BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 60 188
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Здравейте! За колко време ви обработват поръчките? Пуснах на 10.04 вечерта една поръчка и от 11-ти сутринта още стои на Processing-5.  Rolling Eyes Дано се радвижат и обработят по-бързо, толкова дни не ми се е случвало да чакам от др. сайтове до сега. Ще дам отзиви за нещата, само да ги пратят и да пристигнат -  GPS, карта памет, мишка и едни очила за колоездене.

# 376
Здравейте, някой може ли да ми каже това дали е наистина галакси с 2             http://www.buyincoins.com/details/4-3-sharp-screen-android-2-3-mali-400mp-dual-core-1-2ghz-3g-wifi-mobile-phone-product-13857.html

# 377
  • Ловеч
Здравейте! За колко време ви обработват поръчките? Пуснах на 10.04 вечерта една поръчка и от 11-ти сутринта още стои на Processing-5.  Rolling Eyes
Вероятно някое от нещата, които си поръчала го нямат налично и затова се бавят. Иначе аз поръчах в събота следобед и вчера сутринта го бяха пратили. Което пък ме изнедада- китайци да работят в неделя...

# 378
  • Казанлък
Здравейте, някой може ли да ми каже това дали е наистина галакси с 2             http://www.buyincoins.com/details/4-3-sharp-screen-android-2-3-m … roduct-13857.html
cecoka,никъде не пише,че е галакси. В Китайските сайтове почти не се продават оригинални неща(за малки изключения),а реплики,произведени в Китай. Друг въпрос е,че понякога те наистина могат да бъдат с доста добро качество,но всеки си решава сам дали да си вземе китайчето или да даде доста повече пари за телефон тук,но със някаква гаранция.  Peace

Благодаря ти valpan  bouquet
Би ли ме ориентирала какво друго е необходимо да си поръчам за да го използвам пълноценно.
Може ли и линк към калъфа с клавиатура ,че нещо не намирам такъв Praynig
nia_mia,той си работи пълноценно,има си и протектор на екрана,но аз си поръчах един по-голям за по-нататък. Другите неща са калъфите. Взех различни за да ги ползвам при нужда.
Калъф с клавиатура все още не съм го получила и не мога да кажа дали ще пасне добре.
Ако не ти трябва клавиатура,то можеш да вземеш този . Има подставка,удобно ще е за гледане на филми.
Този калъф го харесвам най-много засега.
Този е с 2 лица и също не е лош,но не е много удобен за често вадене на таблета.

Надявам се,че имаш карта-памет Micro SD. Аз взех 16GB,но по-нататък мисля да поръчам 32GB. Нея ще ползваш за филми,музика,снимки и т.н.
Вътрешна памет ще ти е за приложения и игри Simple Smile

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 22:26 от valpan

# 379
Това ми е ясно че не пише галакси 2 но характеристиките които са написали са такива затова питах дали някой е поръчвал Благодаря за отговора все пак

# 380
  • Варна

k_savova,мисля,че някои от момичета са поръчвали подобни плеъри от сайта ...дано се включат със мненията. Не разбирам от игри,но в описанието пише,че поддържа следните игри:
Supports NES games
Supports 8/16/32 bit games
Ако нещо не отговаря на описанието,пиши им.

Явно грешката е в мен.  Tired Толкова им разбирам на игрите  ooooh!. Има игри, но не е това което очаква детето. Ако на някой му харесва, може да ми пише ЛС.

# 381
pipi_rz, благодаря   bouquet за отзива и за подсещането за адаптора, съвсем щях да го пропусна  Blush

Единствено ме притеснява, че дъщеря ми е свикнала с "тъч скриин", а този май няма..... но пък сигурно и с този лесно ще свикне  Rolling Eyes

Няма камера, нали? Но пък могат да се качат снимки да се разглеждат???
Ще ме прощавате за тъпия въпрос, но като не тъч, как се работи с него. Че и аз съм му хвърлила око за сина.

# 382
  • Варна
pipi_rz, благодаря   bouquet за отзива и за подсещането за адаптора, съвсем щях да го пропусна  Blush

Единствено ме притеснява, че дъщеря ми е свикнала с "тъч скриин", а този май няма..... но пък сигурно и с този лесно ще свикне  Rolling Eyes

Няма камера, нали? Но пък могат да се качат снимки да се разглеждат???
Ще ме прощавате за тъпия въпрос, но като не тъч, как се работи с него. Че и аз съм му хвърлила око за сина.

