BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 776
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Четец за карти намира ли се в сайта? Ако да, може ли линк. Благодаря

# 391
и аз си поръчах таблета от 95 дол, и  протектора  с клавиатурата общо 106 дол.Надявам се да не ида на митница. Задължително ли е да имам тази микро сд карта.Какво трябва да имам за да заработи веднага таблета.
Били дала линк към таблета.

И купони за  BuySKU имали?

# 392
# 393
  • Казанлък

Момичета,моят калъф с клавиатура от greatsku още лети от февруари,така че не мога да кажа дали ще пасне добре. Но вчера видях отзив,че подобен калъф от BIC(виж линка горе) е голям за нашият таблет.
Ако ви трябва за работа вкъщи,то няма проблем според мен,но не приляга плътно. Иначе самата клавиатура лесно се разпознава от таблета и работи добре.
Вчера с голяма мъка и малко помощ от приятели разбрах как се превключват езиците на клавиатурата на самият на таблет. Голям зор падна  rotfImbo После питайте,ако някой има нужда от помощ.

Днес си получих подарък от BIC- Bluetooth ,спечелих го във играта на страницата им във фейсбук. Дребно нещо,но ще ми е от полза.
Също така си получих и протектор за 10" от друг сайт. Понеже съм го поръчвала със други неща,пратката беше в едно малко кашонче и пристигна съвсем запазен. Когато реша да го сложа,ще го изрежа по размера на екрана. (heros,мерси за идеята  Wink )

annetta , Виж тук- Card reader - http://www.buyincoins.com/search--card+reader----1.html

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet

# 394
  • Казанлък
Валпан , мога ли да те помоля за линк към микро сд карти ,които да са подходящи за таблета.
Предпочитам 16 или 32 гб.
Благодаря ти предварително  bouquet

nia_mia,поправям се за теб...на предната страница писах за карти-памет,но пропуснах ето тази карта на 16GB. Как не съм я забелязала по-рано...   33uu . Цената е хубава,само че пише по-нисък клас-2... не знам доколко това е важно за теб... newsm78  newsm78  newsm78

annetta,за Buysku пробвай тези купони: Fadbus-120224 или pickegg-0705 ...не знам дали работят сега

# 395
Момичета, къде да си търся този номер за проследяване на поръчката?  newsm78 Досега не съм го гледала....  Blush

И пак не разбрах къде в ПейПал да напиша цвета - 3 пъти гледах и връщах назад и не намерих - ама вече е платено, какъвто ми пратят, такъв  Confused

valpan, къде прочете за класА на картата, че сега поръчах една и даже не съм и погледнала какъв клас е....  Embarassed

/сори за тъпите въпроси, ама дъщеря ми не ми дава да седна на PC-то, само на прибежки и всичко правя набързо  Crazy/

# 396
  • Казанлък
mama&sladurana, ако поръчката ти е над 30$,то ще имаш безплатен проследяващ номер. Ще го видиш на страницата,където е описана твоята поръчка. Ще ти го напишат и ще имаш и снимката на пакета след като ти го изпратят.  Peace

Ако си избрала цвят преди да сложиш артикула към кошницата,то няма да имаш проблем. Всъщност сега сайта точно това прави и може би затова не излиза допълнителна опция във Пейпал при плащането. Преди със сигурност имаше такава: Add message to seller или нещо подобно,но сега го няма.

Клас на картата се пише на самата карта. Виж картинката : http://i.imgur.com/KCnh1.png
Най-често по сайтове се срещат карти клас 4...аз съм взимала няколко такива. Онази от 32GB е клас 6. Май от това зависи скоростта на записването или нещо такова. Но са ми казвали,че за файлове от рода на МР3 и МР4,а и за снимките това не е много съществено. Важно е за много качествени неща,като видео файл HD,например...
 Hug

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 20:54 от valpan

# 397
  • БУРГАС
A къде мога да си проследя пратката.Никъде нищо не става от дадените на 1 стр сайтове.RA426590994CNtowa mi e nomera ako nqkoj uspee .

# 398
  • Казанлък
A къде мога да си проследя пратката.Никъде нищо не става от дадените на 1 стр сайтове.RA426590994CNtowa mi e nomera ako nqkoj uspee .

Трябва да минат няколко дена преди да започне да се трака. Не се притеснявай!  Hug

# 399
  • БУРГАС
Нямам търпение да идва таблета.Продавалника пълен да бях го купила  апо-бързо от там.Защо ги вземат и после продават дали не стават.Ти доволна ли си.Интернет към кой оператор имаш.Трябва да се включа и аз.

