BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 725
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • БУРГАС
Днес успяхте ли да влезете в сайта?

# 511
  • Ловеч
Днес не, но получих мейл преди час, че ми разделят една пратка, въпреки че им писах.. Confused

# 512
  • БУРГАС
и на мен ми я раделят, а то е таблет и калъф ако с ами пратили калъфа не ми трябва ако няма таблет. Този таблет дето го поръчвахме с калъфа, преди ми излезе 106 дол а асега 93.Писах ми те казаха че е на промоция в момента е пуснах го и май май само на картинка е наличен.

# 513
  • Ловеч
Скоро ми се случи две неща да са с една цена, а като се сложат в кошницата да са с по-висока. Писах им и те ми отговориха, че са били на промоция, но не е имало кой да отрази промяната,след края на промоцията. Та от тогава гледам внимателно..

# 514
  • Велико Търново
На мен преди седмица също ми разделиха поръчка, писаха ми, че ще се свържат с доставчика, защото при тях се изчерпало, и след 2-3 дни изпратиха и липсващия артикул. Така че не се знае  Crazy

# 515
  • Казанлък
Днес си взех една малка пратка от 4 април. Ще постна линкове,когато ще имаме възможност да влезем в сайта  Hug

И току що видях,че пратката ми,изпратена от Китай на 26-ти април вече е в София,надявам се утре да я взема  dancing

тези лампи -костенурки си ги има налични,но те не са музикални, другите -музикалните, от доста отдавна си седят sold out.
Музикалните ги има на много места,а аз чаках точно тези да се появят в наличност.  Peace

anita_anita,дано да са ти пратили таблета,но те бързо се изчерпват и бързо се появяват отново.
Между другото сега са се появили нови маркови таблети,но са по-скъпи.
Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 516
  • Ловеч
Да, в BIC се появиха някои от марковите китайски таблети, но са с по-слабички характеристики за парите си..Бих добавил 10-20 долара в повече за някои от по-новите модели с качествени екрани и разделителна способност-

# 517
  • БУРГАС
Кои са по-добри таблети.Немога да влеза да видя кое ми е изпратено и кое не.

# 518
  • Ловеч
anita_anita, за съжаление от BIC не мога да ти препоръчам таблет с по-добри характеристики, мощен процесор, RAM и памет за съхранение на данни. Ако искаш погледни какво пише в нета за 7 инчовите таблети на Hyundai A7HD и Ainol Novo Aurora с IPS екрани за около 140 долара. В BIC има Hyundai A7, но без HD, както и Ainol Paladin, модели на Icoo, Zenithnik и т.н. със стари версии на Андроид, които не са лоши но..за мен като характеристики са недостатъчни. Аз преди месеци бях поръчал Ainol Novo Aurora, но ми отказаха поръчката, поради лошо изпълнение на дисплея, поради което поръчах Hyundai A7HD и до 10 дни го чакам, надявам се без да минава на митница  Simple Smile

# 519
  • Казанлък
Сайта вече отново работи!
 heros  Hug
Прав си,разбира се... аз вече разбирам малко повече за таблети от преди да поръчам моят  Joy
Но мен абсолютно ме устройва засега за моите нужди: филми и игри по време на пътувания и влизане в интернет. А пък за цената да не говорим(поръчах го,когато беше 110$,а сега е 89 ).
Не можех и да дам повече пари. Иначе много харесвам този:
http://www4.buyincoins.com/10-capacitive-epad-tablet-pc-zenithin … roduct-12951.html ...може би по-нататък ще ще го взема.
С нетърпение ще чакам отзиви за твоят таблет(тук или в общата тема  Praynig)

Това колие е страхотно! Поръчах го в черно и не сбърках. Има цвят на почернено сребро...хич не изглежда,като евтина дрънкулка. Показах го на 2 приятелки днес и останаха очаровани от него.
А тези неща се лепят отдолу на обувките за да не се пързалят по снега. Аз лично ги взех за пробвам за едни летни обувки(само с тях много се пързалям на работа  hahaha)

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 520
  • Ловеч
valpan,  определено считам, че ти разбираш от таблети много повече от мъжете, които познавам  Embarassed , затова отново бих те насочил за в бъдеще към модел с IPS екран, като ето този примерно: http://www.togetho.ru/icood90.html
Разликата в картината е огромна-кристално ясен образ, таблетите с IPS  се виждат  под почти 180 градусов ъгъл. Съжалявам, че няма как да  се покаже през интернет, но на живо видите ли такъв екран,  просто няма да ви се иска друг. Не искам да разубеждавам никого, а просто да ви насоча и към по-новите и мощни процесори и екрани, които масово започват да се предлагат от 3-4 месеца насам.
А аз ще направя обзор на готиното, грабнало окото ми с дизайна си китайското таблетче Hyundai, по тънко и леко от Ipad, в момента, в който легне в ръката ми  Laughing

# 521
  • Казанлък
Точно него гледах преди 2 дена ... супер е,но цените на тези таблети с IPS са все още високи за мен  newsm77 ... ще чакаме да паднат до няколко месеца  Praynig Blush

# 522
  • Ловеч
За съжаление технологията на производство и монтиране на IPS дисплеи не е за всяка китайска фирма. Именно поради тази причина този род eкрани се произвеждат от 3-4 производителя /Hitachi, LG и още 2-3 чайна прозиводителя, по нищо не отстъпващи на горните 2 фирми като качество/ . Затова според мен още сравнително дълго ще държат по-високи цени. А и valpan, до 2-3 месеца ще навлезнат истинските двуядрените процесори, които просто ще приравнят таблетите с малко по-старички обикновенни компютри като характеристики... Simple Smile

# 523
  • в 1001-та нощ
Привет  Hug ,

когато проследявате пратка на http://www.17track.net/  какво Ви излиа като информация  Rolling Eyes

аз избрах визуализация на английски и въпреки това  newsm78 има и китайски букви и не ми е ясно всичко

пише дестинация - че е БГ, но прдполагам чете - не къде е пратката, а за къде е насочена, виждам дата 8 май, но предполагам е днешна дата, към която е справката

не виждам с думи да пише, че е пристигнала

горе е изписано Unavailable : 0  Transportation : 1  Pick Up : 0  Delivered : 0

което за мен означава, че още пътува

а в бг сайта а проверка няма инфо и предполагам - че не  е пристигнала още  newsm78

драмата е, че имам митническо и се чудя за пратка от кой сайт е, но явно ще приготвя всички  Blush

# 524
  • Казанлък
a.l.e.n.a,понякога и при мен излиза инфото на китайски,но го превеждам  гугъл-преводач.
Датата може да е само регистрация на китайската поща,а може да е изпращането.
Heros е давал много хубава програма за проследяване на пратките,но тя трябва да се инсталира на компютъра. Иначе е много удобна,особено за тези,които често поръчват с тракинг-номер.
http://www.trackchecker.net

Едва ли тази пратка е от сайта. Като пристигне в бг и стигнат до нея,веднага ще я регистрират и ще ти излезе инфото в сайта на българските пощи. Ще има поне 3-4 реда с информация от няколко места(Получаване на Вх.пратка ,влагане на пратка във вътрешен чувал и т.н.)

Общи условия

Активация на акаунт