Ако става дума за е с "тъч скриин". Малко повече трябва да се натиска обаче. Има няколко игри сложени, както и 5-6 речника (китайски)  Mr. Green

# 383
Отново благодаря Valpan !!!
За съжаление нямам карта-памет Micro SD, ама ще си поръчам. Аз за това питам , че всичко на веднъж да дойде.
Ще чакам отзиви за калъфите ,като ти пристигнат.

# 384
  • Казанлък
Да споделя за тази батерия-банка за заряд(картинката е кликабелна)

Поръчах я почти веднага след като се появи във раздела "Нови продукти"
Пристигна без всякаква опаковка(но така и пише на страницата,макар че сега виждам отзив за продукта и той е в кутийка  newsm78),всичко беше във един плик със много малко антистрес-лента. Забелязала съм,че пратките от склада им във Хонг Конг са опаковани по-зле.
Все пак нещата пристигнаха здрави... самата батерия,7 накрайника за различни видове устройства,кабел за свързване и USB кабел. Понеже продукта беше нов(а и цената беше с 4 долара по-скъпа от сега),не бях сигурна дали ще има щепсел в комплекта. Във описанието не пише и го няма на основната картинка,но пък са го сложили в картинките отдолу. Е,нямаше го.... писах им,че по този начин подвеждат клиентите си и аз очаквах друго. Първо са ми писали,че никъде го няма и се наложи да им пращам скрийншот на собствената им страница и след това са се извинили,че са допуснали грешка и са ми върнали 4 коинса със мое съгласие. И са намалили цената!!! Така че предполагам,че и занапред може би ще пращат така.
Обаче по същество... Самата батерия е страхотна!!!  Peace Беше заредена наполовина,използвах заряда и я заредих наново със зарядно от телефона(от SE на 850mA). Времето за пълен заряд отговаря точно на капацитета на батерията.  Със нея вече зареждах МР3,телефони и дори новият ми таблет. Работи перфектно. Самата батерия е малка,корпусът е много приятен,има индикатори за нивото на заряд. Много отдавна исках подобно нещо за екстрени зареждания. Много е удобна за пътувания.
Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet

# 385
Валпан , мога ли да те помоля за линк към микро сд карти ,които да са подходящи за таблета.
Предпочитам 16 или 32 гб.
Благодаря ти предварително  bouquet

# 386
  • Казанлък
Валпан , мога ли да те помоля за линк към микро сд карти ,които да са подходящи за таблета.
Предпочитам 16 или 32 гб.
Благодаря ти предварително  bouquet

nia_mia, на BIC няма карти от 16 гб,а само тази от 32 гб...цената е много привлекателна  Peace По-нататък ще си я поръчам.
Аз си взех тази и работи добре. Дойде запечатана в оригинална опаковка,което много ми хареса,но проблемът е,че този сайт сега не приема Пейпал. Обаче цената е доста ниска... Виж и по другите сайтове цените. Навсякъде ги има,не виждам проблем таблета да ги разпознава...трябва само да бъдат Micro SD,но все пак винаги е възможно самата карта да има някакъв дефект. Аз досега съм поръчвала 5 различни карти и всичко беше наред...
Имам известие за 3 малки пратки...утре съм в пощата Simple Smile

# 387
  • БУРГАС
и аз си поръчах таблета от 95 дол, и  протектора  с клавиатурата общо 106 дол.Надявам се да не ида на митница. Задължително ли е да имам тази микро сд карта.Какво трябва да имам за да заработи веднага таблета.

# 388
  • Казанлък
и аз си поръчах таблета от 95 дол, и  протектора  с клавиатурата общо 106 дол.Надявам се да не ида на митница. Задължително ли е да имам тази микро сд карта.Какво трябва да имам за да заработи веднага таблета.

anita_anitaHug той ще заработи и без карта-памет,но тя ще ти трябва,ако искаш да имаш във таблета повече снимки,музика и филми. Затова я ползвам. (Само за пример: един средно голям филм във формат МР4 е около 1,5GB...затова,ако искам да имам 2-3 филма,качени на таблета,ще ми трябва допълнително място и това е предназначението на карта-памет)
Паметта на самият таблет ще я ползваш за да сваляш приложения и игри.

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 00:12 от valpan

# 389
  • Ловеч
За тези, които искат да си поръчат таблети от BIC  купон 8%Tablets валиден до 16 май.

Общи условия

Активация на акаунт