиши им за номера и да ти потвърдят, че е същия. Не е нормално да няма никаква информация вече близо месец. При мен също не излиза нищо.

# 532
  • София
valpan, heros благодаря   bouquet на вас разчитах. Ще им пиша.

# 533
  • Ловеч
Срокът на действие на купон 9%VDayRU12 се удължава до 21.05.2012

# 534
Здравейте , днес опитах на няколко пъти да пусна една поръчка от няколко неща , използвах и кода за 9% всичко си излизаше нормално и след като вече се свържа с paypal и ми излезе да потвърдя плащането ми изписва invalid request . На някой случвало ли му се е и каква може да бъде причината ? Simple Smile

# 535
  • Ямбол
rysal4ica,да на мен снощи,но при 5-6 опит успях да платя.Сайта им нещо прави проблеми

# 536
Да , и аз успях най-накрая  Simple Smile вчера изобщо не можах да влезна в сайта , явно имат проблеми с него  Thinking

# 537
  • Ловеч
Поради опити за хакване на сайта им е този проблем. Затова и удължават купона за 9% отстъпки с 10 дена.

# 538
И аз си поръчах този таблет: http://www4.buyincoins.com/7-capacitive-epad-1-5ghz-android-4-0- … roduct-11225.html
който работи един ден и се скапа #Cussing out
Появиха се  черти по екрана и нищо не се вижда.  Нямам си и идея какво може да му е.
Писах на китайците и те ми предлагат да ми възстановят 8 долара и да го занеса в сервиз.
Аз предпочитам да им го пратя обратно и да ми възстановят парите или да ми пратят друг.
Да  имате идея колко ще ми излезе връщането ?

# 539
  • Ловеч
Снима ли екрана какви неща показва? Ако не си снимай го от все възможни ъгли, кажи им че си ходила в сервиз и замяна на екран тук струва 30 долара, отделно труд, затова предпочиташ да го върнеш и да си го бият в главата. Позови се на факта, че има 1 година гаранция.
Връщането ще ти струва 19лв според БГ пощите.. с проследяем номер, без препоръка предимство.  Справка http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=3&packet_destination=1

Общи условия

Активация на акаунт