# 400
  • Казанлък
Нямам търпение да идва таблета.Продавалника пълен да бях го купила  апо-бързо от там.Защо ги вземат и после продават дали не стават.Ти доволна ли си.Интернет към кой оператор имаш.Трябва да се включа и аз.
Не знам дали са същите таблети в продавалника. По принцип точно тези таблети са се появили по сайтове отскоро и първите отзиви са някъде от февруари. Повечето са добри.
От моят съм много доволна. Peace
В интернет влизам чрез уайфай. Не съм пробвала да включа някой 3G модем,но хората споделят,че няма проблеми със модемите на фирми Huawei и ZTE. Не съм включвала и жичен интернет,но ще поръчам преходник за да го пробвам.

Ееее,прегледах 20тина страници в продавалника. Защо ги продават? Ами,по-скоро с цел печалба според мен. Няма чак толкова голям избор,но Ainol Nova Elf може да се намери и за около 140$ със купони,а тук масово се предлага за 300 лева. Това е само за пример.  Wink
Ако купувам от БГ бих го купила само от магазин с гаранция.

# 401
mama&sladurana, ако поръчката ти е над 30$,то ще имаш безплатен проследяващ номер. Ще го видиш на страницата,където е описана твоята поръчка. Ще ти го напишат и ще имаш и снимката на пакета след като ти го изпратят.  Peace

Ако си избрала цвят преди да сложиш артикула към кошницата,то няма да имаш проблем. Всъщност сега сайта точно това прави и може би затова не излиза допълнителна опция във Пейпал при плащането. Преди със сигурност имаше такава: Add message to seller или нещо подобно,но сега го няма.

Клас на картата се пише на самата карта. Виж картинката : http://i.imgur.com/KCnh1.png
Най-често по сайтове се срещат карти клас 4...аз съм взимала няколко такива. Онази от 32GB е клас 6. Май от това зависи скоростта на записването или нещо такова. Но са ми казвали,че за файлове от рода на МР3 и МР4,а и за снимките това не е много съществено. Важно е за много качествени неща,като видео файл HD,например...
 Hug

Благодаря за отговорите.   bouquet

# 402
  • Ловеч
Защо ги продават? Ами,по-скоро с цел печалба според мен. Няма чак толкова голям избор,но Ainol Nova Elf може да се намери и за около 140$ със купони,а тук масово се предлага за 300 лева. Това е само за пример.  WinkАко купувам от БГ бих го купила само от магазин с гаранция.
Абсолютно само и с цел печалба се продават и аз също не ви препоръчвам да си взимате от БГ, ако не е от магазин, но аз и от магазин не бих си взел тук нищо. Aко искате хубав таблет на цена около 150-160 долара с много качествен дисплей: 1024x600 + IPS матрица с почти 180 градусова видимост,  вградена памет 8GB, RAM 1GB и бърз процесор 1.2 Ghz, бих ви посъветвал за два модела: Ainol Novo Aurora  и HYUNDAI A7HD. Аз си бях поръчал първият, но поради проблем с екраните ми върнаха парите. И понеже ми подкопаха доверието в качеството им в последно време започнах да обръщам внимание на втория, като дори мисля да участвам в групова покупка от един руски сайт на цена около 140$.

Също така си получих и протектор за 10" от друг сайт. Когато реша да го сложа,ще го изрежа по размера на екрана. (heros,мерси за идеята  Wink )
Valpan, когато решиш да го слагаш изрежи го по размер с макетно ножче, оформяш му краищата, отиваш в банята, пускаш душа, за да стане влажно и тогава го залепваш. Така се избягват прашинките, които почти задължително се лепят по екрана от статичното електричество при отлепяне на подложката  Simple Smile

# 403
Валпан, аз вече поръчах тази карта с 32ГБ и добре , че не знаех за другата щях да се триумя Crazy
Така ,че ме улесни в избора т.е. като няма избор Joy
Нямам търпение да пристигат  Flutter

# 404
  • Балчик
Еее, най-после си получих поръчката от 17.02. два месеца, но както писах по-рано рекордът ми е 3 месеца за пратка от Китай, така че тази не можа да постави нов рекорд. Grinning  Писах им да ми изпратят инвойс, за да им платя отново.

Това наистина върши работа Simple Smile, пробвах с риба.:
http://www.buyincoins.com/details/stainless-steel-soap-eliminati … product-2599.html

Общи условия

Активация на акаунт