BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 731
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Казанлък
anny_,пускай диспут, но доколкото знам, при пускането му можеш да избереш опцията,че си съгласна да чакаш още 20 дена. Мисля,че това е най-добрият вариант. Така имаш примерно 44+20 дена за пристигане на пратката от датата на плащането. И ако през това време ти пристигне поръчката,то просто ще затвориш диспута. Ако ли не,ще го ескалираш или ще пишеш директно до сайта и да искаш връщане на парите. Лоялни са.

metchopooh...не се притеснявай...това е нормално. Поръчките не пристигат в същия ред,в който си ги направила. Всичко зависи от пощите-китайската и българска. Simple Smile
А моята пратка е в небето между Китай и БГ вече 9 дена.  #Crazy

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12 , 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 496
  • Ловеч
От Бай ин койн предната поръчка за десетина дни-2 седмици дойде.При вас как е?
При мен от последните 5 пратки 2 дойдоха за 13 дена, 2 за 10 дена и една за 11 дни, смятано от дата на плащане до дата на взимане. Всичките са с проследяем номер, които доколкото знам се обработват приоритетно от пощите и вероятно затова пристигат по-бързо.

# 497
Валпан, Херос, да, благодаря...моите не са с проследяващи номера и предходните стигаха навреме...по-скоро ме е яд какво толкова приготвяха пратките, че на 20тия ден от поръчката/плащането ги пускат чак  #2gunfire
Ако ще пускам диспути ще чакам мах дълго, естествено, че пък после трябва да се занимавам и с връщане на пари, като дойдат.

# 498
Ани, имах поръчка от 26.2. - на 9.4. пуснах диспут и 11 мин. след това вече беше затворен - върнаха ми парите, нооо след 2 седмици пристигна  Crazy писах им съобщение, че искам да им я платя, отговориха много бързо как да стане това - по мейла им в ПП и после им пратих и номерчето. Не е сложно връщането, ти ги разбираш тези работи повече от мен  Hug

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26856434.big

# 499
  • София
valpan благодаря, аз им пратих съобщение, чакам да видя дали ще ми отговорят. И на мен ми е притеснено, защото поръчката не е за мен, а за приятелка. Какво значи диспут  Blush

# 500
# 501
  • София
rallii благодаря   bouquet

# 502
Здравейте , четох доста от коментарите ви , тъй като мисля да си поръчам няколко неща от сайтчето , но имам един въпрос към вас . Може би е малко глупав , но искам да попитам , ако поръчам няколко неща дали се водят като една поръчка и заедно ли пристигат ?  newsm78 Знам , че когато поръчката е над определена сума трябва да се взима от митницата и да се плати ддс та затова питам Simple Smile  Thinking

# 503
  • Ловеч
Аз съм поръчвал по 7-8 различни неща и само веднъж ме предупредиха с мейл, че ще се забавят 2-3 дена поради липса на продукт. Иначе никога не са ми разделяли поръчката. Ако искаш може да им пишеш в съобщение след като я направиш да не ти я разделят.
Досега не съм правил поръчка под 30 долара, а винаги са ми писали стойности 8-10 долара  и винаги съм ги взимал от пощата.

# 504
Благодаря много за бързия отговор   bouquet

# 505
  • Казанлък
rysal4ica,по принцип китайските пратки изключително рядко отиват на митница,но все пак понякога се случва. Тогава за пратки на стойност над 15 евро се плаща 20% ДДС от платената сума(не от тази,която пише върху пакета). Ако имаш по-скъпи неща,можеш да ги пуснеш отделно,но това ти си решаваш. Иначе за поръчка над 30$ ти дават безплатен проследяваш номер.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 506
Благодаря много за инфото ,  да се надяваме , че ще си пристигнат в пощата  Simple Smile Вчера си направих поръчката и излезе 26 $ Stuck Out Tongue само едно от комплектчетата , което исках го няма и се чудя дали отново ще го  пуснат  newsm78 , а иначе аз използвах в регистрацията името ви и успях да използвам отстъпката , за което благодаря  Party

# 507
  • Казанлък
rysal4ica  Hug пожелавам ти да получиш пратката бързо и безпроблемно!

Между другото,изглежда,че лампи-костенурки са налични отново. Току що пуснах една поръчка-подарък за една приятелка със бебе.  smile3541

Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-9% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 508
  • София
тези лампи -костенурки си ги има налични,но те не са музикални, другите -музикалните, от доста отдавна си седят sold out.

# 509
  • Ямбол
музикални лампи костенурки има в tinydeal

Общи условия

Активация на акаунт