BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 765
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Ловеч
за колко време идват  Rolling Eyes
Ако няма празници - 8-10 дни при мен..

# 481
  • в 1001-та нощ
супер  Mr. Green дано  Blush може да ме изпреварят и да кацнат преди да съм се прибрала аз в България Laughing

на твоите каква стойност пишат? реалната или по-ниска  Rolling Eyes писал ли си им за това  Blush

# 482
  • Ловеч
Аз от много проблеми с други сайтове общо взето избягвам да поръчвам без проследяем номер. Не знам има ли някакво значение този факт, но идват бързичко от този сайт. Сумите.. 8-10 долара пишат.

# 483
  • в 1001-та нощ
Благодаря   bouquet ще чакам и аз да видим какъв късмет ще имам  Heart Eyes

# 484
а моите поръчки и трите дойдоха за 30-32дена. Как така вашите идват за 10 дни незнам. newsm78

valpan благодаря но пак не разбрах точно кой размерда си взема да ми е по стегнато а не халтаво за голям бюст С размер. Техен М ли да взема ако можеш да се уточниш, или да ме ориентираш по добре.

# 485
  • DE
Момичета, някой купувал ли е Wi-FI  за настолен компютър. Може ли някой да сподели опит?

# 486
  • Казанлък
а моите поръчки и трите дойдоха за 30-32дена. Как така вашите идват за 10 дни незнам. newsm78

valpan благодаря но пак не разбрах точно кой размерда си взема да ми е по стегнато а не халтаво за голям бюст С размер. Техен М ли да взема ако можеш да се уточниш, или да ме ориентираш по добре.

Joy Joy Joy ами....не исках да те обърквам...нали аз не улучих размера. Мисля,че М ще ни стане добре(поне аз него избрах за 2-ри опит)

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 487
valpan   благодаря М да е тогава.

# 488
  • Казанлък
valpan   благодаря М да е тогава.
newsm78 newsm78 newsm78  После да не ме биеш само...  bambam

# 489
  • Ловеч
Хайде дами на новия купон 9% от всичко до: 14.05.2012  9%VDayRU12
Важи до 2 пъти на акаунт  Sunglasses

# 490
Привет на всички !
Влизам само да се похваля, че и моя таблет пристигна и то за рекордните 9 дни Laughing
Очарована съм не само от дизайна , но и от възможностите му Peace
Децата са нон стоп залепени за него и сега чакат с нетърпение 32ГБ карта
Смятам да поръчам и един 10 инчов за себе си, та ако някой има впечатление от такъв ,моля за мнение Praynig
Лека вечер и успешни покупки Hug

# 491
Привет на всички !
Влизам само да се похваля, че и моя таблет пристигна и то за рекордните 9 дни Laughing
Очарована съм не само от дизайна , но и от възможностите му Peace
Децата са нон стоп залепени за него и сега чакат с нетърпение 32ГБ карта
Смятам да поръчам и един 10 инчов за себе си, та ако някой има впечатление от такъв ,моля за мнение Praynig
Лека вечер и успешни покупки Hug

може ли да споделиш какъв точно таблет си си купила , може да сложиш снимка или да пратиш линка от сайта, извунявай ако си го показвала вече  Wink

# 492
  • София
Привет, имам едно въпросче, пуснах си две поръчки с разлика от един ден. Втората поръчка ми дойде още миналата седмица, а първата я няма  newsm78
Пуснах едно съобщение сега, но се чудя на друг дали се е случвало?

# 493
  • Ловеч
може ли да споделиш какъв точно таблет си си купила , може да сложиш снимка или да пратиш линка от сайта, извунявай ако си го показвала вече  Wink
Ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644612.msg21732283#msg21732283
с кода 8%Tablets цената се смъква до $81.87

# 494
 Thinking Thinking Чудя се на тези (а и на ChinaBuye ) след 40 ден от поръчката да им вдигам ли диспути или да си чакам чинно, търпеливо и с надежда.
Поръчах на 01.април...нещата са пратени чак на 21 и 17 април съответно  ooooh!
Сега реално срокът за доставка минава срока диспута...а и в двете има неща, които не са за мен.
От Бай ин койн предната поръчка за десетина дни-2 седмици дойде.

При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт