BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-2

• 59 670
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
А пък аз получих най-после семената от рози  Grinning
Сега съм ги топнала във вода-след голямо ровичкане из интернета,реших да ги потопя за 24 часа,после в мокър пясък за 40 дни.Ако някой има по-добра информация,да сподели Rolling Eyes

ако са твърди - трябва да "поостържеш" от двата края - за да има от къде да избият корени и стебло  Peace

# 586
  • Варна
Момичета, само за това http://www3.buyincoins.com/details/120-makeup-full-color-eyeshad … product-5428.html струва ли си да направя поръчка?
Както може би разбрахте, ще ми е за първи път  Embarassed.

# 587
  • Казанлък
Момичета, само за това http://www3.buyincoins.com/details/120-makeup-full-color-eyeshad … product-5428.html струва ли си да направя поръчка?
Както може би разбрахте, ще ми е за първи път  Embarassed.

Защо не,ако ти харесват.  Wink Опаковат ги много добре,но все пак понякога има оплаквания. Аз лично 2 пъти поръчвах други сенки със 120 цвята и пристигнаха цели. Много съм доволна от тях.

Наскоро установих,че ми трябва четец за карти и набързо поръчах 2 броя от тези,получих ги в синьо . Тази малка пратка пристигна за 14 дена.
Веднага пробвах със карта 16 GB,работят перфектно  Peace

m@msy,калъфа трябва да си търсиш спрямо размерите на таблета си за да пасне добре.
Със сигурност ще ти трябва карта-памет. Можеш да си вземеш от бг,а можеш и да си поръчаш от сайта. Цените на buyincoins са най-добри според мен. Помня,че имаше някакво оплакване от карта 4GB,но повечето работят добре. Аз последно си взех карта-памет 32 GB,чете и записва без проблеми. Иначе всички карти са тук.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-9% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 7%SMOFF, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 588
  • Варна
Защо не,ако ти харесват.  Wink Опаковат ги много добре,но все пак понякога има оплаквания.
Благодаря ти valpan Simple Smile
Ще се разровя назад в темите за да си обогатя знанията и ще поръчам Simple Smile

# 589
heros   Peace-най ме устройва този
 http://www.pandawill.com/protective-leather-case-with-stand-keyb … black-p59379.html
но ако намериш нещо др.ще чакам да споделиш  Flutter

valpan както винаги на линия    bouquet Гледах картите памет и се чудя между 16GB или 32GB. newsm78

Благодяря и на двама ви! Hug

# 590
  • Бургас
heros  Peace-най ме устройва този
 http://www.pandawill.com/protective-leather-case-with-stand-keyb … black-p59379.html
но ако намериш нещо др.ще чакам да споделиш  Flutter

valpan както винаги на линия    bouquet Гледах картите памет и се чудя между 16GB или 32GB. newsm78

Благодяря и на двама ви! Hug
Взех същата за моя 7 инчов таблет от TOMTOP. Много си я харесвам, супер е като качество.

# 591
  • В друго измерение
Записах се и аз с една поръчка...
Пуснах две малки неща веднъж с отстъпката за препоръчител, исках да ползвам отделно кода за 9% за другите - сега не ще и не ще да се пусне проклетата поръчка, отказвам се  Crazy
Искам да бъде през ПейПал, стъпките си вървят нормално, потвърждавам в ПейПал, но при последното потвърждаване в Бик ми дава Invalid Request и това е  Crossing Arms ooooh!

# 592
И аз да се похваля с моите успешни поръчки. Поръчах си мишка за компютъра, която е изключително удобна и една очна линия. Но все още ми я няма първата поръчка. Другите са поръчвани след нея. Върнаха ми някакви пари, но в акаунта ми не са отразени да са върнати за нещо и не знам за какво са?

# 593
  • Испания
Благодаря А.л.е.н.а ,ами доста твърдички са,приличат на камъчета  Laughing Ще пробвам,пък дано нещо поникне  Laughing

# 594
  • Казанлък
Записах се и аз с една поръчка...
Пуснах две малки неща веднъж с отстъпката за препоръчител, исках да ползвам отделно кода за 9% за другите - сега не ще и не ще да се пусне проклетата поръчка, отказвам се  Crazy
Искам да бъде през ПейПал, стъпките си вървят нормално, потвърждавам в ПейПал, но при последното потвърждаване в Бик ми дава Invalid Request и това е  Crossing Arms ooooh!

Heartbeat  Hug
Много странно... newsm78 Първото,което ми идва наум е дали има достатъчно пари в картата.
Също така преди да потвърдиш за последно погледни към адреса,който излиза: дали всички необходими полета(със звездички) са попълнени .
И още една възможност- пробвай във друг браузер. Може да е някакъв временен бъг...
Успех!

m@msy, паметта никога не е излишна  Laughing
Ако смяташ да съхраняваш филми на картата,то хубаво е да имаш повече гигабайти. Ако ти трябва само за  снимки и музика,то 16GB ще ти върши хубава работа. Аз лично ползвам и двете  reverance

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-9% отстъпка.Пробвайте с тези: 9%VDayRU12, 7%SMOFF, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 595
  • в 1001-та нощ
Благодаря А.л.е.н.а ,ами доста твърдички са,приличат на камъчета  Laughing Ще пробвам,пък дано нещо поникне  Laughing

значи са тези - семенцата  Peace забели ги с ножче от двата края - преди да ги посадиш  Peace

# 596
  • В друго измерение
valpan   bouquet Hug

И аз за наличността си помислих първо, че са понамалели, затова промених поръчката до стойност, която със сигурност я има в картата, пак не стана  Thinking
Виж, с друг браузер не съм пробвала, ще се пробвам и с друг тогава, много ти благодаря  Hug

# 597
.....

Абсолютно същия проблем имам и аз в момента. Имам достатъчно наличност. Явно е някакъв пореден бъг  ooooh!

# 598
Някои банки изискват да има минимален остатък по сметката  Peace
Вчера пуснах една малка поръчка от нов акаунт - мина без проблеми  Peace В четвъртък от стар - също.

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26856434.big

# 599
Аз успях - смених браузърите. През Мозила не ме пускаше, но през ИЕ се получи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт